Na mene je ovaj forum strašno utjecao. Neke stvari koja udruga propagira sam s djecom isntinktivno radila a za neke sam prvi put čula ovdje. Neke ideje i poruke koje roda šalje su mi grozne a neke genijalne. Moram priznati da mi se više puta desilo da se osjećam ružno, neko vrijeme sam bila uvjerena da sam neka bezvezna mama, onako lošija od prosjeka Koji put bez ikakvog razloga, čitala bi postove žena za koje sad znam da nisu moj tip, ono, čisto ih ne volim, ne poštujem njihovo mišljenje ali kad se tek oključiš na forum svi su ti isti i treba ti dugo dok pohvataš ko je ko. A koji put, odnosno puno puta su me neke rečenice nagnale na razmišljanje o sebi i, iako sam oduvijek svoja i nepokolebljiva, počela sam se lagano mijenjati, neplanski, postala sam drugačija i sad kad vratim film unazad vidim da su se moji stavovi oko puno stvari u životu i roditeljstvu skroz promijenili. Nabolje.

Osim toga, koliko god je jedan forum nezahvalno mjesto za komunikaciju jer riječi su stvarno nedovoljne za tumačenje nekoga, fale geste, mimika, pogled, osmijeh..., toliko je odlična stvar jer ljude počneš drugačije doživljavati. Ja sam, npr, ma koliko će to nekome zvučati čudno, tek ovdje shvatila koliko sam jezičava i preotvorena. Jer pišem kako mislim a živim kako pišem, ista sam tu i s druge strane ekrana. Ljudi šute i zapravo se ustručavaju nekome u facu reći što misle pa su tako rijetki oni koji bi mi rekli da smirim doživljaje. A tu sam to čula više puta. I zahvalna sam na tome. Majkemi