Pokazuje rezultate 1 do 50 od 332

Tema: Skacete li bas na svaki glas vaseg djeteta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj ninika prvotno napisa Vidi poruku
    još da dodam..
    draga dutka-lutka,oprosti,ali ne dozvoljavam da se me proziva(ja sam među onima koje su napisale da im dijete spava u svojoj sobi) zato jer sam stavila dijete spavati u svoju sobu i da se to uspoređuje s zatvorom i tamnicom. nemaš na to pravo ako kod nas tako najboje klapa i ako to mom dijetetu odgovara.
    ovu prozivku nisma uočila, he he treba se snaći u brdo usijanih postova, ali prozivati nekoga zbog toga što mu dijete spava u svojoj sobi i nazivati to tamicom nije baš normalno.

i btw. moderatori radije dijelite opomene radi takvih izjava, nego poradi kritike vašeg foruma i organizacije ili vaših članova/simpatizera koji se obilno razbaciju sa ovakavim izjavama. time ćete prime stvoriti zdravo ozračje nego taktikom koju vi upotrebljavate.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    ovu prozivku nisma uočila, he he treba se snaći u brdo usijanih postova, ali prozivati nekoga zbog toga što mu dijete spava u svojoj sobi i nazivati to tamicom nije baš normalno.

i btw. moderatori radije dijelite opomene radi takvih izjava, nego poradi kritike vašeg foruma i organizacije ili vaših članova/simpatizera koji se obilno razbaciju sa ovakavim izjavama. time ćete prime stvoriti zdravo ozračje nego taktikom koju vi upotrebljavate.
    hvala..

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

moia ako smatras neki post uvredljivim, imas opciju riportanja pa prijavi post i moderatori ce obratiti paznju na njega i po potrebi urigirati.

sto se tice "skakanja na svaki kme" nije isto ako roditelj ne reagira jer fizicki ne moze (mora na wc, ima jos 2 djece koja takodjer imaju svoje potrebe i treba ih zadovoljiti...i pri tome se obracas djetetu da ono cuje tvoj glas i da zna da si tu i da nisi nigdje otisla. zaboravljamo i na strah od odvajanja kada dijete misli ako nema majku u svom vidnom polju da ga ona napusta) pa zaista realno ne uspijeva "skociti" iste sekunde. no s druge strane postoji "neskakanje" radi nekih, ajmo ih nazvat pravila odgoja, kada namjerno ne reagiras jer smatras da ces time "razmaziti" dijete. zapravo svjesno ignoriras neku djetetovu potrebu. i jos pri tome osjetis u svome tijelu da radis nesto krivo (jer u suprotnom ne bi bilo te nelagode i nemogucnosti ostavljanja djeteta da place).

isto tako nije isto o koliko starom djetetu se radi jer male bebe imaju poterbu za hranom, suhim pelenama, snom i bliskoscu i mi kao roditelji smo im duzni to sve pruziti na najbolji moguci nacin.
    takodjer svaki roditelj najbolje poznaje svoje dijete. ja sam imala dijete koje se zakocenilo i prestalo disati jer je vristalo dok se presvlacilo. ja sama nisam htjela riskirati da se tako nesto ponovi samo zato da bi ja istjerala mak na konac i dokazala njemu ili nekom drugom da je sad vrijeme da se malo nauci na to da necu biti tu samo za njega uvijek kad to zamisli. i onako sam na porodiljnom radi njega a ne radi ispeglanog vesa ili uvijek toplog skuhanog obroka sebi ili muzu. kako mi imamo "bolje i losije dane" imaju ih i djeca, jedan dan cu moci srediti par masina vesa i napraviti kraljevski rucak dok cu drugi naruciti cevape i cijeli dan doslovno biti posvecena njemu. izmedu ostalog, djeca i spavaju preko dana sto mi je bilo dovoljno da tada ucinim nesto za sebe ili zavrsim zapoceto.

i zaista vjerujem da svi ovdje mislimo u globalu jednako samo je stvar u izrazavanju i kako svoje misli (ne)uspjesno pretakamo u linije na forumu.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku

sto se tice "skakanja na svaki kme" nije isto ako roditelj ne reagira jer fizicki ne moze (mora na wc, ima jos 2 djece koja takodjer imaju svoje potrebe i treba ih zadovoljiti...i pri tome se obracas djetetu da ono cuje tvoj glas i da zna da si tu i da nisi nigdje otisla. zaboravljamo i na strah od odvajanja kada dijete misli ako nema majku u svom vidnom polju da ga ona napusta) pa zaista realno ne uspijeva "skociti" iste sekunde. no s druge strane postoji "neskakanje" radi nekih, ajmo ih nazvat pravila odgoja, kada namjerno ne reagiras jer smatras da ces time "razmaziti" dijete. zapravo svjesno ignoriras neku djetetovu potrebu. i jos pri tome osjetis u svome tijelu da radis nesto krivo (jer u suprotnom ne bi bilo te nelagode i nemogucnosti ostavljanja djeteta da place).

isto tako nije isto o koliko starom djetetu se radi jer male bebe imaju poterbu za hranom, suhim pelenama, snom i bliskoscu i mi kao roditelji smo im duzni to sve pruziti na najbolji moguci nacin.
    takodjer svaki roditelj najbolje poznaje svoje dijete. ja sam imala dijete koje se zakocenilo i prestalo disati jer je vristalo dok se presvlacilo. ja sama nisam htjela riskirati da se tako nesto ponovi samo zato da bi ja istjerala mak na konac i dokazala njemu ili nekom drugom da je sad vrijeme da se malo nauci na to da necu biti tu samo za njega uvijek kad to zamisli. i onako sam na porodiljnom radi njega a ne radi ispeglanog vesa ili uvijek toplog skuhanog obroka sebi ili muzu. kako mi imamo "bolje i losije dane" imaju ih i djeca, jedan dan cu moci srediti par masina vesa i napraviti kraljevski rucak dok cu drugi naruciti cevape i cijeli dan doslovno biti posvecena njemu. izmedu ostalog, djeca i spavaju preko dana sto mi je bilo dovoljno da tada ucinim nesto za sebe ili zavrsim zapoceto.

i zaista vjerujem da svi ovdje mislimo u globalu jednako samo je stvar u izrazavanju i kako svoje misli (ne)uspjesno pretakamo u linije na forumu.
    ovo si lijepo formulirala i zapravo super zaokružila sve rečno ovdje u jednu smisleno sažeto cjelinu, uključujući i posljednju rečenicu.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa Vidi poruku
    [B][b]

xxxxxxxx

dutka_lutka avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku

Za opomenu (zbog vrijeđanja) ti je ovo boldano.

Da se treba snaći u postovima, vidim, jer prozivao nije nitko nikoga. Najmanje pak ja, koja nisam navela nikoga posebno, nego sam napisala svoje mišljenje o tom fenomenu općenito.

Kad se radi o tome što je normalno, meni nije normalno prozivati nekoga za nešto što dotični nije učinio.
    A riječ "tamica", kao niti "tamnica", u mojim se postovima uopće ne spominje.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    Za opomenu (zbog vrijeđanja) ti je ovo boldano.

Da se treba snaći u postovima, vidim, jer prozivao nije nitko nikoga. Najmanje pak ja, koja nisam navela nikoga posebno, nego sam napisala svoje mišljenje o tom fenomenu općenito.

Kad se radi o tome što je normalno, meni nije normalno prozivati nekoga za nešto što dotični nije učinio.
    A riječ "tamica", kao niti "tamnica", u mojim se postovima uopće ne spominje.
    pa ninika te je još doista blago parafrazirala, naglasak na parafrazirala, obzirom da si ostavljanje (spavanje) djeteta u svojoj sobi usporedila sa dječjim domom i tako srceprajući skrojila rečenice. brrr, da se čovjek naježi s čime se ljudi sve služe.

u svakom slučaju, ne samo da tvoja primjedba i usporedba nije baš na svom mjestu (nenormlano zapakirano u celofan, jel ) nego je i vrlo neukusno sročena.

ali ti si velika cura i to ioanko jako dobro znaš što si htjela tom izjavom postiči i prema kome, a ninika u toj procjeni definitvno nije pogriješila.

a napisala si sljedeće:

Citiraj dutka_lutka prvotno napisa Vidi poruku
    Već je jednom prije bilo govora o ostavljanju djeteta samog u sobi, pa sam napisala da me to podsjeća na atmosferu u dječjem domu, gdje djeca silom prilika sama zaspe i spavaju sama. I da mi je to jako tužno. Na to se nadovezala sorciere, dojmljivim opisom kako je nju (sorciere) jedna djevojčica s prozora doma u suzama zvala da dođe po nju, da ta djeca čeznu za pažnjom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •