45 dana prije termina tako da ti je Lili tvoj dr dobro izračunao početak PD :* .Citiraj:
betty blue prvotno napisa
Printable View
45 dana prije termina tako da ti je Lili tvoj dr dobro izračunao početak PD :* .Citiraj:
betty blue prvotno napisa
selim s drugog topica
Citiraj:
aro32 prvotno napisa
Citiraj:
tarapearl prvotno napisa
Alec, Betty Blue, you're right, 45 dana prije termina.
Zasad je sve u redu (da pokucam). Što ako na komisiji utvrde da mi nije ništa i vrate me na posao (a imam točno 30 dana do PD, onaj od 45 dana).
Kakve sam sreće, ne bi me čudilo (kao na faksu - rekoše: "nitko ne pada taj ispit". Osim mene :oops:)
E da, još nešto: kako stoje stvari u Martićevoj (mislim da će me tamo poslati, po lokaciji)?
Zaboravite ova dva prethodna pitanja:
KRUGE su moja lokacija.
E, pa sad: koja je to "soba" gdje se trebaju ostaviti papiri i od koliko sati rade?
A mene ovo zanima za Martičevu? :)Citiraj:
aro32 prvotno napisa
ta "zgradica" na krugama ti je (sad ću ja po svom objašnjavat) lijevo od ljekarne (ili kioska), dakle, odvojena je od glavne zgrade. Uđeš unutra, penješ se desno gore po stepenicama, na prvi kat. I tamo ti stoji polica gdje ostavljaš dokumentaciju. Radi od 08 do 16 (mislim) i ti ponedjeljkom, srijedom i petkomCitiraj:
aro32 prvotno napisa
Thx!
To je, pretpostavljam, ono bliže parkiralištu. A i pitat ću na porti, ako ništa ne piše na vratima.
Hvala za radno vrijeme.
Ja moram sutra na komisiju na Kruge, a doktorica mi u ponedjeljak rekla da oni srijedom ne rade i da mi je u četvrtak 60 dana i da odem tada.
( Neću ići naravno ja nego suprug)
Pa sad pročitala da rade samo pon., sri. i petak?????
evo ja poslala danas mm na komisiju... sa papirima za produzenje bolovanja i trudnickom knjizicom u kojoj je svaka dijagnoza lijepo iscrpno opisana... od one kako ne zanosim godinu dana, kako imam mucnice, prijeteci pobacaj.. ukljucujuci dijagnoze bronhitisa, bolova u plucima jos mjesec dana nakon terapije antibioticima, viroze, raznorazne infuzije, candide, visokih temperatura, svako malo visoki crp... da ne pricam. u zivotu nisam bila toliko bolesna... a da ne velim da mi je posao takav da radim doslovno na cesti u autu..
i zamislite.. produzili oni meni bolovanje 3 tjedna... :shock: znaci 21. travnja opet :/
Pa gdje si to bila???
varaždin :?
ja sam zadnji put na komisiji bila 09.03. i lijepo je pisalo da rade pon, sri i pet.Citiraj:
tarapearl prvotno napisa
Al ta dan-dva ti toleriraju, jednom mi je bolovanje isticalo u petak, ja došla taj dan i falili mi neki papiri, rekli da mogu i u ponedjeljak doći
Ja sad prvi put idem na komisiju pa nisam znala, a doktorica mi je to ponovila valjda pet puta , joj, grrrr.
Valjda neće raditi probleme, otkuda bi mi trudnice prvi puta to mogle znati.
Hvala! :)
Evo samo da Vam javim da je suprug išao danas i rade svaki dan osim srijedom.
Valjda stalno mijenjaju radno vrijeme. Ko bi ih znao...
bio danas i mm i produžili su mi ,piše do TD.znači više ne moram na komisiju. :)
Ja sam bila u četvrtak u Martičevoj i produžili su mi do porodiljnog, no nije neki dug period, ali ipak ne ja ne moram više tamo, jupiiiii!!! :D
Također :D (DZ Kruge)
To na Krugama je ispalo da je neka zgrada tamo na kraju, ali ne di je laboratorij, već neka prije. Majka je bila, pa ne znam točno.
podižem temu... jel ima netko friških informacija? mene konkretno zanima DZ Kruge u Trnju. kak je radno vrijeme? osim one tri kopije formulara od doktora opće prakse jel trebam sve nalaze od ginekologa fotokopirati i njima ostaviti ili samo na uvid se daje? jel treba trudnička knjižica? dijagnoza mi je prijeteći pobačaj i prekomjerno povraćanje pa se nadam da će odobriti...
Komisija treba vidjeti nalaz tvoga ginekologa i na osnovu njega produljuje bolovanje (nisam čula da je komisija vratila trudnicu na posao). Na komisiju ne moraš ti ići, neka ode tvoj muž ili netko u koga imaš povjerenja.
Kopiraj svakako nalaze.
na bolovanju sam od doslovno prvog dana, bila na komisiji jednom , dr. dala uputnica, čekala 5 min (Zaprešić), sjela u uredu par minuta, i to je bilo sve,
rekli su mi da od sad samo nosim doznake od dr. i više ne moram dolaziti, uopće me nisu ništa pitali niti čitali moje papire
A sada i da idem, nemaju me kud vratiti raditi 8-) nisu mi produžili ugovor kad su saznali za trudnoću
Hvala cure!
Shania zao mi je radi posla :(
i da, isla sam kod privatnika, ali OP ne priznaje njegov nalaz, pa sam morala soc. po povijest bolesti za OP.
i meni je bio prijeteci.
Meni su rekli da u neke ambulante dolazi kontrolorka/komisija (ne znam dal samo za trudnice ili za sve), a u neke ne dolazi jer im je van ruke pa moras sam ici na komisiju. Moja ambulanta spada pod Zagreb-centar, a na komisiju su me poslali na Kruge.
U Rijeci komisije dolaze kod doktora u ordinacije kako bi kontrolirali bolovanja. Koliko je meni poznato, ne rade probleme trudnicama, samo traže preslike trudničkih knjižica poslje pregleda kod ginekologa. Kad ginekolog da papir za otvaranje bolovanja radi koplikacija (3 mjeseca), u mom slučaju je komisija rekla da ne moram donositi više te papire za otvaranje bolovanja, jer se ionako na preslikama trudničke knjižice vidi da sam imala spontane. Redovito se javljam doktorici opće prakse kad idem po doznake (kaže da me mora "vidjeti" radi komisije) i to je to.
Nešto slično je bilo kad sam imala lom noge, valjda je morala "vidjeti" gips, nije papir iz bolnice bio dovoljan. Pa dobro, nek gledaju......
bok,cure.molila bi vas savjet-evo nakon pozitivne bete(iz 7.ivf-a) 20.07 dr.mi otvorila komplikacije u trudnoći-a nažalost jučer sam imala kiretažu u 8tt :-(
koliko sad imam pravo bit na bolovanju,mi se odmah prekidaju komplikacije?
naime lani u 11mj.sam imala isti slučaji bila sam doma 1,5mj nakon kiretaže,jer me dr. vodila još mjesec dana pod komplikacije pa tek onda na b.o. od kiretaže.
sad je neka dr. doktorica,neznam koliko će mi dat bolovanja,ali ovaj put sam još više psihički slomljena,toliko me pogodilo.. :-(
Ja mislim da se bolovanje nakon kiretaže više ne računa pod komplikacije.Ja sam nakon kiretaže dobila dva tjedna,a moja frendica tjedan,ovisi...
za spontani se dobije 10 dana, ali ti imaš pravo još i na depresiju tako d amožeš biti na bolovanju 1 mjesec ili dok se ne oporaviš. Ja sam prvi puta nakon kiretaže i spontanog bila 1,5 misec na bolovanju.
da li je tko bio nedavno na komisiji u Baštijanovoj?
zanima me samo da li mm može ostaviti te sve papire na polici, vratiti se na posao i doći drugi dan po njih
ili svakoga prozivaju da uđe unutra?
mora ući unutra...
hvala puno! znači ne gine mu čekanje, a šta je tu je...
neka se proba javiti sluzbenici i zamoliti je da ostavi papire da ne izostaje s posla
mislim da će mu izaći u susret
stvarno? predložit ću mu pa neka proba :) hvala :)
Mora li se redovno ići na komisiju ako si na komplikacijama? Moram li sama voditi računa o tome ili će me gin ili dr opće prakse uputiti ako bude trebalo? Na mirovanju sam zadnjih 40-ak dana, jer je rizična trudnoća.
kad sam ja zadnji put bila trudna isto sam cuvala trudnocu i komisije ustvari nije bilo...
ja sam redovito nosila papire od ginicke (kopirala povijest bolesti, trudnicku knjizicu, sve sto sam dobila) doktorici opce prakse, njoj je dolazila kontrola koja je to pregledala i to je bilo to - bitno da ti doktorica ima svjeze papire svaki mjesec kad ova dodje...
nema nikakve komisije, to se prije tako zvalo...
to je moje iskustvo od prije 2-3 godine, ali i sestrino svjeze, tako da sumnjam da se nesto promijenilo od prije 3 mjeseca...
Hvala na odgovorima. Ja isto svaku put kad idem od gin. navratim i do dr opće prakse tako da je upućena u sve i redovno prati događanja.