Pokazuje rezultate 1 do 48 od 48

Tema: Kako izaći s kolicima van iz zgrade?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tako kako su i cure rekle, voziš kolica na zadnjim kotačima.meni je išlo i sa kapitalcima od kolica bez problema,a imala sam puno više stepenica nego ti.

http://www.jupiterimages.com/Image/royaltyFree/80613520

dakle nagneš kolica na zadnje kotače a prednji su u zraku i drndaš do dole.
    gore ih na žalost moraš nositi ili razdvojiti košaru i kolica.i možeš,ako možeš ostavljati kolica dole u predvorju,kod nas su svi tak imali.
    Posljednje uređivanje od lasica : 05.02.2010. at 14:43

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj lasica prvotno napisa Vidi poruku
    tako kako su i cure rekle, voziš kolica na zadnjim kotačima.meni je išlo i sa kapitalcima od kolica bez problema,a imala sam puno više stepenica nego ti.

http://www.jupiterimages.com/Image/royaltyFree/80613520

dakle nagneš kolica na zadnje kotače a prednji su u zraku i drndaš do dole.
    gore ih na žalost moraš nositi ili razdvojiti košaru i kolica.i možeš,ako možeš ostavljati kolica dole u predvorju,kod nas su svi tak imali.
    Ma netreba ih ni gore nositi: ja sam silazila dolje istim postupkom, prednji kotači u zraku, po zadnjima lagano spuštaš kolica stepenicu po stepenicu.
    A gore, isti sistem, jedino što ideš urikverc, i kolica "vučeš!

Aiko avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Rebbeca prvotno napisa Vidi poruku
    Ma netreba ih ni gore nositi: ja sam silazila dolje istim postupkom, prednji kotači u zraku, po zadnjima lagano spuštaš kolica stepenicu po stepenicu.
    A gore, isti sistem, jedino što ideš urikverc, i kolica "vučeš!
    Da, tako sam i mislila da ih i gore vučem. Nažalost, ne mogu ostaviti kolica na hodniku, velika je zgrada i nitko to ne radi. A i ne bi nikad bila sigurna jel mi tko dirao kolica ili ne, hehe... sumnjiv ulaz, to je!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Aiko, ako su tvoja kolica Chicco-va For Me - imaš super kolica koja mogu u skroz horizontalni položaj, i što je važno, kolica se mogu okrenuti prema tebi i od tebe. Prema tome ono za 3+ mjeseca uzmi sa rezervom.

I mi smo imali Chicco-va CT0.1, koja su starija verzija ovih tvojih. Bebica od mjesec dana se već vozila u njima, zimi. Bila je umotana u skafander ili dekice, svejedno - ali u ravnom položaju. Problema s vjetrom nismo imali, kolica imaju onu navlaku sa strana, nama bilo dosta.

Nemoj se bojati tih par stepenica, cure su ti napisale kako se možeš popeti i spustiti na zadnjim kotačima. Samo hrabro i u šetnju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •