.kala. prvotno napisa
negativnu sliku i "etiketu" su po mom mišljenju stvorili nerazumijevanje i krivo interpretiranje.
ali ne samo onih koji ne dolaze iz "ovog kraja", već uveliko stav samih forumaša.
nije forum jedini segment, dakako, no forum je taj koji je mnogima otvorio put da po prvi put, recimo, pročitaju nekakav text. i sama sam među njima.
hoću reći, smatram da je ozračje foruma glavna stvar u percepciji što Udruga je., za mnoge (ne sve) koji se tek upoznaju sa stvarima koje Udruga propagira.
i upravo zbog toga bi trebalo ne dopuštati da ove neke samoprozvane forumaške prave i superiorne rode, majke nad majkama (sve uvjetno rečeno) zauzimaju veliki prostor.
znam dosta njih koji su se povukli sa foruma jer su zbog različitog stila odgoja/mišljenja/vodever bili nadglasani. a recimo modovi ne bi reagirali. a znamo što šutnja znači.
moje iskustvo je, pak, sasvim drugačije. unatoč tome što često nemam stav većine nikad nisam doživjela neugodnost od osoblja s foruma. hvala
anchi, pogledaj samo ovaj topic. naći ćeš mnogo primjera gdje se isčitava stav "nek se mijenjaju drugi, oni neprosvjetljeni, mi smo na višoj razini". to je pogubno i loše.
što se same Udruge tiče, ne jednom sam vodila debate s onima koji su pljuvali Udrugu zbog forumaša.
i iskreno, ne da mislim da ne bi trebale biti "tiše", već daleko glasnije. šapatom se neke stvari ne rješevaju. hoću reći, podržavam "militarizam" (iako se vi od njega ograđujete, a drugi vam to pripisuju kao negativnost) jer smatram da će te samo tako promijeniti neke stvari. i svaka čast svim ljudima koji svoje slobodne vrijeme koriste da bi svima drugima poboljšali život ili olakšali.
Udruga - glasno naprijed
"fake roda forumaši" - tiho natrag. Po meni, to je jedan od načina rješavanje "etikete". (a bilo bi je se dobro riješiti, jer ona onemogućava da valjana poruka stigne do većeg broja ljudi)