Pokazuje rezultate 1 do 50 od 173

Tema: Ljubav - da li je dovoljna?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Mojca, jutro nije tmurno, baš je sunčano i danas će biti toplo!
    Sreća pa su meteo prilike takve... ali da nisu, rezala bih nekome žile... dal' sebi ili nekom drugom, ne znam...
    Ali, uskoro ćemo okrenuti novu stranicu u našem životu i samo se nadam da nisam naivac koji se nada promjenama na bolje, obzirom na to da će se životne okolnosti znatno promijeniti.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Žene šta ja vas volim tako me znate nasmijat.

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Lili normalno da nisi imala želju probati seks na jednu noć kad si s dečkom / mužem otkad si punoljetna .
    moja ti otkud ti ovo, mi smo zajedno od moje 24-te. Takvih prilika za jednu noć je bilo koliko hoćeš al ja na tako nešto nisam nikad pristala.

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Šuti, ja spremam čeonu lampu eventualno za četvrtak, tako mi bog pomogao. Nije za seks .
    ludo jedna ajde uživaj i obavezno javi kako je bilo.

Citiraj Ginger prvotno napisa Vidi poruku

Lili, od mojih 4 komada, samo jedno je u korelaciji sa seksom...
    o fakat ovo sam smetnula,al i bolje da nije, da je tko zna koliko bi ih bilo

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Jadna ti daska.
    marta

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Sreća pa su meteo prilike takve... ali da nisu, rezala bih nekome žile... dal' sebi ili nekom drugom, ne znam...
    Ali, uskoro ćemo okrenuti novu stranicu u našem životu i samo se nadam da nisam naivac koji se nada promjenama na bolje, obzirom na to da će se životne okolnosti znatno promijeniti.
    Mojca, držim fige na najjače, drago mi je da se događaju promjene, nadam se da će biti nabolje! sretnooo!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •