-
evo i mog iskustva! rodila sam u V. 27.07.2008. 5 tjedana ranije. Puknuo mi je vodenjak i to je bilo to. Doktorica koja me zaprimila (mlada, crna, zgodna) se prema meni ponijela kao prijateljica, opušten razgovor za tu situaciju, i rekla da će sve biti ok. Mene su primili u box, a ona je osobno izašla van s odjela da nađe MM i kaže da ću roditi, ali bez panike. Poslala ga je doma i rekla da čeka da javim kad će moći doći. Uglavnom, za prvi porod rijetko, ali dosta brzo je sve krenulo. MM je došao u zelenoj odjeći. Mjehur mi je bio pun, a nisam se mogla isprazniti, pa su mi uveli kateter (muža su poslali van da nije prisutan tom čudnom trenutku). Babica koja nije trebala biti na mom porodu, do dolaska muža je svako malo dolazila pitati da li želim da mi drži ruku. Rodila sam za 6 sati zdravog dečkića, rezali su me, šivali ali bez ikakvih trauma. Na porodu je bila i pedijatrica, koja je bila fantastična. Doktorica koja me šivala, cijelo se vrijeme šalila i opuštala me (mlada, visoka, vitka, plave kratke kose-ako netko zna kako se zove nek mi javi!!) Uvjeti su bili super. Hrana fina, WC uredan, plahte su se svako malo mjenjale. Jedini problem je bio to što se moj pišonja rodio mali i prerano, pa su mi savjetovali da ga ne dojim prvih mjesec dana, jer bi mogao izgubiti na težini. Bradavice su mi bile uvučene, a ja neiskusna rekla ok. 6 mjeseci sam se izdajala, ali mislim da sam bila iskusnija da bi i to sredili. Za drugo djete sam spremnija! U svakom slučaju svakom preporučam Vinogradsku. Doktori su većinom mladi, i bojala sam se da će biti bahati, ali ništa od toga. Stvarno sve pohvale!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma