Ne, to bi mi bio 13. dan od punkcije. Pa da, išla bih vadit svako 2 dana. Vidit ću oće li sutra bit malo jača crta pa ću odlučit šta ću. Ajmeeeeeeeeee samo da bude crteeeeeeeeeeeeee
Printable View
Vadila bi u analize u St, neću u bolnicu jer su mi prošli put zaminili nalaze, rekli da mi je beta 130 i onda mi za pola sata javili da mi je beta 0
to je rano, kinki.. samo ti testiraj i dalje i prati debljinu i intenzitet te linije, ja betu vjerojatno ne bih vadila prije subote.
ha, ha, ha ti si luđa od mene. Ja sam nakon prvog blijedog plusa popodne(američki test kupljen online, isto ih imam cijelu hrpu), sutradan ponovila test i kad se opet pojavio blijedi plusić uzmem treći i po njemu običnu vodu, da vidim hoće li i na nju plus kao možda me ovi ameri zaj... . Da iskoristim MM nisam se ni sjetila. I nisu zaj....
šaljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu u petak
Hej, meni je danas 11.dnt, primila sam Brevactid u subotu (prije 4 dana). Beta mi je 13. 12. - to je 16. dnt. Mogu li je raditi ranije ili je najbolje da čekam 13.12. po preporucu dr.-a? Inače, PMS simptomi i sinoć sam imala razarajuću bol u području maternice. Što bi to bilo, ne znam - ima li možda sl. iskustava?
ima poliklinika stela u dubravi koji i subotom vade krv,a radnim danom od 7-19!
može i poliklinika Sunce, ako sam Tibi dobro shvatila, samo ova na Jarunu ne radi!? Očito ova u Trnju i njihov labos radi!!
Zašto ne Breyer laboratorij: http://www.lab-breyer.hr/
Betu mejlaju za 2 sata od vađenja.
Popis (privatnih) labosa koji rade subotom bi mogao biti nova tema, iako, meni se čini da sad svi rade subotom, a da je anlaz tek u ponedjeljak...
kinki:heart:
5RA, ja sam radila test 4 dana nakon Brevactida (8dnt) i bio je pozitivan, ali je i ostao pozitivan, pa ne znam da li bi se taj lijek bio pokazao da nije došlo do trudnoče. Bilo je različitih iskustva i lažnih trudnoča kod preranog testiranja. Ako si primila 1500 jedinica najbolje je pričekati 7 dana jer bi do onda već trebao izaći iz organizma.
Moj savjet je da se strpiš još malo...
PS: obzirom da je doktor napisao da betu vadim 12 dnt (to je 8 dana od brevactida) po meni do tada stvarno mora izaći...
Hvala vam cure. Strpit ću se pa što bude. Neću se više uopće opterečivati, idem si nać nekog super posla i ne mislit ni na što. :) ... Moš mislit! Betu ću vadit u ponedjeljak - to je 9. dan nakon Brevactida pa ću barem biti sigurna.
ma pišaj draga moja, i ti, i muž, i susjedi ako triba, to je to :-D:-D:-D
inače mrzim blide crtice, ali ako je blida 9dpt onda je to super!!!
katastrofa je ako je blida 14dpt ko što je meni dvaput bila
Kinki tvoje su priče stvarno nevjerovatne, samo~~~~~~~~~~~~~~~ da se crta deblja:-)
Meni je danas 10dnt5d i ja se doslovno ne usudim vaditi betu ni raditi test, izdržat ću do petka pa kako god bilo, osim, ako ne procurim ranije.
Prije par dana sam imala užasna grčenja maternice, negdje oko 6dnt, i mislila da je sve gotovo, ali vještice još nema. Ti grčevi su još prisutni, ali nekako laganiji, ma ne znam više uopće šta s čim uspoređujem, uff, uff:cekam:
Šumskovoće, jesi ti danas piš-piš testić?
Na Z1 Šimunić o Potpomognutoj
Mi iz selendre to ne hvatamo, javi šta je ovaj put prepametno rekao.
I da znaš da jesam, danas 11dnt3st......i pokazao je + :-D
Nije taman kao kontrolna crta, ali je definitivno +..... sutra idem vadit betu... gorim od sreće :-D ali ipak sam oprezna...a radujem se kao malo dijete... to je takav feeling, nakon skoro 3 godine negativnih testova, nadanja i strahovanja, ovo je prvi plus kojeg sam u životu ugledala....zahvalna sam dragom Bogu što mi je dao da doživim + na testu.
ma da i ja došla kada je taman završavao s objašnjavanjem da je krivi izraz umjetna jer da nema niš umjetno u tome!!!
A kak se tek na kraju pohvalio svojom klinikom, jojj zašto nisam ranije vrtila programe, kada mi se neda sjediti pred TVom, ja rađe ležim u krevetu i tipkam ili štrikam
Šumsko jeeeeesssssssssssssssss :-D
Šumsko:-D
Šumsko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO JE TO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ČESTITAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D
potpisujemCitiraj:
Šumsko jeeeeesssssssssssss
Cure meni danas 13dnt po datumu mi je danas i red na vjesticu:evil:koja je izgleda stigla,ma nece ona kasnit ni preko utrica:cry: ne znam dali da nastavim stavljat utrogestane jer to je nako roskasto na wc papiru:-(
Šumsko SUPPPPPPPERR !!!!!!!!!!!!
Ej, voćkice, koja si ti škrtica, da te nisam pitala ne bi ni podijelija tu informaciju s nama:-P
Ali s obzirom da si ti naša draga trudnica sve ti je oprošteno. Ma bravo curo, tako sam sretna zbog tebe.:-D:-D