ne osjecam se vise ugodno na ovom topicu kao sto sam se osjecala jucer...

Ja to nisam htjela, i ako bi i otišla na tu kavu, bila sam živčana, nisam htjela pričati o nečemu što nisu pelene i dohrana i jedva sam čekala da dođem doma i nazovem neku s kojom ću gurati kolica i pričati upravo o tome. Ima nas svakakvih . I dugo mi je trebalo da poželim otići od djeteta na malo vremena.
ovo u jednu ruku potpisujem...koliko zelim otic od njih toliko i nezelim jer mi se stalno vrti film kako su one i sto rade...

Možda griješim, ali čini mi se da se kod lidać događa nešto slično - umorna je od rutine, i htjela bi se malo maknuti od cura, a istovremeno i voli i uživa biti s njima i ideja da ode malo od njih joj nije toliko "laka za odlučiti, poželjeti...". Jer da je, ne bi tražila izgovore - "ne mogu se maknuti", našla bih nekih sata vremena za to, umjesto nečeg drugog.
isto tako i ovo potpisujem...

kao sto sam vec par puta rekla zelim se mrdnut i promjeniti tu neku rutinu ali opet i nebi...
ma u biti ja NEMAM POJMA STO UOPCE ZELIM!!!!

ajd mi molim te, ako ti nije problem, objasni kako to da ga ne možeš ostavit sat-dva samog s dvije curke (a jedna je već velika cura) poslijepodne-predveče?
vec sam u par postova napisala da mi M dolzi kuci oko 17-18h a u 19h vec krecem sa spremanjem za spavanjem a i kada zaspe nemogu ici jer stalno cika...
u nijednom trenutku cak nisam ni rekla da je mm los otac i da ga nemogu s njima ostaviti vec jednostavno nemam kada...