Evo me,prezivjela nocizgleda se to smirilo,sinoc me malo bolio ljevi jajnik al nije poludio..i grceve sam imala..lezim i odmaram...
Kako si ti linalena?
Meni su se javljali oko 1 svaki dan,prate oni tvoje stanice stalno ne brini
Izgleda je pfc cudo za spermicesuuuuper za spermiogrammmmmmm!!!!!!

izgleda se to smirilo,sinoc me malo bolio ljevi jajnik al nije poludio..i grceve sam imala..lezim i odmaram...
Ajoooj trantincice nije ti bilo lako ali nadam se da su sad tvoje muke gotove i da će se to sve dobrim vratiti....a ja sam tek jučer osposobila vodu moš mislit koji nered!!!..a ni tome svemu još nije kraj krov nam prokisnio!!!sve puno vode...koma...a mene stalno pomalo boli ali to je od utrića,a inače sam ok...sedmi i osmi dan nešto malo iscjedka i sad je ok..ma možda budemo nagrađeni za svoje muke..da..da bićemo sigurno..tebi želim dobar kraj lošeg početka....linalena sretnoo..

, baš mi je žao, ali držimo fige da pobjednika/cu nosiš domeka sa sobom
ovo je najblaže što me opisuje sada...stigli su novi nalazi mm - prolaktin je u redu, a do sada je uvijek bio 4x veći; FSH se u duplo smanjio iako je još uvijek veći, LH se isto u duplo smanjio i malo je poviši sada.........što se događa? da li to uopće išta znači? ne razumijem! da li netko zna?