Lili75 prvotno napisa
ooops pobjeglo.......
ostalo ne pali, ti najbolje znaš kako je kod vas.
Slažem se sa Trinom, bilo bi mi bitno znati jel me prevario (još gore varao) to bih ga pitala otvoreno ili probala saznat sa strane, pa ne možeš reći da bi samo tako prešla preko toga, ipak čovjek treba imati neki ponos, dostojanstvo..i dat to do znanja toj drugoj osobi, ako on vidi i zna (sigurna sam da može osjetit kako ti "dišeš") da može radit što mu je volja to će i radit.
ajd mi molim te, ako ti nije problem, objasni kako to da ga ne možeš ostavit sat-dva samog s dvije curke (a jedna je već velika cura) poslijepodne-predveče?
ako te baš ništa ne zanima (što mi je teško povjerovat) otiđi u DM nabavi što ti treba za djecu, kuću-higijenu, spoji ugodno s korisnim a on nek malo osjeti koliko boravak s našom najdražom dječicom zna bit i iscrpljujući.
urit
to ti govorim iz svoej prespektive-majke dvoje djece s tim da je moja starija 2,5 god a mlađi samo 6,5 mj pa opet muž ostane sam sa njima a ja odem na zmbu malo se ispuhat,o tkad idem na sport (ili whatever you are interested in ) osjećam se puno bolje jer mi je to kao ispušni ventil, iako preko dana imam druženja s mamama, ipak želim da i on osjeti kako je to i da provede kvalitetno vrijeme sa svojom djecom, znači našom a ne mojom.
znam ka d se vratim na posao koliko ću žurit doam djeci da ih izljubim i izgrlim pa mogli bi i muževi imati taj poriv, osjećaj, ionako vide djecu svega par sati dneveno.
mišljenaj sma ako se ta veza ne uspostavi u najranijoj dobi, neće ni kasnije. sorry na tipfelerima.