Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2666

Tema: POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure imam par pitanja pa vas molim malo za pomoć. Danas sam bila na UTZV i folikuli su već oko 20 mm tako da većeras trebam primiti štopericu a sutra trebam navečer prije spavanja staviti neku vaginaletu betadine. Ali ja smotana zaboravila dali sutra moram uzeti i decapeptyl ili je danas bio zadnji pošto večeras primam ovitrelle? Također nemam pojma koliko novca moram ponijeti sa sobom za tu punkciju. Na onom papiru npr.piše da je utzv 82 EUR a ja sam ga plaćala 50 EUR pa sad neznam. Jel znate dali se može platiti i Mastercardom i dali postoji mogućnost da se dobije povrat poreza na te usluge ili nema poreza na tome? Ja sam rekla da želim i anesteziju. Kada sam kod nas išla onda je to bio neki lagani koktel a što oni podrazumijevaju pod anestezijom? Imate li još kakav bitan savjet uoći punkcije? I da; što ako me budu jako bolili jajnici nakon ovitrelle ima li ikakav lijek za te bolove koji bi u tom slučaju smjela popiti? Hvala unaprijed na pomoći i oprostite na bezbroj pitanja.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ne trebas sutra nista vise uzimati. Anestezija ti je opca, znaci sasvim te uspavaju na 10-ak minuta. Cijene se razlikuju iz razloga sto je u Domu zdravlja posebna ordinacija i tamo je UZV 50 eura, a u bolnici je 80 eura, a cijene koje su nam prikazane su bolnicke. Placa se na punkciji. Ja cu sutra pitati okvirno cijenu, ali sigurno cu uzeti 2000 eura i imati za svaki slucaj nesto i na kartici.
    Ovo za povrat smo pisale par stranica unazad, pa provjeri.
    I ne bi rekla da ce te od Ovitrelle toliko boliti jajnici da to ne bi mogla izdrzati, a nakon punkcije si slobodno popij bilo sto protiv bolova, samo nemoj Ketonal. Njega ne preporucuju.
    Jesi ti ona sitna plava koja je sa mnom cekala ispred kabina?

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Ne trebas sutra nista vise uzimati. Anestezija ti je opca, znaci sasvim te uspavaju na 10-ak minuta. Cijene se razlikuju iz razloga sto je u Domu zdravlja posebna ordinacija i tamo je UZV 50 eura, a u bolnici je 80 eura, a cijene koje su nam prikazane su bolnicke. Placa se na punkciji. Ja cu sutra pitati okvirno cijenu, ali sigurno cu uzeti 2000 eura i imati za svaki slucaj nesto i na kartici.
    Ovo za povrat smo pisale par stranica unazad, pa provjeri.
    I ne bi rekla da ce te od Ovitrelle toliko boliti jajnici da to ne bi mogla izdrzati, a nakon punkcije si slobodno popij bilo sto protiv bolova, samo nemoj Ketonal. Njega ne preporucuju.
    Jesi ti ona sitna plava koja je sa mnom cekala ispred kabina?
    a gle sad ovo-plaća se na punkciji-kaže tikica

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Suzanaab prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam par pitanja pa vas molim malo za pomoć. Danas sam bila na UTZV i folikuli su već oko 20 mm tako da većeras trebam primiti štopericu a sutra trebam navečer prije spavanja staviti neku vaginaletu betadine. Ali ja smotana zaboravila dali sutra moram uzeti i decapeptyl ili je danas bio zadnji pošto večeras primam ovitrelle? Također nemam pojma koliko novca moram ponijeti sa sobom za tu punkciju. Na onom papiru npr.piše da je utzv 82 EUR a ja sam ga plaćala 50 EUR pa sad neznam. Jel znate dali se može platiti i Mastercardom i dali postoji mogućnost da se dobije povrat poreza na te usluge ili nema poreza na tome? Ja sam rekla da želim i anesteziju. Kada sam kod nas išla onda je to bio neki lagani koktel a što oni podrazumijevaju pod anestezijom? Imate li još kakav bitan savjet uoći punkcije? I da; što ako me budu jako bolili jajnici nakon ovitrelle ima li ikakav lijek za te bolove koji bi u tom slučaju smjela popiti? Hvala unaprijed na pomoći i oprostite na bezbroj pitanja.
    ne sutra uzimati decapeptyl-poslije štoperice ne ide više ništa!!

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Evo cure, stigla sa zadnje kotrole. Ne mogu vjerovati da su mi od jucer u 16 do jutros u 8 folikuli toliko narasli
    Danas 20, 19, 16 mm i onaj najmanji 12mm, no doktor kaze da na ova tri racuna.
    Endic 12mm.
    Uglavnom veceras u 21 ide stoperica i punkcija u ponedjeljak u 7 ujutro.
    E sad mene muci jedna stvar i krivo mi ko cucku sto nisam pitala.
    Jucer popodne me gledala doktorica i rekla je da danas uzmem normalno svoju terapiju i da dodjem danas na kontrolu.
    Ja uvijek u 7 ujutro uzimam i Dec i Menopure. Tako sam i danas u autu nasred autoputa izbola svoj trbuscic. Danas me gledao dr. V i pitao da li sam uzela Dec i ja kazem - jesam. No uopce me nije pitao a ni konstatirao da sam uzela i Menopur.
    E sad, s obzirom da su folikuli toliki koliki jesu, nece li oni u ovih 10-ak sati popucati?

Usput, nasu Rozaliju nisam uspjela vidjeti jer su ih odveli na odjel 10-ak minuta prije nego sam stigla, ali sam zato cula kad je sestra prozvala njenog muzica, vidjela da mu je dala casicu, pa je pognute glave otisao za njom da mu pokaze sobicu za ?rkicu (kako kaze mm)
    Posljednje uređivanje od tikica_69 : 13.02.2010. at 12:11

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •