Pokazuje rezultate 1 do 50 od 176

Tema: NaPro FertilityCare

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

sanja, da li se kad udješ u program plaća još nešto osim tih konzultacija 100€? koliko često se ponavljaju te konzultacije s Ircima? na koji način radiš nalaze - da li ih plaćaš i radiš privatno (kao ti, čini mi se da si napisala) ili možeš dobiti neki nalaz na temelju kojeg ti primarni gin može dati hzzo recept? da li se folikulometrije plaćaju i ako da, koliko koštaju? da li sve lijekove sam financiraš? pitam jer ne mogu dobiti dojam iz prošlih postova o kojim se novcima cca radi... kažeš da je jeftinije

Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    sanja, da li se kad udješ u program plaća još nešto osim tih konzultacija 100€? koliko često se ponavljaju te konzultacije s Ircima? na koji način radiš nalaze - da li ih plaćaš i radiš privatno (kao ti, čini mi se da si napisala) ili možeš dobiti neki nalaz na temelju kojeg ti primarni gin može dati hzzo recept? da li se folikulometrije plaćaju i ako da, koliko koštaju? da li sve lijekove sam financiraš? pitam jer ne mogu dobiti dojam iz prošlih postova o kojim se novcima cca radi... kažeš da je jeftinije
    Plaćaju se susreti s podučavateljem 100 kn, to se svede na 1 susret u 3 mjeseca. Mi smo imali 2 puta konzultacije s Ircima, prve u 1. mjesecu a druge u 10. iste godine. Uputnice ovise o primarnom ginekologu, meni moj nije htio davati pa sam sama plaćala, folikulometrije mi je htio napraviti mada mu nije bilo jasno kaj radim s nalazima, tek me počeo slušati i zanimati se kad sam ostala trudna
    FC ima popust u lab. Breyer i u poliklinici Ginekos pa i to pomaže. Ja nisam probala dobiti recept od ginekologa jer mi hormoni nisu bili skupi, clomifen je oko 100 kn (iz Bosne), a i pregnyl mi je bio tu negdje (Slovenija), za hormone mi je recept dao dr. Ujević s sv. duha ali onaj bijeli pa sam morala platiti.
    Skupi su mi bili vitamini, posebno DHEA ali to ionako nigdje nejde preko recepta. Novci su relativna stvar, ovisi o terapiji i o postupcima koje moraš raditi, moja sestra recimo ima daleko jeftiniju terapiju od moje.

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj sushi prvotno napisa Vidi poruku
    lijekove ti mogu prepisati MPO-ovci iz HR koji surađuju sa Napro. Tvoj primarni ginić ti treba prvo dati uputnicu za MPO.
    Isto je i sa folikulometrijama i lab nalazima.
    Ako ideš privatno Napro ima dogovor sa nekim klinikama pa možeš dobiti popust.
    Vitamini se kupuju, ali to ionako većina cura u MPO koristi i naručuje preko interneta.

ako koristiš LDN on ti mjesečno dođe oko 170 kn.

Prvo imaš konzultacije sa našim cca 3 puta u cca 5 mjeseci. cijena je ja mislim 200 kn za prvi puta a 2. i 3. 150 kn.
    Iza toga imaš konzultacije sa Ircima koje su svakih cca 5 mjeseci 100 Eura.u tu cijenu od 100 eura ulazi da te oni prate tih cca 5 ciklusa i podešavaju terapiju svaki mjesec s obzirom na nalaze.
    Neki se problemi uoče tek naknadno kad počneš uzimati terapiju, jer su prije bili maskirani nečim drugim itd.

Sve ti ovisi koliko brzo zatrudniš, mnoge cure već prije 2. konzultacija, a puno njih prije 3.
    Ako ne uspiješ ostvariti T oni te dugo ne zavlače, mislim da odrade 12 dobrih ciklusa i onda te upute dalje.
    tako da rijetko tko ima više od 4 konzultacija sa Ircima osim možda cure koje su imale pobačaje.

sushi avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj sanja1982 prvotno napisa Vidi poruku
    Plaćaju se susreti s podučavateljem 100 kn, to se svede na 1 susret u 3 mjeseca. Mi smo imali 2 puta konzultacije s Ircima, prve u 1. mjesecu a druge u 10. iste godine. Uputnice ovise o primarnom ginekologu, meni moj nije htio davati pa sam sama plaćala, folikulometrije mi je htio napraviti mada mu nije bilo jasno kaj radim s nalazima, tek me počeo slušati i zanimati se kad sam ostala trudna
    FC ima popust u lab. Breyer i u poliklinici Ginekos pa i to pomaže. Ja nisam probala dobiti recept od ginekologa jer mi hormoni nisu bili skupi, clomifen je oko 100 kn (iz Bosne), a i pregnyl mi je bio tu negdje (Slovenija), za hormone mi je recept dao dr. Ujević s sv. duha ali onaj bijeli pa sam morala platiti.
    Skupi su mi bili vitamini, posebno DHEA ali to ionako nigdje nejde preko recepta. Novci su relativna stvar, ovisi o terapiji i o postupcima koje moraš raditi, moja sestra recimo ima daleko jeftiniju terapiju od moje.
    to je jeftinije? ako mi moj primarni gin neće dati uputnicu za vadjenje hormona (a dobar dio ne želi bez specijalističkog nalaza mpo-ovca), ni napraviti folikulometriju nakon stimulacije klomifenom koju je netko drugi propisao...to sve moram plaćati privatno? pa samo hormonska slika koja se radi prije dijagnoze je cca 1.500kn u Suncu ili Breyeru, folikulometrije su 200-300kn jedna, a u svakom ciklusu ti treba nekoliko...huh...meni novci nisu relativna stvar

Citiraj techna prvotno napisa Vidi poruku
    lijekove ti mogu prepisati MPO-ovci iz HR koji surađuju sa Napro. Tvoj primarni ginić ti treba prvo dati uputnicu za MPO.
    Isto je i sa folikulometrijama i lab nalazima.
    Ako ideš privatno Napro ima dogovor sa nekim klinikama pa možeš dobiti popust.
    čekaj...želiš reći da moram lagati da ću ići na mpo, a mpo mi nije nikako prihvatljiv i zato biram NaPro? ne kužim

Citiraj techna prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ne uspiješ ostvariti T oni te dugo ne zavlače, mislim da odrade 12 dobrih ciklusa i onda te upute dalje.
    gdje...dalje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •