-
Surađuje dr. Ujević sa Sv. Duha i poliklinika Ginekos, ja sam se susretala s njima, ako se u međuvremenu uključio još netko to neznam.
U savršenom sustavu mi bismo mogli izabrati koju vrstu liječenja želimo, Napro ili MPO i naš doktor i HZZO bi nas podržali u tome, ali kod nas HZZO radije plati 10 000 kn za 1 IVF pokušaj nego oko 1000 kn koliko bi koštala obrada jednog para u NaPro-u jer tako sustav funkcionira.
FertilityCare nije u sustavu HZZO-a pa nažalost moramo muljati i snalaziti se za recepte i uputnice kako znamo i možemo, a i mi uplaćujemo za zdravstveno i zapravo nam nedaju ništa na što nebi imale pravo i inače, da želimo IVF, daju nam i manje.
Primarni ginekolog te ako imaš problem s plodnošću nema kamo poslati nego u neku MPO kliniku, nakon što se malo sam poigra s Clomifenima i folikulometrijom šalje te na MPO, to svi znamo. Dalje se ponovno često snalazimo sami i plaćamo privatne ginekologe, idemo na pretrage u privatne klinike jer se u državnim dugo čeka, vadimo hormone u privatnim lab-ovima, kupujemo dodatke prehrani... i trošimo novac, iako je načelno IVF besplatan.
Ima netko da nije platio ništa, tj. da je sve pokrio HZZO i ako ima koliko ste dugo čekale da vam naprave sve nalaze u državnim bolnicama?
Žao mi je što nisam pisala troškove, ali sigurna sam da sam više novaca potrošila prije FC-a nego na FC, i niti jednom kod njih nisam imala osjećaj da mi muzu lovu, dok kod privatnih ginekologa itekako jesam.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma