Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A joj baš mi je žao Ela28:sad:

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ela28 ne tuguj brzo će 5. mj.

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    ela28 ne tuguj brzo će 5. mj.
    Nije da tugujem nego tome se zaista nisam nadala kad pročitam kod nekih cura po 12 ili 13 jajnih stanica.To me zbunjuje

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije da tugujem nego tome se zaista nisam nadala kad pročitam kod nekih cura po 12 ili 13 jajnih stanica.To me zbunjuje
    Da ako idu sa ful stimulacijom a ova kombinacija na kojoj si ti bila nije baš dobitna, ja sam isto bila u 11 mj. i primila 10 komada goanala i klomifene i samo 1 j.s. koja se nije ni oplodila, druge cure su imale 2 - 6 njaviše s ovom kombinacijom ljekova

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    A joj baš mi je žao Ela28:sad:
    Draga moja a što se može.Nije mi drago,ali valjda je tako moralo biti!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo nisam već dugo na VV (najviše zbog daljine) i malo sam bila u fazi stagnacije, dok nisam riješila polip.
    Sad sam dogovorila ciklus na CITO u Splitu (pridoni), pa mi treba drugo mišljenje sa VV, jer mi je to najjednostavnije kad sam već bila.
    E sad pitanje, ako netko zna, kada, kako, na koji način, mora li se osobno doći ili može netko drugi?
    Imam broj mob. od dr. L. ali mi ga je glupo zvati za to na mob. - možda bolje na telefon sestre. Imaju li drugi br. s obzirom da su sad njegove sestre u drugom officu.
    I bi li mi dali da kopiram nalaze od HIV-a i hepatitisa da se još s tim ne zezam, jer moram sve riješiti ovaj mj., budući sam u ožujku u pogonu
    Hvata me nostaligja za hodnicima VV

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

snow.ml, cure su ti sve rekle, sa toliko folikula bolje da ti radi IVF a i veće su sanse da ce uspjeti. Sretno u svakom slucaju! Nego, koliko si popila klomifena kad si dobila tako velik broj folikula? I javi nam se i dalje, koliko ces imati JS i koliko ce se oploditi

Vesnare, broj od sestre dr. L je 2353-893, mislim da ces se moci dogovoriti da kopiras nalaze . e sad dali ti moze netko drugi ici po drugo misljenje, mozda ako tako dogovoris sa doktorom mozda i moze to nisam bas sigurna

u svakom slucaju sretno!

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vesnare, ne znam od kad su ti ti nalazi (HIV, Hepatitis..), provjeri vrijede li ti jos. meni moji ne vrijede (istina, stari su, od prije trudnoce, znaci iz 2004)

sretno na CITU

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nevena moji jajnici proizvedu sami po tri jajne stanice ali sve ostanu unutra i propadnu...onda mi je dao klomifene da se nakupi broj pa možda pola izbaci od pritiska ili neznam kako je on to mislio...ali nije očekivao da će ih izrasti toliki broj...u subotu idem vidjeti dali su ostali tolike veličine koje su bile i zadnji puta ili su narasle...ako su sve narasle onda će mi u ponedjeljak raditi punkciju, koju nisam očekivala ili ako imam četiri komada većih onda će me poslati kući i tjedan dana akcija...kada sam izašla van bila sam jako zbunjena , neznam dali bi bila sretna ili uplašena...neznam što me čeka...nisam mislila da će to tako ići...ali ne mogu dočekati subotu da vidim kakvo je stanje...sada mi je stomak napuhan, sve me steže...
    javim vam što dalje...
    a jesam se raspisala...sorry..ako se ne javim do ponedjeljka znači da imam punkciju u ponedjeljak..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •