sanja1982 prvotno napisa
Super da imaš blizanke! lakše je čekati T kad nemaš osjećaj da ti gori pod petama, mi imamo curicu od 18 mjeseci, posvojili smo ju kad je imala 4mj, sad nam dolazi braco a samo Bog zna što nas čeka dalje!
Ja brašno nabavljam preko rodbine u Njemačkoj, jeftinije je i kvalitetnije. Jesi kad išla na test za Celijakiju? Ako imaš dijagnozu celijakije onda imaš pravo na brašno preko HZZO-a. Proizvodi bez glutena su skupi za poluditi, a i teško je kuhati posebno samo za sebe pa često koristim bezglutensko brašno za cijelu obitelj.
Na poslu nemam prblema jer radim u obiteljskoj firmi pa sam zapravo doma, a kad negdje idem onda pazim da naručim nešto bez brašna, iako kad pitam u restoranu ima li brašna u nečemu često nisu baš susretljivi. Inače nosim banane okolo, kupim čips ako me baš uhvati kriza i tako, naučila sam izbjegavati pekare. Prvo vrijeme sam najviše gladovala dok nisam skužila u čemu nema brašna, sad mi je već lakše.
I moji ciklusi su bili nepravilni i na kraju sam ovulaciju određivala i uz pomoć LH trakica da sam sigurnija zbog štoperice... ali kad su mi pogodili terapiju sve se ustabililo i posložilo, nama je trebalo godinu i 3 mjeseca od uvodnog predavanja do trudnoće, ali moji ciklusi su bili i po 45 dana pa je i to usporilo cijelu stvar.
Želim ti svu sreću i brzu trudnoću da cure dobe društvo!