-
"Odi na wc, dijete nek viče. Reci mu - ljubav mamina viče, oooo, sad će mama bebici. U miru obavi što imaš, onda mu dođi i digni ga i reci - srećica se uzurjala nono... evo mame. Prihvati da ti je dijete određeni kvantum vremena nezadovoljno. Ali ti znaš da to nije tragično, biti malo nezadovoljan i svojim ponašanjem ga učiš da je to normalno - upravo time što mirno obaviš što imaš i dođeš kad možeš. To je dio njegovog odrastanja. Ako mirno prihvaćaš njegove proteste, on će vidjeti i to da je u redu protestirati, ali isto tako će vidjeti i da nakon nekog vremena, ne uvijek odmah, dobije što mu treba i smirit će se. Naučit će se."
to je ono što sam ja htjela reći s mojim zadnjim postom. ja sam tako radila i sad je sve ok. nema vikanja dok idem na wc,dok se umivam i sl. jer zna da to mama ispujava svoje potrebe i to je to. sve je bilo smireno i stalno sam mu govorila "evo mame samo da se obuće,umije...."
još da dodam..
draga dutka-lutka,oprosti,ali ne dozvoljavam da se me proziva(ja sam među onima koje su napisale da im dijete spava u svojoj sobi) zato jer sam stavila dijete spavati u svoju sobu i da se to uspoređuje s zatvorom i tamnicom. nemaš na to pravo ako kod nas tako najboje klapa i ako to mom dijetetu odgovara.
Posljednje uređivanje od ninika : 24.02.2010. at 16:19
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma