Stranica 24 od 92 PrviPrvi ... 1422232425263474 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jel mi može netko pojasniti što je pef, čitam da neke od vas to koriste, a meni nitko nikad nije to niti spomenuo,a čini mi se kao korisna stvar, ali ne znam ništa o tome.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    zaboravih vas pitati jesu li vasi klinci preboljeli vodene kozice i jesu li imali kakvih komplikacija (obzirom na astmu i/ili opstruktivne bronhitise)?

naime, u cetvrtak su se u vrticu pojavile koze i sada citam na internetu da su kod imunokompromitirane djece i djece koja su na kortikosteroidima moguce komplikacije (upala pluca i slicno)....

tanja i jelena, hvala na linku! svakako vrijedi pokusati

moj je imao kozice s 2,5 g.,bio ih je pun ali prošlo je sve bez ikakvih problema. Morali smo samo pripaziti da nakon njih nešto ne pobere. Inače, u to vrijeme je bio pod stalnom terapijom koju smo zbog rana u ustima morali prekinuti......ne mogu se više sjetiti zašto nije dobro da fixotide dođe na ranu :? ali jedno tjedan dana nije primao terapiju .

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

tajchi, super da si to spomenula!
    morat cu to napomenuti doktoru (flixotide) u slucaju pojavljivanja koza

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

CAPPY, kako je?
    jeste jos uvijek u dnevnoj bolnici?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Je, D.je bolje.Danas bi trebali raditi spirometriju i imamo pregled kod dežurnog dr.Frkovića pa čemo vidjeti što će reći za dalje.U petak imamo alerg.testiranje i jedva čekam rezultate.Kako su tvoji dečki ?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

super cappy da su bolje. frković je odličan doktor i možeš se sve lijepo dogovoriti s njim.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Čitam tu da dosta ljudi hvali Frkovića pa mi je baš drago da je on danas dežuran, možda ću tražiti da budemo njegov pacijent, vidjet ću.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

f. je super no mana je sto nikad ne radi popodne, najmanje 3-4 sata cekas, ne radi kad su skolski praznici preko godine, i termin ima na svakih 4-6 mj

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

e da, nije ni malo napuhan, uvijek se javi na telefon i daje savjete telefonom a nama je cak i korigirao terapiju tl. i citao nalaze telefonom. super
    pef se capyy mjeri da se vidi izdisaj i ima li spazma, mozes kupiti u apoteci a i traziti na srebrnjaku, pitaj doka . uglavnom korisna spravica.
    iz nje vidis ako dijete nauci puhat sprema li se napad astme pa mozes reagirat na vrijeme.
    http://www.astma.hr/pef_racun.htm
    http://www.zzjzpgz.hr/programi/knjiga_astma_2_big.pdf
    http://www.multilink.hr/asmal/bilten/peak.html

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa
    f. je super no mana je sto nikad ne radi popodne, najmanje 3-4 sata cekas, ne radi kad su skolski praznici preko godine, i termin ima na svakih 4-6 mj
    luna kako misliš ne radi kad su praznici?

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa
    Je, D.je bolje.Danas bi trebali raditi spirometriju i imamo pregled kod dežurnog dr.Frkovića pa čemo vidjeti što će reći za dalje.U petak imamo alerg.testiranje i jedva čekam rezultate.Kako su tvoji dečki ?
    ajde, nek je bolje
    moji decki su isto bolje. stariji danas krenuo u vrtic... vidjet cemo koliko cemo sad biti mirni :/

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Znači tako .Dobro da znam.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

lunahor
    pef se capyy mjeri da se vidi izdisaj i ima li spazma, mozes kupiti u apoteci a i traziti na srebrnjaku, pitaj doka . uglavnom korisna spravica.
    iz nje vidis ako dijete nauci puhat sprema li se napad astme pa mozes reagirat na vrijeme.
    dobra spravica samo što je tvoj još premali za to. Možeš mu kupiti zviždaljku da vježba.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Znači tako .Dobro da znam.
    Ovo se odnosi na lunahorin komentar o dr.F.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa
    lunahor
    dobra spravica samo što je tvoj još premali za to. Možeš mu kupiti zviždaljku da vježba.
    D.ima 4 g i 3.mj., znači premali je, pa kad obično to klinci počnu koristiti ?

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

da je premali se odnosilo na cappy .

Svim bubanima šaljem puno ~~~~~~~ da što prije ozdrave a mamama veliki da to izdrže.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...nama se uvijek dešava isto-mjesec dana doma pa onda u vrtić i odmah prvi dan proškripi-čini mi se da je glavni krivac JAKO SUHI ZRAK U VRTIĆIMA.....pitanje-jesu li vrtići dužni nabaviti ovlaživače???-njih je 27 djece u jako maloj prostoriji a temperatura je visoka..neznam što da radim--ovakav scenarij nam se ponovio u 11 mj ,pa u 12 i evo opet danas-išao u vrtić nakon mjesec i nešto i već škripi,opet smo doma na ventolinu..help!!!!!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa gle ja sam zvala i trazila termin za vrijeme praznika kad mi djeca ne idu u skolu da ne izostaju, a sestra mi je rekla da on nikada ne radi pod praznicima, i da nema termina, isto i kad je bio dan dva za sesvete i u 10 za praznik, pa smo htjeli u zimskim pa uskrsnim ali ne radi ... a ne radi popodne jer nije iz zg ... termin smo odgadjali u 11 mj koji sam imala u 12 negdje i dobila termin krajem 3 mj samo zato sto kao odgadjam a inace su zapisivali 6 mj ...
    velim jedino je super sto mozes sve telefonom rijesit.
    pa kupi im ovlazivac iako sumnjam da ti je to od toga... ovlazivaca imas po 100 njak kn. prije bi rekla da ti kupi viroze. tako je bilo nama cijelo vrijeme vrtica od 3 g do 7
    nazalost vrtici su legla zaraze

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim da je to zato što je on za vrijeme praznika non-stop u dnevnoj, barem je tako bilo za uskrs prošle godine.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene je htio primiti svaki put pod dezurstvom , stvarno je ok.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi jučer bili kod dr.F , stvarno se čini ok.Radimo testiranje sutra, a kod njega idemo opet u nedelju da pogleda rezultate.D.još uvijek malo škripi tako da dajemo ventolin svakih 8 sati.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ja sam shvatila da se odnosi na mene, D.ima 4 god., pa s koliko obično to djeca počnu koristiti?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja sam shvatila da se odnosi na mene, D.ima 4 god., pa s koliko obično to djeca počnu koristiti?
    S cca 5 godina , bar su tak rekli na astma školi! Tj. kad je već sposoban napraviti spirometriju!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa
    S cca 5 godina , bar su tak rekli na astma školi! Tj. kad je već sposoban napraviti spirometriju!
    Aha, baš jučer smo pokušali sa spirometrijom , ali neuspješno.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

rihter preporuca od 3, kupite ga i nek puse, nek uci. nama je dosta trebalo da skuzi..

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa
    rihter preporuca od 3, kupite ga i nek puse, nek uci. nama je dosta trebalo da skuzi..

prije 3 g. su ga u astma školi djelili ( mi smo bili premali pa ga nismo dobili ). Ne znam da li je to još uvijek tako ali vrijedi pitati jer pretpostavljam da nije baš neka mala cifra. Mi smo kupili babyhaler i kasnije saznali da smo imali pravo dobiti ga preko doznake ,možda je ista stvar i s tim :? .

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

oko 130 kn kosta.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Nama prick test sinoć pokazao sve negativno . Imam osjećaj da smo opet na početku.Alergije nema , a opstrukcije svaka dva tjedna ... :?

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nama prick test sinoć pokazao sve negativno . Imam osjećaj da smo opet na početku.Alergije nema , a opstrukcije svaka dva tjedna ... :?
    bit će da kao i moj ima nespecifične alergije ili alergiju na ono što oni ne rade testove jer ih nemaju ili su im preskupi. Npr. u te alergije ti spada dim cigarete, razni aditivi, prejaki mirisi, pregust promet tj. veliko zagađenje itd. Mene najviše ljuti što mi svekrva ima alergije na neke aditive a mojima ih ne žele raditi jer je to jaaako skupo a i tak i onak klinci ne bi smjeli jesti ništa s aditivima ( moš mislit kak je to moguće...posebno u vrtiću :/ ). T. nema dokazanu niti jednu alergiju a Ige joj je s god. dana bio između 10 i 11 da bi s 2,5 g. ( a tad je naravno jela daleko više stvari nego s godinu ) bio skoro 500. M. koji je imao dokazane alergije na hranu, bilje, prašinu na zadnjem testu je sve imao negativno a Ige i ono drugo ( kaj nikak da upamtim a pokazatelj je astme ) su narasli i to podosta. Objašnjenje: nespecifična alergija

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Bojim se tajchi da je tako nekako i kod nas. :/ Pitam se kakvu će terapiju odrediti dr.F u nedelju kad idemo k njemu, jer ovako više ne može

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bojim se tajchi da je tako nekako i kod nas. :/ Pitam se kakvu će terapiju odrediti dr.F u nedelju kad idemo k njemu, jer ovako više ne može

nama je pomogla trajna terapija flixotide-a u trajanju od 2 god. Godinu dana dva puta dnevno, godinu dana 1 dnevno. Naravno trebalo je da flixotide počne djelovati. Jedinu stanku u tih 2 i nešto sitno godina smo napravili kada je imao vodene kozice i to tek kada su se pojavile u ustima ( prekid je trajao cca tjedan dana).
    Samo mislim da Srebrnjak ne prakticira trajnu terapiju :/, ne znam zašto :? jer sve koje znam da su bili na trajnoj duži period su bili mirni ( nama je sada 1,5 god. bez ikakve terapije ).

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ma i mi smo na stalnoj terapiji flixotida, već nekih 3 god., ali ona ne funkcionira. Od ove jeseni je najgore.Ja sam sama povećala dozu flixa na 2x2 , ali D.je u roku 3 zadnja mjeseca imao 4 opstrukcije , laringitis...

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma i mi smo na stalnoj terapiji flixotida, već nekih 3 god., ali ona ne funkcionira. Od ove jeseni je najgore.Ja sam sama povećala dozu flixa na 2x2 , ali D.je u roku 3 zadnja mjeseca imao 4 opstrukcije , laringitis...

a joj . Ja sam pristala na tako dugotrajno uzimanje lijeka samo zato što sam vidjela da ima koristi. Osobno nisam nikada pokušala sa homeopatijom ali se sjećam da sam tada rekla ako se stanje ne popravi do 3 godine da ćemo se okrenuti i prema njoj, kakav je tvoj stav prema tome?
    Da pokušaš paralelno ići kod dva specijalista? Jednom na Srebrnjak a drugom u Vinogradsku npr. Veroni ?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo mislim da Srebrnjak ne prakticira trajnu terapiju , ne znam zašto jer sve koje znam da su bili na trajnoj duži period su bili mirni ( nama je sada 1,5 god. bez ikakve terapije ).
    ma prakticira, nas se f. uopce ne usudi skinut s lijeka , pa nas je ostavio kao makar na singulairu, iako ona nije na nicem, ja ju sama skidam uvijke od 10 -11 mj do 3-4 tj do prve opstrukcije . njoj zima nikad nije problem i glupo mi davat joj terapiju a u proljece cemo krenut ako krenu opstrukcije.
    iako danas sam joj dala ventolin jer se zalila da ju boli u prsima

cappy dobro dosla u drustvo umisljenih bolesnika, koji imaju opstrukcije a svi nalazi ok.
    meni je za nas slucaj voskresenskica objasnila da se radi ili o alergiji ili jednostavno o osjetljivim bronhima koji na viroze /iako po zimi ne nikada / i neke alergene mozda reagiraju tako. :/
    kod moje l. je sve nesto dvojbeno, i metakolinski test i ventolinski su na granici i dva ga doktora priznaju a r. kaze da je to sve ok.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Lunahor, a na kojoj terapiji ste vi bili ?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

srebrnjak nam odredio flixotide 50 2x2, + singulair, no nisam joj nikad davala singulair i f 50. davala sam joj samo f 50 2x2.
    f. nam je ostavio preko zime kao samo singulair ali ga ne dajem jer je ok. i bez iceg pa mi glupo , osim toga ona je po zimi uvijek ok.
    cappy ja mislim da bi vi trebali dobiti seretide s obzirom da ste stalno u opstrukcijama. a kaj ti je f. rekao i kaj ste sada dobili ?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ma i dalje flix 50 + singulair kojeg sam po preporuci dr.R. maknula prije mjesec dana, pa se vidimo na kontroli za 2 mj.( ako će biti moguće ) kad ćemo napraviti Ige testove( koje ovih dana nismo mogli napraviti a svaki dan smo bili kod njih, kaže dr. zbog politike bolnice jer je pretraga skupa pa je bolje raditi ju kad dođemo ambulantno :? ).Ovih 11 dana dnevne D. je svakodnevno uzimao ventolin plus još sad tri dana doma, to nam je najduži period uzimanja ventolina do sad.Ne znam šta bi rekla na sve to.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, držite se i vi i dječica.

Mi smo bili na skijanju i K. je bila odlično. Čak smo joj na svoju ruku samnjili flixotide, a sada si mislim, je li to bilo pametno. Moramo se naručiti na kontrolu. Za sada smo na flixotideu 2x2

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    ne mora značiti da alergije nema.
    nama je na prick testu sve bilo negativno, a krvne pretrage su pokazale alergiju na grinje i trave...

inače, trenutno je na singulairu i ovih dana na 6x ventolin dnevno (uz dvostruku dozu antibiotika, na sve...)

što se tiče spirometrije R. ju je odradio s nepune 4g. (obožava puhati balone pa je i to odradio sjajno) ali taj nalaz ne uzimaju kao relevantan prije djetetove 6. ili 7. godine (ne sjećam se više...)

inače, kod dr. frkovića smo i imam same pohvale...

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj kako se tesko snalazim s ovim forumom. jucer otvorila temu a danas je nema.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj miha prvotno napisa Vidi poruku
    ne mora značiti da alergije nema.
    nama je na prick testu sve bilo negativno, a krvne pretrage su pokazale alergiju na grinje i trave...

inače, trenutno je na singulairu i ovih dana na 6x ventolin dnevno (uz dvostruku dozu antibiotika, na sve...)

što se tiče spirometrije R. ju je odradio s nepune 4g. (obožava puhati balone pa je i to odradio sjajno) ali taj nalaz ne uzimaju kao relevantan prije djetetove 6. ili 7. godine (ne sjećam se više...)

inače, kod dr. frkovića smo i imam same pohvale...
    Ma nisam ni ja mislila da alergije nema( krivo sam se izrazila), nego još uvijek ne znamo na što je D.alergičan.Mi ćemo krvne testove raditi za dva mjeseca kad smo naručeni na kontrolu, pa ćemo onda valjda biti pametniji.Pa šta je vas strefilo da uzimate ventolin 6 x dnevno ???
    D.ne uspjeva spirometrija jer kao da ga plaši ono kuckanje aparata,tj.onaj zrak koji puše u njega i on stalno ponavlja da "nema zraka" , kao da se boji da će se ugušiti. !
    Ma ja sam nešto malo prehlađena i tako se bojim da ću zaraziti D. i da će opet uslijediti najgori scenarij da već noću sanjam kako D.teško diše i kako mu dajem ventolin, prestrašno...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Pa šta je vas strefilo da uzimate ventolin 6 x dnevno ???...
    ne znam ...

otišli doktoru da mu da nešto za kašalj, a on brzim testom pronašao streptokok i kaže - pluća stisnuta...
    završili s dvostrukom dozom antibiotika i ventolinom (prvi dan 10ml sirupa, zatim 4 dana po 6x pumpica pa od sutra smanjujemo na 3x)

singulair uzima od rujna.

u petak smo na kontroli na srebrnjaku pa ćemo vidjet što dalje. mališa je bolje

ps. ne kužim za ono kuckanje aparata za spirometriju. R. je puhao u cjevčicu i na monitoru gledao balon kako se napuhava... htio je još

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj miha prvotno napisa Vidi poruku

ps. ne kužim za ono kuckanje aparata za spirometriju. R. je puhao u cjevčicu i na monitoru gledao balon kako se napuhava... htio je još
    Ja mislim da mi pričamo o različitim stvarima, nije mi jasno, naime nama je rečeno da D. ne smije puhati već potpuno mirno disati ( kao kad spava) a iz one cijevi koju je trebao staviti iz usta se u ritmičkom razmacima isuhivao zrak...A na monitoru su se vidjele crtice kao kod uređaja za kontrolu srca...Nama su rekli da je to spirometrija, a izgleda da su to dvije različite pretrage.Možda će nam netko od ovdje prisutnih znati to pojasniti.:-?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

spirometriju zacepe djetetu nos i puses dok ne ispuses u jednom izdahu nakon velikog udaha. na srebrnjaku imaju na ekranu balon ribice neke. drugdje obican, bez slike samo puses..
    cappy nemam pojma kaj ste vi radili ??

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja mislim da mi pričamo o različitim stvarima, nije mi jasno, naime nama je rečeno da D. ne smije puhati već potpuno mirno disati ( kao kad spava) a iz one cijevi koju je trebao staviti iz usta se u ritmičkom razmacima isuhivao zrak...A na monitoru su se vidjele crtice kao kod uređaja za kontrolu srca...Nama su rekli da je to spirometrija, a izgleda da su to dvije različite pretrage.Možda će nam netko od ovdje prisutnih znati to pojasniti.:-?
    ja mislim da ti pričaš o spirometriji za ove manje. nas su isto prošle godine slali na to, ali nismo uspjeli ništa napraviti.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ooo, miha.. bas mi je zao da se srecemo na ovom topiku.
    znaci, ipak je alergija u pitanju?

ja sam zachu ukinula singulair nakon 3 mjeseca jer mu uopce nije pomogao - u vrijeme kada je uzimao singualir +flixotide, dva puta smo zavrsili na srebrnjaku na injekcijama solu medrola.
    vidjet ces, s vremenom, sto mu najbolje pomaze
    i pripremi se na to da se simptomi mogu mijenjati...
    pusa R.

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pozdrav curke,
    i mi vam se nažalost pridružujemo.
    uspjela sam pročitati samo poslijednje dvije stranice pa se unaprijed ispričavam ako tražim da mi se nešto ponovi
    Greta je do ove jeseni imala sve skupa (dakle u nekih dvije godine i tri mjeseca) 5-6 bronhitisa od kojih tri opstruktivna.
    I sad od jeseni već šesti put.
    Imam osjećaj da je konstantno na ventolinu i rinolanu.
    Testovi sa godinu i pol su pokazali da je sve ok i sad smo ih ponovili.
    U Osijeku se rezultati čekaju tri tjedna :O
    od prekjučer opet škripi,
    idemo na injekcije, pije ventolin, rinolan, panatus, mažem joj eukaliptus na prsa ili leđa i kuham čaj od slijeza.
    u potpunosti smo prešli na kozje mlijeko...
    tek za deset dana smo naručeni kod specijaliste (zadnji put bili prije godinu, od tad je sve terapije propisala pedijatrica)
    zanima me što sve ja mogu učiniti da joj pomognem?
    jel ima u Zagrebu netko od liječnika kod koga vrijedi ići?
    postoje li neki opsežniji alergo testovi?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

imas privatnu ord. alergovita, odlicni doktori rade, meni je najbolja dr voskresenski. a i rihter ti je tamo. sve mozes tamo obaviti no bar 10 dana moras biti bez rinolana. opsst. bronhitisi ti mogu biti i od viroza tj razvojini.
    to ti je jako puno bronhitisa i cudno da te dok. nije dalje slala , i dala ti stalnu terapiju koja ne ukljucuje panatus i rinolan, vec flixotide ili neki drugi kortikosteroid, ovim sto uzima samo gasis trenutnu vatru a ne i pravi pozar. naruci se na srebrnjak ili klaicevu kod dr voskresenski , u klaicevoj se ceka mjesec dana na srebenjaku 5-6 mj . no u medjuvremenu si otidji privatno u alergovitu. ili se na rebro mozes kod rihtera naruciti. no ponavljam bez rinolana, jer dok si na njemu normalno je da su testovi negativni.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam jučer ostala pozitivno iznenađena. mi trebamo na kontrolu na proljeće i sada si ja mislim, moram se već danas naručiti (ma ne sebe, nego dijete), ne uspijem dobiti telefon, skeptično pošaljem mail i već drugi dan dobijem termin, i to za dva tjedna. Svaka čast. Radi se o Rebru.
    Jedino kaj još nije proljeće, ali kako je lijeska jako rano počela cvasti (iako naš zavod za javno zdrastvo ništa ne mjeri, nego čeka prve znakove cvatnje), valjda neću otići na kontrolu prerano

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

NanoiBeba, oprez!
    ja sam se zbog te njihove 'azurnosti' prebacila u alergovitu
    dobila sam potvrdu o narudzbi. taj dan kada smo bili naruceni sam nazvala da vidim da li je dr. r. tamo da li ima kasnjenja (jer sam tada imala jos malu bebicu i ostavila sam ju doma dok sam starijeg vodila na kontrolu).
    'da, da nema problema, samo vi dodjite mi cemo doktora pozvati sa odjela'
    cekam 10 minuta, cekam pola sata, kada mi je treci puta rekla da sjednem nakon 45 minuta rekla sam joj 'ili cete vi nazvati doktora ili ja'
    da skratim pricu - doktor uopce taj dan nije bio u bolnici.
    nije niti bio u zagrebu!
    mene samo zanima koliko bi ja to jos morala cekati (sa njihovom potvrdom o narudzbi) da nisam digla halabuku
    i onda sam rekla sestri - 'slijedeci puta kada mi kazete da sacekam, budite sigurni da barem znate gdje vam je doktor!'

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •