trantincice otiđi na hitnu sa otpusnim pismom i oni će ti dati ili u apoteku isto sa otpusnim(da oni vide da to smiješ i moraš koristiti) plati kauciju i dat će ti pa naknadno odnesi recept...sretno
Printable View
trantincice otiđi na hitnu sa otpusnim pismom i oni će ti dati ili u apoteku isto sa otpusnim(da oni vide da to smiješ i moraš koristiti) plati kauciju i dat će ti pa naknadno odnesi recept...sretno
vraćene 3 devedesetšestosatne mrve, koliko je to ono dana aha 4
jutros rano su se kompaktirale u morule
imamo video, ma SF
Linalena, sretan povratak sutra!!!! Lijepo se odmori sad nakon transfera, navijam za vaše mrvice :-D
Linalena, evo pratim te i super za 3 mrve. Nadam se da će ti ovaj postupak biti dobitni i~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu za 2 tjedna!
Linalena, baš lijepo,navijam za dalje!
Ona jedna preostala mrva ide na zamrzavanje?
Iz ove naše prspektive stvarno izgleda kao SF.
Super linalena!!!! Nek se najmanje jedna primi:-))))))
ništa se ne zamrzava, ta četvrta je ipak zaostala u dijeljenju
je sutra, konačno
linalena sretan put utroje sutra :-D
Poštovane,
U poslijednje vrijeme mnogo se govori o klinikama u Turskoj. Da li je iko išao u Tursku na liječenje? Zanimalo bi me vaše iskustvo.
Hvala
Lina dobrodosla danas nasa cekalica bete!!!Jel ti embriolog rekao i ocjenio sanse za zacece u postocima?
Monika zuri sa zahtjevom-zaista si ga ranije trebala dati potpisati (znas da se u Pronatalu ceka do 6 mjeseci,a pitala si ih u 10/11-radi se o Pronatalu zar ne?),ali sad sto je tu,je.Zahtjev treba ispuniti i potpisati tvoj MPO lijecnik(Alebic to je zar ne) i uz njega trebas priloziti kompletnu povijest bolesti,znaci i nalaze endokrinologa ako se tu nalazi razlog sto nemas js.Sretno!
bok valiana,
vidim da jako dugo čekaš odgovor od hzzo-a, da li su u međuvremenu tražili da obaviš neke pretrage kad se to tako odužilo?Da li je to prvi zahtjev ili si već bila preko hzzo-a?
Monika, znaš li što sve trebaš predati?
Mi idemo na donaciju js u 6mj (čekamo termin), i imamo odobrenje, ali nam se dosta odužilo zbog nadopune dokumentacije, tako da sva sreća što smo na vrijeme krenuli ganjat. Sad je bitno da im sve odmah predaš, pa će se do 4 mj riješit nadam se. Ako ti treba, mogu ti poslati popis dokumentacije koju sam ja morala predati.
Puno sreće!!!!!!!
Da da tražili su tražili mi idemo na donaciju jajne stanice i sve sam to zadnji put poslala 21.10.i strpljivo sam čekala i čekam i dalje s tim da sam ovaj mj.zivkala puno puta a odgovor je doći ćeeeeeeeeeeeee.... a meni vrijeme curiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-D!"A nadam se da ču dobit ovaj tjedan i da ovo mi je prvi zahtjev....
vratila se, uff vjerojatno da je lijepše vrijeme da bi htjela dulje ostat ovak, mi je već fakat bilo dost
nemam nikakvu šansu, ono baš izračunatu postotkom, niti sam ja htila pitati, makar mi palo na pamet
već smo imali jedno čudo da je spermio normoo tako da idemo i dalje vjerujući
velka pusa i hvala na potpori i vibricama
Linalena zelim ti ugodno cekanje:-))
Imas ti itekakvu sansu Lina,nije ni bitan postotak.Ugodno i plodonosno betocekanje!!!
simicv kako ste??
jel si vidla , tak se i mm popravio spermio, da su i doktori bili iznenađeni
konačno sam uspjela otvoriti video sa razvojem embrija, jedino mi fali kaj nema nekakav time-line
sada sam se sjetila kako je biologica rekla, da su se 2 počela kompaktirati a jedan samo što nije
jel to kompaktiranje u morule
Moj trbuh traži emancipaciju! To šeće gore-dolje!
Stvarno ne znam kakav je utjecaj Praga na spermiogram?
Međutim, meni ovo nije prvi partner, i prethodnik je imao loš nalaz. Htjeli su mu raditi operaciju varikokele
no meni ga bilo žao.
Danas ima dva sina, oba začeta prirodno!
simcv, ovo zadnje je :-)
je, lina, već smo rekli da je:-)
Sejla ja sam tek nedavno saznala za taj zahtjev. priznajem sama sam kriva.Da bi kontaktirala Alebića i on mi je rekao da tek dođem 13.03.12. kod njega inače sam bila pacijent kod dr. Lučingera. Mislim da ću morati sutra
javiti u Pronatal da odgađam do daljnjega donatorku dok ne dobijem rješenje.Al me sad zanima kak ću opet dugo čekati drugu donatorku? Molim te napiši mi što sve moram predati u hzzo osim zahtjeva i papira od moje bolesti(jer vjenčani list od prije ili nesmije biti stariji od 6mjeseci).
Pozdrav!
Mozda neces cekati novu donorku nego ce ovoj odgoditi postupak dok ne dobijes rjesenje. Sto se tice papira uz zahtjev predaj svoju dokumentaciju SVU te muzev spermiogram svjez, tipa nekoliko mjeseci star nije bed. Sto se tice vjencanog lista predaj kakav imas, pa eventualno ako traze svjez onda im posaljes. Mada mi to s vjencanim listom, kao i s rodnim, uopce nije jasno, zasto ne smije biti stariji 6 mjeseci, ali plava sam pa....
Pitaj ako te sto jos zanima
Monika, to se meni desilo! U siječnju je donatorka otkazana. Onda sam čekala da se pravnik u Obiteljskom savjetovalištu vrati sa bolovanja i napiše mi rješenje da smo spihički spremni za dijete! Danici sam rekla: "nije problem da vam jednom platim, ali ako ne uspijem nemam više love. Odgađa se sve do daljnjega!"
Rješenje sam čekala do svibnja. E onda su krenule eskapade sa Danči, i u kolovozu, kada se Mardešić vratio i vidio moje papire dobila sam donatora za 10 dana.
Vjenčani list i izjave o izvanbračnoj su Milinovićevo "Iskupljenje u Shawshanku" nakon preobraćenja na kršćanstvo.
Sad neznam gdi su postovi sa cijelom dokumentacijom. Znači treba spermiogram,vjenčani list,papiri od moje bolesti jer treba papa test napravit? neki nalazi od krvi? brisevi? a o kakvom to pišete rješenju da sam psihički spremna gdi se to radi?
simicv u kojoj si ti sad fazi postupka?
upoznala sam Danicu, sada u PFC
ja sam im fino dala posla nedeljom, al bilo nas je još hahaha
ja se danas osjećam ko zmaj, baš super, niš me ne piga, pika, pipa
i još mm otišo odma na put, ma slobode, čitavu noć ću provesti uz TV
stalno hoću pisat isto, zbunjola
al da znate mogu gledat svoje bebeke
cure stvarno vam zelim srecu u cekanju s betama..lina i tratincice bit cete i vi nase praske trudnice..sad samo cekamo lijepu i veliku betu... a sto se tice spermiograma Prag je cudan.i nas je s 8 kom na koji miljon dosao mi se bili sokirali.kad smo uzorak davali za zamrznuti bilo 5 kom,a na punkciji koji miljon!!!
Sto se tice psiholoskog savjetovanja evo link pa se mozda mozes dogovoriti s njima kada dolazis u zagreb da to rijesis-
http://forum.roda.hr/threads/70962-O...-stav-psiholog.
Za pravno savjetovanje sam rijesila tako da mi je frendica koja ima odvjetnicki ured to napisala. Ako imas nekog pravnika nek ti to rijesi. Ili se dogovori s Alebicem da to obavis na VV. Sve dok navedene stavke ne maknu iz zakona, a izgleda da ce ostati i u novom zakonu, moras imati sve dokumente kao i za postupak ovdje.
Ja imam tisuću pitanja i podpitanja. A dok dobijem to rješenje i idem s njim u Prag jer ja moram njima prvo platiti 4500 eura pa kasnije mi hzzo vrati ili uopće ne plaćam tih 4500 za postupak?
I uzmite si od 7 do 10 dana u Pragu. Ja sam u onoj Udivadli (hotelu)htjela produljiti boravak, pa su mi rekli da neću imati novaca za platiti njihove usluge preko vikenda u sezoni, i da su sobu već dali drugome. Dan prije transfera tražila sam smještaj.
Kao i svim novim curama javi mi se na mail misspremanga@hotmail.com pa cemo rijesiti sve nedoumice
Monika2208 sad sam vidjela postove, vidim da ti se javila Ona koja nije pisala, ali evo isto ako ti još bilo što treba (ili bilo kome drugome), moj mail je
valentinica88@gmail.com . Još nemaš pp, pa...
Puno, puno sreće, javi kako napreduješ!!!!
Cassie, tebi sam se bila obečala javit, pa evo slobodno mi se javiš na mail kad poželiš :-)