Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 230 od 230

Tema: Moja tuzna prica...

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa Vidi poruku

sad je postalo CINJENICA da se ona zbog rode odlucila za neasistirani porod i homeopatiju??
    to je sama silan rekla, iscitaj sve od pocetka pa ces naci, nemam snage traziti...

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

pa saradadevii je, koliko ja mogu iscitati, ne zabranila raspravu nego cak pozvala na istu, samo na drugom pedeefu?
    Kako se ono kaze, ja u kupe, ti u spade
    Oni koji ne zele nesto drugo cuti, a zasto bi kad im tamo gdje su dosli svi pljescu, ostaju tamo gdje se tapse i daje podrska.
    Vec sam napisala na vise mjesta, stvorili ste prostor, inkubator sa savrsenim uvjetima za rast malicioznih ideja.
    Ja sam puno naucila na forumu. Ne uci se kad te samo tapsu.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ivarice, a daj mi reci jedan jedini normalan razlog, a naročito nakon što smo se sad definitivno uvjerili u plošnost, zašto tamo saradevi reagira kako reagira?
    ja to nikako ne mogu shvatiti.
    zašto netko ne savjetuje da nije uredu roditi kućineasistrirano bez ijednog pregleda. zašto?
    nema to veze sa religijom.
    ona se pozvala na religiju kad je odbila napisati priču s poroda, a pozvala se na žensku snagu kad je odlučila kako je odlučila.
    zašto nitko nije upozorio danci da ta priča ne smije nadahnjivati.
    ja to ne razumijem.
    odite na drugi pdf kaže saradevi, čak i nakon ove priče kad je vidljivo da plošni plošno čitaju.

ako ništa drugo, napišite barem na tom pdf-u popis obavezne literature za pripremu kućnog poroda.
    eh, uvijek ista pitanja, i uvijek isti odgovori i zabijanje glave u pijesak

ali neeeee, roda ne podrzava neasistirani porod doma, kud bi
    ona samo ima podforum 'podrske' za njega
    ali nije to podrzavanje i nema veze s udrugom, neee
    to je inspiriranje i nadahnuce, ali ustvari ne, nije ni to
    jer nitko ne bi postupio samo na temelju nekog foruma, one su to sigurne i nemaju nikakvu odgovornost
    osim njih par koje vec jesu tako postupile, ali to cemo ignorirat

a ako imate sta protiv, napisite to negdi da se sta manje primijeti i ne kvari idilu podrske i tapsanja
    najbolje da se pise na nekom podforumu poput burze, koji se otvori samo kad predjes par tisuca postova
    ili jos bolje, de idite pisati protiv na indexu, e tamo bi bilo najbolje, da ne remetimo koncepciju
    Posljednje uređivanje od summer : 04.02.2010. at 00:05

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ivarice otidji na tko je online i vidi koliko ljudi prati ovu temu i temu o kucnom porodu, sto registriranih korisnika koji o ovoj temi nisu slova napisali, sto gostiju... i garantiraj da niti jedna od njih nije naivna ili premlada ili neodlucna... i da ce se u odredjenom momentu u zivotu odluciti za ono sto rode hvale.
    a na forumima podrske ako ne hvalis sve i svasta, budes brisan.
    dakle nema kritickog misljenja.
    nemam sta dalje pricati, znam da kuzis sta hocu reci, iako se pravis da nisi...

niky88 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malenu da se što brže oproravi....

a i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ mami da joj je ovo bila lekcija i da če drugi put poslušatri dr. jer ipak ti ljudi znaju što rade......

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ivarica, ne idemo jer ne smijemo

na zdravlju odraslih, ako netko napiše da će ići na konizaciju radi cina III javit će se netko tko ga je izlječio homeopatijom
    i to se tolerira
    ja opet ne razumijem, ne vrijedam nego samo molim da mi objasnite polako jer sam vec umorna
    pa ako mozes pisati o tome ovdje na topiku o zdravlju djece, zasto ne mozes pisati o tome na topiku o zdravlju odraslih?
    priznajem da me nema puno na forumu (jer, jelte, kaljuza) i da ne pratim takve topike i ikakve rasprave osim kad ukljucite udrugu

netko napise da treba na konizaciju na zdravlju, netko drugi mu napise da se izlijecio homeopatijom
    ti na to odgovoris da kao lijecnica nikako ne mozes to podrzati, da je neodgovorno davati takve savjete, da se u tom slucaju savjetuje to i to...
    nece te nitko zbog tog zbanati
    ako netko nakon tog ode na podforum podrske, zasto mislis da bi ga tvoj post na tom podforumu uvjerio, a nije na zdravlju?
    a uvijek postoje i privatne poruke :LOL: napises koju direktno osobi da ju uvjeris u ono sto mislis da je najbolje

evo sad poslusala pinky i posla prvi put tamo na Tko je online
    pa vidim da se jako dopisujete LOOOL

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ivarice, nemoj se umisliti

na stranu sala, ti znas koliko te ja cijenim (znas i zasto, stoji u mom potpisu) ali nemoj se zezati sa ovako ozbiljnim stvarima....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    eh, uvijek ista pitanja, i uvijek isti odgovori i zabijanje glave u pijesak

ali neeeee, roda ne podrzava neasistirani porod doma, kud bi
    ona samo ima podforum 'podrske' za njega
    ali nije to podrzavanje i nema veze s udrugom, neee
    roda, upravo suprotno, za razliku od svih ostalih a koji bi trebali biti odgovorni, ne zabija glavu u pijesak na cinjenicu da se sve vise zena (i to dosta njih neovisno o rodi) odlucuje na porod kod kuce

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ivarica ne znam čemu mene citiraš... očito ti sve ispada kao napad.... riječ makar sam upotrijebila jer u tom trenu nisam previše razmišljala koju jačinu nosi ta riječ... al dobro znaš što sam time htijela reći....

mislim da se sve svodi na ono: kome tu ne odgovara neka ide ća.... pa će ostati to ljudi što će ostati i svi sretni i zadovoljni

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    ivarice, nemoj se umisliti

na stranu sala, ti znas koliko te ja cijenim (znas i zasto, stoji u mom potpisu) ali nemoj se zezati sa ovako ozbiljnim stvarima....
    ne znam zasto bi se trebala umisliti, nisam gledala sto ti radis, nemoj se ti umisliti LOL

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lol ne, mislila sam da ti mislis da se mi medjusobno dopisujemo glede (i unatoc) ovog topica.
    anyway, open your mind and your heart will follow....ko sto bi rekli ameri...
    laka vam noc...over and out

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sad citam postove i skuzim da sam napisala da ce se maliciozna hrpica veseliti, ispricavam se, rijec veseliti uopce nisam namjeravala tu staviti niti mislim da bi se itko veselio tome

ne mogu sad smisliti prikladnu rijec za ono sam htjela reci, ako je uopce vazno
    sutra nastavljamo, osim ako nas moderatorice ne razvesele zakljucavanjem teme

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja opet ne razumijem, ne vrijedam nego samo molim da mi objasnite polako jer sam vec umorna
    pa ako mozes pisati o tome ovdje na topiku o zdravlju djece, zasto ne mozes pisati o tome na topiku o zdravlju odraslih?
    priznajem da me nema puno na forumu (jer, jelte, kaljuza) i da ne pratim takve topike i ikakve rasprave osim kad ukljucite udrugu

netko napise da treba na konizaciju na zdravlju, netko drugi mu napise da se izlijecio homeopatijom
    ti na to odgovoris da kao lijecnica nikako ne mozes to podrzati, da je neodgovorno davati takve savjete, da se u tom slucaju savjetuje to i to...
    nece te nitko zbog tog zbanati
    ako netko nakon tog ode na podforum podrske, zasto mislis da bi ga tvoj post na tom podforumu uvjerio, a nije na zdravlju?
    a uvijek postoje i privatne poruke :LOL: napises koju direktno osobi da ju uvjeris u ono sto mislis da je najbolje

evo sad poslusala pinky i posla prvi put tamo na Tko je online
    pa vidim da se jako dopisujete LOOOL

ti si rekla da ne idemo na podrškaste, a ne pišemo na njima
    pa sam ti objasnila radi čega

jer nemamo tamo što napisati
    podršku ne možemo dati, a nešto protiv ne smijemo napisati

a koliko se ja sjećam jedan lječnik je napisao nekoj curi koja je ne cin, već karcinom htjela liječiti hoemopatijom da je nije normalna
    i za to banan

sama ideja tih pedefova je idiotska

nitko ne smije ništa reći protiv
    i to je idealni medij za totalno nekompetente davatelje savjeta
    i budale koje će se na to navući

i sad da ja takvima pišem pp?
    ma daj

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja mislim da sve kreće od te podjele u forume podrške, pa sad neko novi treba u biti skužit da, za dobit cjelovito mišljenje, treba pitat na oba pdf-a - alterntivnom i klasičnom. Ali, nisam shvatila je li se o tome uopće smije pisati ili će sve ovo sutra bit izbrisano, želite li uopće nekakav feedback od "nepodrškastih", ne bih još htjela zaraditi ban zbog toga, jer mi to sve skupa osobno nije toliko važno, moje područje interesa je MPO, pa onda daleko ništa, ništa, pa onda sve drugo.

Razumijem zašto se u to krenulo - da se osnaži taj neki emotivni dio, razumijem priču porod je instinktivna stvar i sl.

Ali, sve bi to skupa ipak trebalo pospojiti s kritičkom misli da ne bude belaja. Kako - nemam recept.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne trebas meni odgovoriti, ne zato jer je oftopik, nego zato jer o ovom razgovaram(o) s nadleznim institucijama, ne s forumasima,
    Ovo mi je jako drago čuti. Jer se nadam da će sudjelovanje stručnjaka u toj rapravi osigurati da se takvi porodi obavljaju (ako se zakonski reguliraju) isključivo kod žena koje su prije poroda dobro praćene i za koje se zna s velikom vjerojatnošću da neće doći do komplikacija pri porodu.

Prvotno napisano od trlababalan
    2..... još jedna koja misli da će ulazak u EU sve promijeniti?

bezveze si ovo boldano dopustas
    nemaš razloga vrijeđati se.

ti misliš da će se zbog ulaska u EU ovo promijeniti, ja mislim da neće.

živi bili pa vidjeli.......

I Rumunji i Bugari su u EU, pa nemaju švedske i njemačke zakone. A bome niti praksu.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kad smo kretali sa sos telefonom, prije skoro 7 godina, isto se ovdje moglo vise puta procitati da ce jednom netko umrijeti zbog naseg "uplitanja" u dojenje
    mozda u finalu nije niti rijec o malicioznosti, mozda je rijec o istinskom strahu za svu tu djecu (njih preko 20000 kojima smo pomogli u ovih 7 godina da budu dojena, nije nevazan podatak)
    Ipak se ne može usporediti vaš hvalevrijedni angažman oko dojenja (i ja sam jedna od onih kojima ste pomogli i još uvijek pomažete i veliko vam hvala na tome!) i PDF podrške (i neasistiranom) kućnom porodu, kao i nepostojanje disclaimera na PDF-ovima o zdravlju. Na tim se PDF-ovima može pročitati stvarno svašta. Mislim da, što se tiče poticanja isključivog dojenja, ni jedno dijete ne može umrijeti (u najgorem slučaju, može tek biti malo gladno dok mlijeko ne nadođe), dok se kod kućnog poroda (naročito ako je neasistiran) može desiti i ono najgore. I Roda se kao udruga, a i osoblje njezinog foruma treba službeno ograditi od takvih potencijalno vrlo opasnih savjeta koji se mogu naći na forumu. Smatram da to neće umanjiti vaš angažman (kojeg stvarno podržavam) oko humanizacije bolničkog poroda i poboljšanja uvjeta u rodilištima.
    Vjerujem da službeni stav Udruge nije obezvrjeđivanje liječničkog zvanja, zašto se onda na forumu Udruge dozvoljavaju takvi postovi?

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

osvrnula bih se malo na ovo učestalo davanje antibiotika i homeopatiju iz vlastitog iskustva.
    mi smo također imali pedijatra koji je "lak" na antibiotiku. kad je dijete još bilo malo i mi kao roditelji neiskusni (prvo dijete), pedijatar nam je jednom prepisao antibiotik zato što je dijete vuklo prehladu malo duže (bez temperature), malo crveno grlo pluča uredu. malo sam se konzultirala sa drugim doktorima i oni nisu mogli vjerovat da je pedijatar dao djeteu sa šmrcavim nosom bez temperature i bez vađenja krvi antibiotik. od onda uvijek kada temperatura traje više od dva dana, prvo izvadimo krv i tek onda idemo u pedijatra...

lani smo imali veliku temperaturu skoro 7 dana. treći dan vadili smo krvnu sliku i urin i bilo je sve ok. pedijatar je rekao viroza. međutim temperatura je i dalje bila prisutna i kaže pedijatar idemo na antibiotik a ja??? idem prvo izvadit krv djeteu. krv naravno opet uredu i ja konzultiram drugog pedijatra koji kaže nema potrebe za antibiotikom jer je krvna slika u redu. nakraju ispalo da je bila gripa....

a što se homeopatije tiče, moja mala sklona je upalama uha i ja odem "poznatoj" homeopatici. mislila sam da će nam dati nekakvu preventivnu terapiju. međutim ona mi kaže: kad je slijedeći put zaboli uho nemojte joj davati antibiotike nego joj dajte ove granulice koje se zovu beladona. ja iskreno rečeno ne poznam homeopatiju baš dobro ali sam se raspitala i ta beladona je u biti za snižavanje temperature!! i kako će to pomoći mom djetetu kod upale uha??? kad smo dobili slijedeću upalu uha naravno da sam poslušala orl doktora i dala djetetu antibiotik. jer trebam reči da nas je taj 15-to minutni pregled u homeopatice koštao 500 kn???
    ono što želim reči da homeopatija vjerojatno može pomoći (ako se pogodi lijek) kod određenih stanja kao dermatitisi i sl. ali ne bi baš riskirala sa tim kad su bakterijske upale pogotovo kod djece...a šta se antibiotika tiče uvijek ga treba uzeti ako krvna slika ili urin upućuju na bakterijsku upalu!!!

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Upaljeni krajnici prolaze sa homeopatijom?
    Da, vrlo uspešno...
    No, vidim, ovde se pošteno zakuvalo...
    Podržaću one koji misle da su pdf-ovi podrške izgubili smisao samim tim što se na njima ne dopušta da se čuje i drugo mišljenje...i zato je odgovornost prema težini svojih reči ono što sve nas koji iskreno volimo ovaj forum ono što treba da nas vodi.
    Ali konačno, zaista je svako odgovoran za svoje odluke..ponoviću. Ja sam svojoj prijateljici godinama trubila da više poverenja da klasičnoj medicini. Volela me je, poštovala me je, ali me nije poslušala. I pored sve svoje tuge što je sada nema, moram reći da nije ni morala. Svako svojim životom upravlja na način koji misli da je najbolji...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    i zato je odgovornost prema težini svojih reči ono što sve nas koji iskreno volimo ovaj forum ono što treba da nas vodi.
    Ali konačno, zaista je svako odgovoran za svoje odluke...
    X

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nadam se da ce malena ubrzo biti dobro.
    tesko je donositi odluke, mislim da je u roditeljstvu ta odgovornost najteza pa je cesto volimo prepustiti drugima - ljecnicima, homeopatima, forumima, poznanicima...
    nazalost kad se desi los ishod na osnovu neke nase odluke jedino sto mozemo uciniti je oprostiti sebi, prestati kriviti druge i krenuti dalje...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    Da, vrlo uspešno...
    ...
    koji homeopatski lijek dobijete za upaljene krajnike?

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lana, meni je smjesno da se takva pitanja postavljaju jer pokazuju osnovno neznanje o samoj homeopatiji, i to je ono sto mislim da je problem u cijeloj ovoj raspravi - nedostatak kritickog razmisljanja. kao sto i roditelj koji dodje do lijecnika i uzme nekriticki vec 10 antibiotik u godini (jer je tako rekla osoba u bijeloj kuti) jednako mi je neodgovorno govoriti o remidijama na nacin sto ti uzimas pa cu onda to i ja bez da se udje u bit cijele price.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bogu hvala, flower me prestigla... Nemam ništ za dodati osim potpisa.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vidim da je sinoc bilo burno na ovoj temi.
    samo cu reci da post od flower jako dobar, jer ne da odbija napisati ime samih kuglica, vec upucuje forumasicu na educiranje o istome prije nego ode i kupi preporucen homeopatski ljek za upalu grla. mislim da bi dosta stvari na forumu bilo jasnije kad bi neko od moderatora ovako nesto napisao, jer time bi bilo jasno da Udruga nema veze sa danim savjetom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj flower prvotno napisa Vidi poruku
    nadam se da ce malena ubrzo biti dobro.
    tesko je donositi odluke, mislim da je u roditeljstvu ta odgovornost najteza pa je cesto volimo prepustiti drugima - ljecnicima, homeopatima, forumima, poznanicima...
    nazalost kad se desi los ishod na osnovu neke nase odluke jedino sto mozemo uciniti je oprostiti sebi, prestati kriviti druge i krenuti dalje...
    lijepo si ovo rekla

iako je na kraju za vas stav o rodinim podforumima podrske mozda sasvim nevazno, ja bi samo naglas rekla ono sto se kroz silanine postove mozda ne vidi dovoljno jasno (jer zasto onda samo ja vidim?) ili ne znam iz kojeg drugog razloga to preskacete

ona je dijete odvela homeopatici dva sata prije nego je ipak odlucila poci s njom u bolnicu
    dijete nije lijeceno homeopatski, to nije silanin izbor lijecenja (silanin je izbor bio nelijecenje), jer je tog dana, dva sata prije nego je dijete klonulo, ona vjerojatno prvi put vidjela i homeopaticu (po cijeni zakljucujem, ona nikad nije visoka kad dolazis samo po lijek) i globulice, male kuglice stiropora kako kaze

ispravi me silan ako grijesim, ali ti si davala jedan sat djetetu globulice, a pises da si ljuta na one koji su ti lagali da je homeopatija ucinkovita?

nastranu to sto sam ja npr stava da bi krajnji rezultat ovdje bio sasvim isti i da se lijecila homeopatijom dva dana, a ne sat vremena (!), jednako kao i svetom vodicom, ali, da na 4 stranice ne demantiras ovu raspravu tako da jasno kazes ovu informaciju, to ne razumijem

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj flower prvotno napisa Vidi poruku
    lana, meni je smjesno da se takva pitanja postavljaju jer pokazuju osnovno neznanje o samoj homeopatiji,
    zašto bi ti bilo smješno ako netko ne poznaje homeopatiju?
    i molim te isključi me iz ovih vaših trzavica jer stvarno nemam ništa sa tim

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne znam tko su "vi" kojima se ivarica obraća, što se mog mišljenja o podforumu podrške alternativnoj medicini tiče, činjenica da je Silan dijete homeopatijom liječila dva sata zaista ne utječe na njega. Roda nema podforum podrške homeopatiji nego podrške za one kojima je - kako ono beše - "zdravlje više od liječenja bolesti", iliti nekonvencionalnoj medicini, a Silan je učinila upravo to da je odbacila konvencionalnu medicinu. Dogodila se ova priča zaista ili ne, to ne mijenja moje mišljenje da se na ovom forumu afirmira alternativno liječenje i da se educira o njemu i da je to za forum kakav bi trebao biti Rodin potpuno neprimjereno.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

lana74, flower ti je ovo napisala zato što se homeopatski pripravci ne bi trebali uzimati bez detaljnog razgovora s homeopatom. Istina, postoje opći homeopatski pripravci, npr. za alergije, ali nisu tako djelotvorni kao oni koji se prepisuju nakon što je homeopat porazgovarao s pacijentom i, nakon uvida u njegovo/njezino cjelokupno zdravstveno stanje, odredio koji je pripravak najprikladniji baš za tog pacijenta. Homeopatija spada u holističke načine liječenja, znači tijelo se gleda kao cjelina u kojoj su svi organi u međuovisnosti, a ne gleda ih kao zasebne manje cjeline. I u takvom načinu liječenja nastoji se izliječiti uzrok, a ne posljedica (tj. altualni simptomi).

Ako sam u čemu pogriješila, neka me upućeniji isprave.
    Posljednje uređivanje od laumi : 04.02.2010. at 09:23

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za koju minutu cu napisati poduzi post. Pls se strpite.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vidim da se ovdje o svemu i svačemu priča i da je tema kompletno otišla u kupus. Svaka čast. I vidim da pojedince još uvijek grebu podforumi podrške i da će nam ih natrljati na nos u svakoj prilici koju uhvate.

Ok, ajdmo redom da riješimo neke stvari možda jednom za svagda.

Citiraj Aleksandra70vanja prvotno napisa
    a koliko se ja sjećam jedan lječnik je napisao nekoj curi koja je ne cin, već karcinom htjela liječiti hoemopatijom da je nije normalna
    i za to banan
    Vidiš kako je lako proširiti dezinformacije. Ne on NIJE udaljen zato što je rekao svoje mišljenje, on je udaljen zato jer je pogubio kompas nakon mog upozorenja i postao kranje bezobrazan te se uporno oglušivao na moja upozorenja da se tako ne može obraćati nikome. Nisam ga imala namjeru banati (puuuuno je pisanih upozorenja dobio), no nakon upornog i upornog otvaranja novih tema i pljuvanja po svima nama i mojih upozorenja na pp da to ne radi da ću ga morati udaljiti, nije se zaustavio. Nastavio je dalje. Sorry, to nikad nikome nisam dozvoljavala pa neću niti njemu pa bio on liječnik 100x. Uspio si je zaraditi udaljavanje s foruma, valjda mu je to i bio cilj, jer inače ne znam kako objasniti takvo ponašanje od čovjeka s kojim se inače dalo normalno razgovarati i pregovarati na privatne poruke.

Sad kad smo ovo riješili, ajdmo dalje.

Jel tko pročitao naša pravila foruma? Jeste bacili oko u zadnje vrijeme? Nekako sumnjam.. znam to je dosadno, tko to još čita i tako dalje.

E pa par zanimljivih stvari piše tamo

Pravila ovog foruma
    OPĆENITO O FORUMU:

Svrha ovog foruma je informirati i educirati korisnike o važnim aspektima roditeljstva. Namjenjen je za pružanje informacija i podrške svima koji žele postati roditelji ili se nalaze u toj ulozi. Udruga Roda ne odgovara za sadržaj svakog pojedinog posta, s obzirom da ih nismo kreirali, nemamo nadzor nad njima, niti smo povezani vlasničkim ili autorskim pravima s autorima.

Nadziremo sadržaje koje nam šaljete na bilo koji način, ili ih objavite, učitate ili razmijenite u skladu s pozitivnim propisima. Međutim, prije objave ne pregledavamo i ne obrađujemo sadržaj , te budući da naš nadzor nije sustavan, ne jamčimo da će sadržaji koji se pojave na našim stranicama biti istiniti, dopušteni ili dostupni i ne možemo jamčiti za porijeklo navedenih sadržaja.

Ukoliko primijetite da pojedine informacije ili drugi sadržaji objavljeni na našim stranicama nisu u skladu sa zakonom ili da diskriminiraju molimo da nas o tome odmah obavijestite.

Nismo odgovorni za štetu koju naši korisnici ili treće osobe eventualno pretrpe zbog pogrešnog tumačenja sadržaja objavljenih na našem forumu. Ne odgovaramo niti za bilo kakvu drugu štetu koju naši korisnici ili treće osobe eventualno pretrpe uslijed objavljivanja bilo kojih sadržaja na našim stranicama, uslijed korištenja našeg foruma, uslijed eventualne nedostupnosti našeg foruma, uslijed korištenja linkova s našeg foruma, uslijed naše intervencije u objavljene sadržaje, i sl., a posebice ne za štetu koju na bilo koji način bilo kome uzrokuju naši korisnici ili treće osobe vezano uz korištenje ili sadržaj objavljen na našem forumu.
    Ukratko i sažeto, treba koristiti zdrav razum prilikom čitanja foruma. Onaj tko ga neće koristiti, uzalud i 100 disclaimera, uzalud sve ako će se krivnja uvijek prebacivati na druge. Ne nadgledamo svaki post, nisu nam moderatori školski obrazovani za područje koje moderiraju. Mi smo forum koji želi širiti ideje koje propagira udruga RODA, i za kojeg želimo da bude utočište onima koji su spremni mijenjati svijet zajedno s nama, koji su spremni propitivati i ne uzimati stvari zdravo za gotovo.

O podforumima podrške. Da nema jedno 10ak osoba koje su spremne svakom loncu biti poklopac, podforumi podrške ne bi postojali. Nedopustivo nam je da mi kao forum koji potiče propitkivanje postojećih praksi i mijenjanja stvari na bolje, da roditelj ne može pitati o ne cijepljenju, o rađanju kod kuće o liječenju homeopatijom/ayurvedom ili već nešto deseto te da dobije komentare osoba koje su to isto prošle ili prolaze, nego dobije komentar korisnika koji u sebi iščitava "ti nisi normalan". Nedopustivo. Tako da eto, možete samo sebi zahvaliti i svojoj ne toleranciji postojanja drugačijih osoba i drugačijih odabira da podforumi podrške postoje.

Uvijek će postojati osobe koje će uzeti stvari zdravo za gotovo, koje će misliti da to što sam ja admin da sam bog ili šta ja znam već, ili to što ja ili netko drugi ima 10 000 postova da smo svjetski znalci u svim pitanjima koja se javljaju na ovom forumu. No eto, da je itko pročitao pravila, uvidio bi da ovo nije stručan forum, da se mogu naći i neistiniti postovi, da treba biti oprezan.

Jedan od naših ciljeva je poticanje roditelja da preuzmu odgovornost za svoje odluke i postupke, flo je to krasno rekla pa ću završiti s njenim postom.

Obzirom da smo ovoj temi dali šansu da ostane tema o ovom slučaju i to nikako ne uspjeva, svi koji imate potrebu dati podršku Silan, javite joj se na privatne poruke jer temu ostavljam zaključanu do daljnjeg.

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •