-
Nikad ne bih ostavila bebu vani samu! Ajme!
Stresla sam se od pomisli! Pa jel to uopće treba upozoriti?
Nego bih izvadila košaru s bebom i spustila niz stepenice i onda par koraka koraka gore po konstrukciju. Dakle, sve vrijeme smo beba i ja skupa. Druga varijanta je da iznesem kolica van dok mi je bebica na minutu sama u stanu (dakle, ne sama vani!). Ne znam što bi se moglo dogoditi ako je u svom krevetiću, recimo, i čeka me na minutu dok iznesem kolica? Zar ima itko ovdje tko 24/7 gleda u dijete? Ja ne moram kuhati, spremati ni peglati, posvećena sam maksimalno samo djetetu pa opet ne gledam u njega non-stop... i uz sve strahove koje imam, nemam strah da ako napustim prostoriju da će se bebi išta dogoditi ako sam osigurala prostor gdje leži...
Inače, nažalost, nema šanse da držim košaru samu, bez bebe, meni je to fakat teško.
A kamoli u kompletu... Razočarana sam u kolica, eto... Čak je i suprug, koji je sportaš, iznenađen težinom. Ovo s autosjedalicom je ok ideja, ali dok dođe toplije vrijeme, nekako zazirem da nije u košari kad je hladno...
Zapravo, mislila sam da možda ima neki sistem da možeš spustiti kolica "natraške", da hodaš natraške i stepenicu po stepenicu spuštaš kolica... ili tako neki mehanizam... ne znam...
P.S. Još jednom: NIGDJE nisam napisala da bih i u jednom trenutku ostavila dijete vani samo. Stresla sam se da je itko ovdje to mogao i pomisliti...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma