Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hej Vesnare, jesi ti bila jutros na VV, u onom timu koji je pokušavao preko moba objasniti nekome doma čari moderne tehnike (daljinski ovaj, utikač onaj), baš ste bili simpa

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    Hej Vesnare, jesi ti bila jutros na VV, u onom timu koji je pokušavao preko moba objasniti nekome doma čari moderne tehnike (daljinski ovaj, utikač onaj), baš ste bili simpa
    ma jesmo - sveki ostala doma jer ide na fizikalnu terapiju, pa došla kući gledati seriju u podne. Kod nas je već 2 mj. od kad je slomila ruku i nikako da zapamti koji je daljinski za tv, a koji za max.
    sorry na skretanju s teme, a gdje si ti bila?

bravo za sve cure kojima je uspjelo

sad kad bolje razmislim mislim da je ono točno za odmrzavanje i iskoristivost postupaka, ali s obzirom da imam još malo 37 godina ionako ne bih stigla iskoristiti ne samo tri već mislim šest postupaka, budući sam jednom rodila.
    nisam puno čitala zakon o mpo budući sam bila u brizi oko otklanjanja polipa

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    , ali s obzirom da imam još malo 37 godina ionako ne bih stigla iskoristiti ne samo tri već mislim šest postupaka, budući sam jednom rodila.
    nisam puno čitala zakon o mpo budući sam bila u brizi oko otklanjanja polipa

mislim da nema više dobne granice, ispravite me ako griješim...sad dr. određuje je li žena za MPO ili nije, s obzirom na zdravlje (valjda), pa tako mogu i sa npr45 u jedan od tih plaćenih stimuliranih

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa Vidi poruku
    mislim da nema više dobne granice, ispravite me ako griješim...sad dr. određuje je li žena za MPO ili nije, s obzirom na zdravlje (valjda), pa tako mogu i sa npr45 u jedan od tih plaćenih stimuliranih
    Nema, i nakon rođenja ima pravo na (mislim) 6 postupaka ovih kao polustimuliranih ili na što se već ide. Ali, trebaju joj dva mišljenja da je stvarno za MPO. Lučingerovi pacijenti obično idu kod Kune, jedna cura iz Osijeka je tražila drugo mišljenje od Šimunića, pa ju je nakon par Jukićevih IVF-ova i u nekim visokim godinama vratio na ciljane odnose tj. nije potvrdio da joj treba IVF, kao idiopata, "neplodnost nije jednoznačno utvrđena" ili tako nekako. Ima tu puno cakica kod koga treba ići i sl.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •