Dobro jutro cure!
Gabi, užasno sam nestrpljiva (kao i sve ostale cure sigurno), javi čim dobiješ betu! ~~~~~~~~~~~~~~~~još malo za bebača (ili više njih)! Ninochki i AuroriBlu~~~~~~~~~~~~~ za strpljenje i pozitivne betice za koji dan.
Baš je lijepo vidjeti nove cure na našem Vinogradskom forumu i svima im želim dobrodošlicu (i da što prije odu s ovog foruma hehe).
Ja sam jučer bila u Mariboru i kako sam se dogovorila s dr. Vlaisavljevićem neću ići na prirodni ovaj mjesec ovdje kod nas. Dugo smo razgovarali s dr. o mojoj dijagnozi i dr. V. je savjetovao da je za mene najbolje da ne idem u nikakve duge protokole (mjesec ili dva prije stimulacije kontracepcija, pa onda supresija i stimulacija), već da je jedino rješenje kod mene da se prate ciklusi tako da se na 1. ili 2. dan m vade hormoni FSH i estradiol i ako su oni ok da onda 3. dan ciklusa ide stimulacija sa supresijom ili čak supresija nakon par dana kad se folikulići razviju. Ako hormoni ne budu ok onda se čeka idući ciklus. Tako da nećemo čekati četvrti mjesec već idemo u postupak već idući ciklus ako budu hormoni ok!