Vidi rezultate ankete: Koliko često se bavite nekom sportskom aktivnošću?

Glasači
127. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • 4-6 puta tjedno

10 7.87%
  • 2-4 puta tjedno

44 34.65%
  • 1-4 puta mjesečno

18 14.17%
  • uopće ne prakticiram sportske aktivnosti

55 43.31%
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 185

Tema: Vježbate li?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dođoh potražiti inspiraciju... za početak.

Ajme Kaae, kako dobro... vidim da si si fino organizirala život i to me baš veseli...

Spajalica, bravo za plivanje! Al ' ja bih se morala dignut' u 5 da do 6 stignem do bazena, a s obzirom na duljinu kose ne bih ni do 9 dohopsala do posla... Al' zato imam popodnevnu varijantu... (Za sada samo u pričuvi )

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Forka prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme Kaae, kako dobro... vidim da si si fino organizirala život i to me baš veseli...
    Vjezbala sam i prije odlaska, ali ovo sad mi je stvarno super. Znala sam da neko vrijeme ovdje necu smjeti raditi tako da... eto, barem sam nasla nesto korisno za ubiti dane.

Jedan od razloga (svakako banalan, ali i istinit) zasto ne plivam je moja uzasno duga kosa. Aqua aerobic se bez beda moze odraditi bez mocenja glave, osim malo na potiljku, ali kako da plivam s glavom iznad vode? :/ Kosa mi je do struka, tako da... susenje bi zahtijevalo ili dodatnih 10ak sati sjedenja u svlacionici, ili fen od kojeg boli glava, ili kapu... pa sta bude. A ovo zadnje ne bih. Pa se mucim. (Ali, pliva mi se, pa mislim da cu uskoro i to staviti na dnevni red.)

(Forka, kad ces nam doci na badgerellu? I tamo vjezbamo!)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •