sanja1982 prvotno napisa
Sushi hvala.
Neznam točno što te zbunjuje, ako nekome na vratima piše atisterilititna klinika onda valjda nije previše nadati se da će ti otkriti uzrok neplodnosti, da je pisalo klinika za IVF vjerojatno nebi otvorila njihova vrata. Problem je što mi NISU POSTAVILI DIJAGNOZU, osim AMH za kojeg nisu bili sigurni što da točno misle.
Što se tiče znanstvenih članaka, iskreno neznam zašto je to tako ali mogu pretpostaviti, iako nije ovdje pravo mjesto za takve teme. Možda internet nije jedino mjesto gdje čovijek treba tražiti informacije. Internet podnosi svašta i danas nažalost svatko može pisati svašta a i znanstvena istraživanja su predmet manipulacija.
"Catholic-related" kažeš...pa što? Nisu katolici zločinci, makar kad upišeš u tražilicu Katolička crkva vjerojatno ti prvo izbaci inkviziciju i pedofiliju i isto nema znanstvenih članaka koji bi potvrdili da je vjera u Boga i pripadnost Katoličkoj Crkvi znanstveno opravdana pa ljudi svejedno vjeruju.
Što se tiče konzultacija... 100 Eura je tarifa koju određuje doktor iz Irske, to je njegova satnica, što ćeš, valjda Irci imaju više novaca od nas.
Nama nije bilo puno jer je čovijek pogledao sve moje nalaze (4 godine nalaza, hormona, folikulometrija i svega ostalog što sam imala), zatim smo pričali skoro sat vremena o onome što on misli da je problem i o načinu na koji je taj problem moguće riješiti i onda mi je odredio plan liječenja i terapiju, ne samo vitamine već i lijekove i hormone kao i postupke koji me možda čekaju. Nakon toga sam mu svaki mjesec slala nalaze hormona i folikulometrija prema čemu mi je regulirao terapiju tako da...platila bi mu i duplo više! Meni je izgledalo daleko jeftinije od naših privatnih klinika, tj. u konačnici sam dobila puno više za manje novca.
Tema ovog Foruma je:"Iskustva s NaPro liječenja" a ne: "Razmišljnja o NaPro liječenju".
Nemam vremena niti volje svakog skeptika uvjeravati u uspješnost njihovih metoda a pogotovo mi se to neda s onima koji su unaprijed formirali svoje mišljenje na temelju Catholic-related ili neke slične doskočice.
Htjela sam pomoći onima koje zaista zanima što se radi u FC-u i ako netko ima konkretnih pitanja rado ću mu odgovoriti.