Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: NaPro FertilityCare

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj sanja1982 prvotno napisa Vidi poruku
    Sushi hvala.

Neznam točno što te zbunjuje, ako nekome na vratima piše atisterilititna klinika onda valjda nije previše nadati se da će ti otkriti uzrok neplodnosti, da je pisalo klinika za IVF vjerojatno nebi otvorila njihova vrata. Problem je što mi NISU POSTAVILI DIJAGNOZU, osim AMH za kojeg nisu bili sigurni što da točno misle.

Što se tiče znanstvenih članaka, iskreno neznam zašto je to tako ali mogu pretpostaviti, iako nije ovdje pravo mjesto za takve teme. Možda internet nije jedino mjesto gdje čovijek treba tražiti informacije. Internet podnosi svašta i danas nažalost svatko može pisati svašta a i znanstvena istraživanja su predmet manipulacija.

"Catholic-related" kažeš...pa što? Nisu katolici zločinci, makar kad upišeš u tražilicu Katolička crkva vjerojatno ti prvo izbaci inkviziciju i pedofiliju i isto nema znanstvenih članaka koji bi potvrdili da je vjera u Boga i pripadnost Katoličkoj Crkvi znanstveno opravdana pa ljudi svejedno vjeruju.

Što se tiče konzultacija... 100 Eura je tarifa koju određuje doktor iz Irske, to je njegova satnica, što ćeš, valjda Irci imaju više novaca od nas.
    Nama nije bilo puno jer je čovijek pogledao sve moje nalaze (4 godine nalaza, hormona, folikulometrija i svega ostalog što sam imala), zatim smo pričali skoro sat vremena o onome što on misli da je problem i o načinu na koji je taj problem moguće riješiti i onda mi je odredio plan liječenja i terapiju, ne samo vitamine već i lijekove i hormone kao i postupke koji me možda čekaju. Nakon toga sam mu svaki mjesec slala nalaze hormona i folikulometrija prema čemu mi je regulirao terapiju tako da...platila bi mu i duplo više! Meni je izgledalo daleko jeftinije od naših privatnih klinika, tj. u konačnici sam dobila puno više za manje novca.

Tema ovog Foruma je:"Iskustva s NaPro liječenja" a ne: "Razmišljnja o NaPro liječenju".

Nemam vremena niti volje svakog skeptika uvjeravati u uspješnost njihovih metoda a pogotovo mi se to neda s onima koji su unaprijed formirali svoje mišljenje na temelju Catholic-related ili neke slične doskočice.

Htjela sam pomoći onima koje zaista zanima što se radi u FC-u i ako netko ima konkretnih pitanja rado ću mu odgovoriti.

tnx na ovom postu nisam te napadala, nego sam nabrojala rečenice/činjenice koje se mogu pročitati na NaPro technology webu (http://www.naprotechnology.com/).

evo, trudit ću se biti jasnija... zbunjuje me (i dalje) koju dijagnozu si dobila u NaPro programu...ne zato da te napadam nego zaista nisam shvatila, a voljela bih...zbog moje dijagnoze koju vidiš u mom potpisu, a ista/slična je kao tvoja.
    (samo usput - dijagnozu sam dobila najnormalnije od mpo liječnika kojeg si spomenula i to na drugim konzultacijama - čim smo skupili sve nalaze. na istim tim konzultacijama smo dobili i sve informacije o mom niskom progesteronu, neredovitim ovulacijama, žutom tijelu, svemu što si nabrojala. uz to nam je dr. sve crtao na listu papira kako bi nam bilo što jasnije. dobili smo sve upute za daljnje korake, s popisom lijekova. konzultacije su trajale 1h i platili smo ih 250kn. ovo sve pišem samo zato jer mi nije jasno kako smo mogli standardnu uslugu, nas dvije sa sličnom dijagnozom, doživjeti tako različito...)
    da li si s NaPro dobila neku drugačiju dijagnozu od moje? da li ste radili još neke dodatne pretrage osim intolerancije na hranu? da li su ti brojali npr. afc? na NaPro webu baš i nema tih informacija, pa je korisno čuti iskustvo iz prve ruke... eto, to me zbunilo

niti u jednom trenu nisam navela "Catholic-related" činjenicu kao negativnu. ono što sam rekla je da NaPro ta činjenica čini neusporedivim s medicinski potpomognutom oplodnjom jer se zasnivaju na dva totalno neusporediva=drugačija svjetonazora i orijentirani su pacijentima različitih svjetonazora. kao što i sama kažeš - jedno su znanstvene činjenice (manipulirane ili ne), a drugo vjera. ne vidim što je tu negativno. dapače, mislim da je fer zbog ljudi koji nas čitaju (puno ih je), a tek se susreću s neplodnosti da to znaju - naime, na Fertility Care Hrvatska webu nigdje ne piše da imaju veze s Katoličkom Crkvom (ili ja ne mogu naći). zašto ne piše da je metoda nastala na Institutu pape Pavla VI (http://www.popepaulvi.com/)? nije mi jasno zašto, zar je to nešto što bi se trebalo skrivati? zar nije to pozitivno iz perspektive nekoga kome mpo nije prihvatljiv put zbog vjerskih razloga?

i da, tema su "iskustva s NaPro liječenja", iskustva poput ovih doza hcg-a koje si napisala npr... konkretne informacije, vidiš da nas sve zanimaju brojke, nalazi, lijekovi...pa ovo je forum baš za to, zato smo svi tu
    Posljednje uređivanje od sushi : 18.08.2014. at 17:10

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •