-
Joj, sto imam posla, al moram natipkati...
Peterlin, odvalila sam na fotku o sirotinji
.
Mojca, jutro nije tmurno, baš je sunčano i danas će biti toplo! 
Lili normalno da nisi imala želju probati seks na jednu noć kad si s dečkom / mužem otkad si punoljetna
.
Cvijeta se u zadnje vrijeme ponaša ko trol, baci mamac i nestane
.
Seks... ne seksam se ni ja kad sam ljuta... prije sam napisala da ga u tim trenucima ni ne volim, nego bi mu skinula glavu... i zna biti taj seks (nakon 12 godina kod nas) dosadan brate... ali kao sto je napisala Tang... to je ta bliskost... kad se opustimo i samo jedno na drugo mislimo i onda se dogodi i dobar seks. Naravno, nije to bas prečesto kod nas (jer 99% dana u godini ja zaspem s djecom dok ih uspavljujem)..., ali kad se dogodi onda smo neko vrijeme na krilima te večeri i dnevne stvari, velike odluke i što god je to oko čega se natežemo idu malo lakše. Da nema te večeri bliskosti koja završi dobrim seksom zbilja bi nam ostala samo jurnjava, natezanje i sl.
Inače, sami za vikend i slično... mislim da će proći još x godina do toga, ali uvela sam vikend piknik za nas
. Kad mala popodne spava, stariji piše zadaću, a srednja gleda crtić, nas dvoje legnemo jedno kraj drugo na pod na dekicu i pol sata samo grljenje i opuštanje. (Da ne objašnjavam sad zašto ne na krevet, premali stan, i rasporedili smo djecu tako da u tom trenutku nitko nikome ne smeta, pa smo našli naš komad poda)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma