zanimljiv je taj pogled na "savrsentvo" i "nesavrsenstvo". recimo od mojih najblizih frendica ja jedina koristim platnene, jedina posjedujem sve moguce nosiljke, jedina ne kupujem kasice, ali sam i jedina cije se dijete budi zilijon puta po noci, cije dijete vristi ko sumanuto, cije dijete ne zeli lezati duze od 5 min...i onda nek bas ja nekome kazem da masu informacija nalazim na rodama i slazem se s dobrim dijelom stavova koje rode propagiraju i kaj ce si covjek misliti o rodama? tak da to kaj ljudi misle da ste ekstremne vam je najmanji problem![]()
salu na stranu, iako nisam clanica udruge masu puta sam se nasla u situaciji da branim neke akcije i stavove udruge. dijelom mi se cini zato jer mnoge stvari koje udruga propagira direktno napadaju odgojni stil velikog dijela stanovnistva, a ponajvise odgojne stilove nasih mama. svaki put kad recimo svojoj sveki objasnjavam da je nosenje super i da necu valjda ostaviti malu da place ona se osobno osjeti napadnutom jer je ona na preporuku pedijatra ostavila svog sina da place par noci kako bi poseo spavati. i ja razumijem da je njoj tesko cuti kako je to potpuno pogresno i krivo.
otprilike je rekao B. Shaw da je svaki napredak rezultat djelovanja nenormalnih ljudi, tako da je to sto ljudi smatraju rode nenormalnima u stvari kompliment![]()