sejla,mare,sela,tratinčica hvala.....danas je tjedan dana od transfera,dva embrija prenešena..dr.L.i embriologica jaaaakooo zadovoljne i sigurne u uspjeh...ali ja baš nisam...kao prvo trebali krenuti za Zg u petak 03.02.ali ceste blokirane ništa..subotu krenuli vrate nas nazad a mi vodu isključili,ispustili itd...nedjelja došla ceste i dalje zatvorene,vode nemam,kuća hladna..slučajno se čujemo s frendom što radi na cestama i kaže nam da možemo proći ak imamo dobru opremu ali cesta je službeno zatvorena,ok odemo...u hotelu parking ima za 2 dana za 2 ne!!mjenjaj hotel..!!transfer sve ok,dođemo u Zg ceste opet zatvorene!!3 dana tamo ludim,ok dođemo napokon doma puko sat od vode,neke cjevi sve u kući smrznuto..malo sam se preforsirala i stvarima i svime ovime pa me sad trbuh bolicka i tak nisam baš sigurna u povoljan ishod..sorry sad sam vas izmaltretirala i odužila ali..možda mi je malo lakše..![]()

Čuvaj se!
, punkcija može biti i prije 14. dana, a transfer je obično treći dan, peti dan idu kad ima puno j.s, neko voli gore odradit i UZV prije štoperice- za svaki slučaj...nažalost, teško je predvidjeti baš točan broj dana pa ovo što oknp piše je bolje malo više nego manje...

super ti to odrađuješ! 
ovo je najblaže što me opisuje sada...stigli su novi nalazi mm - prolaktin je u redu, a do sada je uvijek bio 4x veći; FSH se u duplo smanjio iako je još uvijek veći, LH se isto u duplo smanjio i malo je poviši sada.........što se događa? da li to uopće išta znači? ne razumijem! da li netko zna?
nadam se da će ipak dobro proći i da više neće biti tih bolova...a sestre, očito nije samo kod nas banana. zaboravi na njih i odmaraj.