Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pozz cure!

ja sam koma....danas sam jos gore...angina me gadno zgrabila,i hunjavica.cas mi je hladno,cas vruce...zvala sam jucer dr opce prakse da pitam sta bi mogla uzet kaze mi nista osim ako mi se temp ne digne,malo prije mjerila i imam 37,2...pa kud me bas ulovilo sad .strah me da mi ne bude nastetilo na ovo moje stanje,valjda nece...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Čitalice-sara38 pa dobro nam došla Napokon Kad ti krećeš opet u postupak?
    Ajmo Rijeka malo se probudit, ja oću još punooooo trudnica
    Dani82

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NAPOKON sara38 , nije mi bio problem prenosit tvoje poruke curama i obrnuto, ali već je bilo vrijeme! Neki si ti s nama! I klasičan pozdrav... što prije nam otišla na neki drugi pdf!
    barbyRI vjerujem da se grozno osjećaš, ali ako ti to išta znači, kažu cure da kad je imunitet oslabljen da je to pozitivno za implantaciju, dakle, navijamo za tebe!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala ti Tigrice moja!
    A i tebi Diabolica!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    pozz cure!

ja sam koma....danas sam jos gore...angina me gadno zgrabila,i hunjavica.cas mi je hladno,cas vruce...zvala sam jucer dr opce prakse da pitam sta bi mogla uzet kaze mi nista osim ako mi se temp ne digne,malo prije mjerila i imam 37,2...pa kud me bas ulovilo sad .strah me da mi ne bude nastetilo na ovo moje stanje,valjda nece...
    Barby temperatura je normalna kad stavljaš utriće.A i valunzi isto, ja sam ih imala od utrića. Nebrini, sve če biti ok

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

BarbyRI, uzimaj samo puno meda i propolisa, provjereno - iz vlastitog iskustva.
    Kika83 ja ponovno krećem u 06. mjesecu i to ponovno stimulirani, minimalna pauza od 3mj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •