Cure hvala za smijeh u ovo tmurno jutro :ghug:
Printable View
Cure hvala za smijeh u ovo tmurno jutro :ghug:
Ma nisam uopce mislila na lose stvari tipa svade u odnosu sa partnerom.
Nego sam mislila na iskljucivanje mozga u kljucnom trenutku. Toliko da zaboravis sve oko sebe. Zao mi je sto ne mogu postici takvu tocku opustanja i koncentracije na seks. Po mogucnosti i prije samog cina.
ja se isto slažem sa cvijetom, i ona ništa nije napisala od ovoga tipa seks je toliko fantastičan da sve zaboravim (možda je, ali nije napisala)
seks meni pomaže da nekako ostane pažnja i bliskost 1:1, bez obaveza i pritisaka, bez djece, suđa, robe, svih tih "odraslih stvari".. i onda uz to se lakše nosimo sa svime što dan nosi dalje
što ne znači da odnos ne može funkcionirat bez seksa, očito ljudi nađu neke druge načine, na kraju je valjda stvar u omjeru pozitivnog i negativnog
Joj, sto imam posla, al moram natipkati...
Peterlin, odvalila sam na fotku o sirotinji :lol:.
Mojca, jutro nije tmurno, baš je sunčano i danas će biti toplo! ;)
Lili normalno da nisi imala želju probati seks na jednu noć kad si s dečkom / mužem otkad si punoljetna :lol:.
Cvijeta se u zadnje vrijeme ponaša ko trol, baci mamac i nestane :mrgreen:.
Seks... ne seksam se ni ja kad sam ljuta... prije sam napisala da ga u tim trenucima ni ne volim, nego bi mu skinula glavu... i zna biti taj seks (nakon 12 godina kod nas) dosadan brate... ali kao sto je napisala Tang... to je ta bliskost... kad se opustimo i samo jedno na drugo mislimo i onda se dogodi i dobar seks. Naravno, nije to bas prečesto kod nas (jer 99% dana u godini ja zaspem s djecom dok ih uspavljujem)..., ali kad se dogodi onda smo neko vrijeme na krilima te večeri i dnevne stvari, velike odluke i što god je to oko čega se natežemo idu malo lakše. Da nema te večeri bliskosti koja završi dobrim seksom zbilja bi nam ostala samo jurnjava, natezanje i sl.
Inače, sami za vikend i slično... mislim da će proći još x godina do toga, ali uvela sam vikend piknik za nas ;). Kad mala popodne spava, stariji piše zadaću, a srednja gleda crtić, nas dvoje legnemo jedno kraj drugo na pod na dekicu i pol sata samo grljenje i opuštanje. (Da ne objašnjavam sad zašto ne na krevet, premali stan, i rasporedili smo djecu tako da u tom trenutku nitko nikome ne smeta, pa smo našli naš komad poda)
Jadna ti daska.
Pa kakoš dasku za peglanje tako zlostavljat. Nije ona tu da ti nju zlostavljaš, nego ona tebe.
Trina, rekla bih da je bolji kad udes u raspolozenje. Mozda da o njemu i mislis koju minutu prije nego se dogodi.
Sreća pa su meteo prilike takve... ali da nisu, rezala bih nekome žile... dal' sebi ili nekom drugom, ne znam...
Ali, uskoro ćemo okrenuti novu stranicu u našem životu i samo se nadam da nisam naivac koji se nada promjenama na bolje, obzirom na to da će se životne okolnosti znatno promijeniti.
Pa poanta je da nema seksa, bilo bi mi puno teze hendlat sve tekuce dosadne stvari. Zajedno smo desetak godina, i definitivno mi je seks sad bolji nego prije.
...ili, kako bi Peterlin rekla, nužan ali ne i dovoljan uvjet :lool:
Da se ja vratim na fizologiju (osnove) - kako željezo? Iz mog anegdotalnog iskustva - kad mi je željezo nisko jako sam nervozna, snappy i ne volim sebe, ni svijet. Kad primim željezo, ja sam Wondar Woman, svi su problemi rješivi i sunce vječno sja, u očima mi srce dok gledam MM-a, i definitivno ima više vrlina nego mana tada... dok željezo ne iscuri opet. Tako će, pretpostavljam, do menopauze, kad će se stabilizirat.
Eto Mojca, možda samo ljubav nije dovoljna, ali ljubav+željezo...eee!
(dobro si me ina sjetila da ga moram provjerit)
Mramor.
Mramor i kamen fale.
https://m.youtube.com/watch?v=qX2TSGMIlFc
:lol:
E to!
Mislim da su za mene to prosla vremena, nazalost. Hormoni vise nisu ti koji su bili.
I nema tu maste, ambijenta, uvjeta, sexy rublja, igračaka...:mrgreen:... Ovo "potruditi se" nisam nikad kuzila.
Ako se moram oko nečega bas truditi, to nije to. Kakav trud, sex treba biti bomba koja dolazi sama od sebe...
kao netko tko je imao 20 godina sexa u kojem se odvalis, kad misliš da ces izletit iz tijela koliko je dobro, kad pomislim da trebam stvoriti "uvjete" i truditi se...majke ti, odmah bih odustala...ko da si trebam stvoriti uvjete da bi mi dobar komad kolača bio bas bas fin!:lol:
Ne znam rosa šta podrazumijevaš pod truditi se...dvoje odraslih s djecom, ako bar jedno od njih i radi, moraju se truditi oko svake aktivnosti koja je samo za njih dvoje. Ni film ne možeš pogledat evo sad, jer ti je šunulo, nego kalkuliraš.
Svakako, ja mislim kao cvijeta i ekipa. Odnos dvoje ljudi je kompleksan, ali privlačnost i seks mislim da su vjerojatno uvijek, a za mene sigurno, nešto bez čega to ne bi išlo.
ja se bome i za fini kolac potrudim. ili ga radim ili potegnem do slasticarne.
jep, ali nakon xy godina probam i neki novi.
sirius, odseta spajka do slasticarne
ne ceka da joj ga netko donese, mislim da je to smisao
oko svega u zivotu treba truda
ako mislis samo leci i cekati bombu od seksa, a jbg, mogla bi se nacekati :mrgreen:
mene je totalno zbunila Spajalicina metafora, ja odlazak po novi kolač tumačim sasvim drugačije :škartoc:
Mojca, sad kad pišeš o velikoj promjeni, malo me trta. Otvorila si nekoliko dobrih, ključnih tema di smo se baš raskokodakale, velika je odgovornost sad ako smo što zajebale u savjetima :). Nadam se da će promjena bii dobra i da se ti ne razvodiš
Ja rosu sasvim drugačije shvaćam (i mislim kao i ona) - ako imaš kolač doma, nitko te ne sprečava da ga pojedeš i k tome voliš slatko stvarno je nejasno koje bi se posebne uvjete trebalo stvoriti da ti bude fin i uživaš u njemu.
Ok, kod seksa je ipak poželjno da djeca nisu doma ili barem spavaju, ako pričamo o uvjetima.
Kako doći do kolača nije bilo spomenuto u rosinom postu.
Ja mislim da me niste bas shvatile, mislila sam na izraz "truditi se" da se održi dobar sex i da s godinama taj sex bude sve bolji, kako neke kažu, fenomenalan i bolji nego prije.
To mi je kao da kazu da se trebam potruditi da mi se jedu kolači isto kao nekad i da mi šmekaju čak i bolje??:-P
Nemam se kaj truditi, kolači mi uvijek šmekaju...kužite?
I kolači mi svaki dan šmekaju...:mrgreen:
Nekad mi je vise toga svaki dan pasalo, pa i vise puta u istom danu. To je gotovo. I za tim zalim jer znam kako moze biti, a vise nije.
razumijem ja šta si ti mislila, ali ne razumijem zašto misliš da se nemaš šta truditi
prva stvar, ako nema vremena napretek, treba se potrudit stvorit vrijeme i priliku
ako je dosadilo uvijek isto, treba se potrudit smislit nešto drugačije
potrudit se ne znači silit i forsirat
Nakon žala će, pretpostavljam, doći prihvaćanje. Pa želja za radom. Godine nose neke objektivne datosti, i za muške i za ženske. Ali, brijem da nas većina ipak nije u dobi "zatvaranja butige". A dok se ne zatvori - nije loše truda. Ako može nešto doprinijeti.