Stranica 45 od 55 PrviPrvi ... 354344454647 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    barbyRI ja sam skužila da 60 parova mjesečno može u postupak? Netko nije dobro pratio! Mislim da je to bio njegov odgovor na moje pitanje zašto se dugo čeka na postupak. Jel' tko zapamtio?
    mozda sam pak ja krivo cula nemogu rec,ali nesto 61 par sam cula,ja skontala kao da odjel humane reprod. posjeti. jedan dan popodne mi se cini je repriza pa mozemo opet skicnut.... ma ja bila sva uzbuđena slusam,onda me ova nasa novopecena trudnica rasplakala kad je izjavila da je trudna i sva sam se smutila.....

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A hoće bit repriza od te emisije? Nema teleteksta pa ne znam kako da provjerim, a nažalost sam propustila jer se nisam mogla spojit na internet neko vrijeme? Znači 60-tak postupaka mjesečno? To je na sva ti doktora?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

GIZMOS bude repriza nekad popodne da li odmah drugi dan ili petak stvarno nebi znala,znam da nekad okrenem program vidim pise repriza....

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja isto mislim da 60 parova mjesečno može u postupak...20 po doktoru....pa da se zato stvaraju "liste čekanja".....

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Našla na internetu...u nedelju u 18:00 repriza!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ima repriza, ali ne znam kad, javim kad saznam. Ja sam skužila da je rekao 60 postupaka mjesečno. Pretpostavljam da je to na tri doktora, jer koliko sam ja čula 20 postupaka mjesečno ima svaki doktor, pa to je to.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mene drage moje nemojte ništa pitati poslije mog javljanja imam amneziju jer sam se tresla...ne znam šta mi je bilo...srce lupa ko ludo! U reprizi će se vidjet kako mi je drhtao glas, ja smnjila zvuk na TV-u i nemam pojma šta su rekli kad sam završila. Recite mi šta su rekli?

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

prvo da čestitam prvoj ovogodišnjoj riječkoj trudnici diabolici i želim ti mirnu i školsku trudnoću
    vita čuvaj i mazi svoje dvije mrvice da se udobno smjeste jer nema mrdanja narednih 9 mjeseci
    dani82 tako mi je žao draga ali svaki poraz nas čini jačima pa vjerujem da ćeš i ti uskoro u novu borbu po svoju bebolinu.
    barbyRi želim da ti brzo prođe vrijeme do pozitivne bete.
    tigrical nadam se da će nalazi biti ok kako bi mogla po svoje mrvice, ideš opet kod dr.reša ili imaš neki drugi plan?
    Vojvođanka želim da ti naredni postupak bude dobitni
    svim trudnicama, trudilicama i mamicama šaljem i veliki pozdrav svima!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ej cure moje drage baš sam ljuta da uvijek u zadnji čas vidim nešto na tv-u ali super ako ima repriza.............neznam ovo za anesteziju ali meni je Vl. rekao da se dvoumio da meni daju anesteziju ili inekciju protiv bolova nakraju su mi dali inekciju koja nije uopće više djelovala........ali stvarno bi trebalo nešto pogotovo kad ideš na puno punkcija mislim bol zaboraviš kad sve prođe ja stvarno mogu sve izdržat ali još me sve boli od punkcije.......moji jajnici nisu naučeni na toliko folikula pa još pucaju........ali sve će proć.........drage moje hvala vam na lijepim željama Diabolica nadam se da će ti se netko još ubrzo pridružit a nemoj nas napuštat mi ćemo ti vodit trudnoću..............TigricaL sretno,Kika kiss,Ameli hvala puno,Gizmos sad je na tebi red,Innu,Majica,Lucija,Crancky,Kikica,puseeee,Barb y ti si dan prije mene na beti nek nam bude sretna,Dani moja hrabra big hug.......

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ameli i ja se nadam za nalaze, čekam slijedeću M, pa ću vadit hormone, briseve i papa test. Da, idem ponovno kod Reša, ja sam tamo jako zadovoljna, ali košta. Ovih dana ću počet skupljat uputnice za KBC Ri, pa da obavim sve što treba po novom zakonu, odradim konzultacije i upišem se u neki termin, da i to imam u rezervi između postupaka u Slo. Kako si ti? Imaš šta u planu?

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav svim curama sa KBC RI!
    Evo i Čitalice, uf..... samo još te smajliće da skužim!
    Diabolica, tako se veselim za tvoju veliku betu.
    Dani82, žao mi je ali idemo mi zajedno dalje.
    Vita22, Lucija, Cranky, Kika83, barbyRI, a posebno mojoj tigricil velika puusa!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pozz cure!

ja sam koma....danas sam jos gore...angina me gadno zgrabila,i hunjavica.cas mi je hladno,cas vruce...zvala sam jucer dr opce prakse da pitam sta bi mogla uzet kaze mi nista osim ako mi se temp ne digne,malo prije mjerila i imam 37,2...pa kud me bas ulovilo sad .strah me da mi ne bude nastetilo na ovo moje stanje,valjda nece...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Čitalice-sara38 pa dobro nam došla Napokon Kad ti krećeš opet u postupak?
    Ajmo Rijeka malo se probudit, ja oću još punooooo trudnica
    Dani82

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    pozz cure!

ja sam koma....danas sam jos gore...angina me gadno zgrabila,i hunjavica.cas mi je hladno,cas vruce...zvala sam jucer dr opce prakse da pitam sta bi mogla uzet kaze mi nista osim ako mi se temp ne digne,malo prije mjerila i imam 37,2...pa kud me bas ulovilo sad .strah me da mi ne bude nastetilo na ovo moje stanje,valjda nece...
    Barby temperatura je normalna kad stavljaš utriće.A i valunzi isto, ja sam ih imala od utrića. Nebrini, sve če biti ok

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

NAPOKON sara38 , nije mi bio problem prenosit tvoje poruke curama i obrnuto, ali već je bilo vrijeme! Neki si ti s nama! I klasičan pozdrav... što prije nam otišla na neki drugi pdf!
    barbyRI vjerujem da se grozno osjećaš, ali ako ti to išta znači, kažu cure da kad je imunitet oslabljen da je to pozitivno za implantaciju, dakle, navijamo za tebe!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

BarbyRI, uzimaj samo puno meda i propolisa, provjereno - iz vlastitog iskustva.
    Kika83 ja ponovno krećem u 06. mjesecu i to ponovno stimulirani, minimalna pauza od 3mj.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sara38 draga naša Čitalice ...super što si nam se pridružila...trebala si još davno....neka, samo da si ti s nama...žao mi je jao ali glavu gore i samo naprijed....
    Vita22 ma naravno da ćete mi vi voditi trudnoću...nikud ja ne idem sa ove teme...s vama sam i u dobru i u zlu.....
    BarbyRI samo se čuvaj i ne budi stalno u zatvorenom nego van na noge lagane i u šetnjicu....sigurno će ti dobro doć jer ja sam i po kiši šetala...ne dugo i ne do umora ali lijepi komadić puta sam svaki dan odradila...to je dobro zbog prokrvljenosti maternice...držim fige da ti se mrvice lijepo ugnijezde u bušu..
    Tigrical draga želim ti puno strpljivosti u prikupljanju svih papira i odlične nalaze pa dan uđeš u postupak što prije.
    Dani82 još uvijek mislim na tebe....znaš da sam ja ovaj put imala sreće...drugi put si ti na redu sigurno!
    Cranky da ti ovaj AIH bude bingo!
    Kika83 hvala na potpori i savjetima...najjača si draga!
    Ameli, GIZMOS, Maja

Hvala vam drage moje na podršci i vibricama - upalilo je!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala ti Tigrice moja!
    A i tebi Diabolica!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala vam cure sad ste me malo utjesile,nadam se da mi nece to nastetit na plod(ako se sta razvija)...mislila sam zvat ginek mozda da pitam sta bi mogla uzet jel na svoju ruku se ne usudim naravno.sad me groznica trese opet..i onako me valjda od zacepljenog nosa i kaslja pocelo zanosit,..
    diabolica bila sam ja i jucer i danas nakratko prosetat ne mogu ti ja sjedit u kuci mene ti to ubija ja sam naucena bit u điru..ubit cu mm on je kriv za sve ono..prenio mi....njemu sad vec bolje a mene dobrano ulovilo,jedva glasa imam....

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dani82 javiiiiiiiii seeeeee! Mislimo na tebe!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure imam jedno pitanje.....npr ako mi ovaj postupak sad ne uspije,ja za sljedeci moram cekat oko 6mj....naravno ovaj dugi...a na kakav bi mogla ici u medjuvremenu...?
    i jos nesto me zanima,malo sam razmisljala onaj dan kad sam zvala na tel lab,biologica mi rekla da su oplodjene js mikroinjekcijom ili icsi a zasto mi to na nalazu nigdje ne pise i niko mi nije nista vise spomenuo o tome?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI možeš ić u prirodne postupke. Pratit kad će O i onda.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI možeš ić u prirodne postupke. Pratit kad će O i onda.
    pokusat cu ga pitat jel opet da 6mj stojim prekrzenih ruku a vrijeme ide...ne svidja mi se bas..
    ja cu poludit zovem dr i kazem kako imam temp jel mi je jucer rekla da ako budem imala da joj se javim odmah i nakon sto pokusaja dobijem konacno sestra kaze kraj radnog vremena nam je a ja njoj al imam temp i rekla mi je dr da nazovem ako udem imala i ona meni drsko cekajte na tel,ja 20min cekam na kraju mi spusti slusalicu i sad opet zovem ne javljaju se...kako su odvratne majko mila..moze covjek krepat po njima.sutra mi tek popodne radi a ici direktno kod nje i doci na red ispo 3h nema sanse da dodjes prije na red...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI nemoj se uzrujavat, pa temperatura ti nije tako visoka, pij čaja, c vitamina i odmaraj. Ne utječe ti na postupak, zato bez nervoze!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

dani82 baš mi je žao ma i tebi je to bila generalna proba, a sad idemo zapravo

sara38 pa napokon

Hvala vam svima na vibricama i lijepim željama sutra idem na folikulometriju da vidim šta smo ovaj put napravili s klomićima, koje btw ovaj put katasrofa podnosim

A sad malo od mene za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    sara38 draga naša Čitalice ...super što si nam se pridružila...trebala si još davno....neka, samo da si ti s nama...žao mi je jao ali glavu gore i samo naprijed....
    Vita22 ma naravno da ćete mi vi voditi trudnoću...nikud ja ne idem sa ove teme...s vama sam i u dobru i u zlu.....
    BarbyRI samo se čuvaj i ne budi stalno u zatvorenom nego van na noge lagane i u šetnjicu....sigurno će ti dobro doć jer ja sam i po kiši šetala...ne dugo i ne do umora ali lijepi komadić puta sam svaki dan odradila...to je dobro zbog prokrvljenosti maternice...držim fige da ti se mrvice lijepo ugnijezde u bušu..
    Tigrical draga želim ti puno strpljivosti u prikupljanju svih papira i odlične nalaze pa dan uđeš u postupak što prije.
    Dani82 još uvijek mislim na tebe....znaš da sam ja ovaj put imala sreće...drugi put si ti na redu sigurno!
    Cranky da ti ovaj AIH bude bingo!
    Kika83 hvala na potpori i savjetima...najjača si draga!
    Ameli, GIZMOS, Maja

Hvala vam drage moje na podršci i vibricama - upalilo je!
    Ja bi te Diabolica htjela potpisati u potpunosti i da znas da si me jucer dobro rasplakala, kad sam vidjela dr. Vlastelica pocela sam vikati vidi vidi to je doktor koji je napravio nasu Gabi!!!! i naravno suza suzu stize a MM i svekar me gledaju zbunjeno ??? i pokusala sam ih zvati ali nisam imala srece sce su linije bile zauzete.
    I jos samo da pozelim srecu nasoj čitalici i dobrodoslicu na ovaj forum i naravno da se sto prije preselis na trudnicki !!!!! pratim vas sve i drz te mi se !!!! puno pusa svima...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cranky želim ti da sutra bude puno folikulića!
    Lucija83 sad ti napokon mogu reći kako ti je preslatka Gabrijela!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cranky za tvoje folikuliće sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Malo vibrica šaljem i Mayici01 za njene folikuliće koji su sitni da ubrzo postanu pravi folikuli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

meni kompjuter šteka...pa se javljam s zakašnjenjem
    trigical: biološka trudnoća ili ne - koga briga - rezultat je isti NEMA TRUDNOĆE ......( moje neznanje )

informacije s KBC Rijeka:
    danas obavila razgovor s Dr. Vlastelićem (nakon 2h čekanja - al već sam se naučila )
    upisao me je u postupak za 05/2010 (bila u postupku 02/2010) i to kao br. 20 i naglasio da se ne razočaram ako me zbog zakona moraju izbaciti (upravo ono što je pričao jučer u emisiji - 20 parova po Dr.) šesti i sedmi mjesec- popunjeni!!!!!!!
    napomenula sam mu da bi ja pristala i na prirodnjake a njegov je odgovor bio da bi se samo bezveze izmaltretirala i da idemo opet u kratki p.
    nadam se da će mi se tijelo za tri mjeseca oporaviti???? nakljukat ću se vitaminima
    a cure moje koliko NOVIH parova se vidi na odjelu !!!!!!! trebalo bi Milinovića prošetat našim hodnicima
    diabolica drži se, i ja navijam za tebe
    svim curama - mašem
    vidimo se u svibnju

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Vojvođanka, na što je mislio doktor kada je rekao da se ne razočaraš ako te izbace? Zašto bi te skinuli sa liste sada kad su te već upisali? Da li i prirodnjaci ulaze u tih 60 postupaka ili im je to brojka za sve i AIH/IVF/ICSI i prirodnjake?

Vita i Barby...i vi nam brojite sitno do bete i želim Vam da krenete putem kojeg je Diabolica ugazila. Možda sam nekoga propustila (nadam se da nisam)...Pozdrav svima i velika svima!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tigrical znam da nije visoka tako temp ali me jucer prestrasila moja dr kad je rekla da nek se dobro pazim jel da sad dolazi novi val neke viroze a pogotovo za trudnice da je opasan...(mozda ja nisam trudnica ali nikad se ne zna) pocele me i kosti bolit a glava mi vibrira od smrcanja i kasljanja....
    da li znas mozda smijem nesto uzet na bazi paracetamola?da me malo popusti....

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

juhuuu..evo me cure malo da vam se pridruzim..na kikin nagovor )
    hvala kika na dobrim vibrama za folikulice za subotu,ja se nadam da ce narasti i da ce biti sve ok..
    joj barby bas mi je zao sto si se razbolila,nadam se da ce brzo proci..mozes nazvati ljekarnu pa pitaj dali i sta smijes uzeti..
    pusa svima i od sada cu biti malo cesce sa vama..

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mayica01 super što si nam se pridružila, drago mi je da sam te danas vidjela.....~~~~~~~~~~~~~~~za rast folikulića!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mayica draga moja pa napokon i ti došla u našu malu obitelj
    E baš si me lijepo razveselila, danas sam neka živčana Pusa draga

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

SARA čitalice naša napokon i ti Mayice biti će sve ok...........cure moje svima sretno i hvala na podršci

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vita22 uživaj, odmaraj se i da nas i ti obraduješ kao Diabolica. Velika pusa za tebe!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja sam " malo " nova u svemu a imam zakazan ivf*et u 3. mj. baš sam i sama mislila pitati za anesteziju kod postupka punktacije jer mi je Vlašić rekao da baš i nije da ne boli ... znali itko što daju protiv bolova oni u injekcijio prije punkcije i smije li se kuću popit nešto malo za smienje naravno da se prije njima to kaže

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage cure bok,
    jučer sam saznala da je spermiogram MM jako loš (oko 19.000 spermija u cijelom ejakulatu, od koji 85% nepokretnih) i srušio mi se svijet tako da sam dan provela u suzama.
    Danas mi je malo lakše, budući da sam zadnje dvije godine provela brinući se i nadajući se da će baš slijedeći mjesec biti + na testu, sada bar znam zašto ga nije bilo.
    U pon idemo kod gin na prve konzultacije, valjda daljnje pretrage ... neznam kako i šta dalje...
    Javila sam se jer čitam vaše postove, sve ste stučne i prošle i vidjele sve, pa pročitam da ima i novih bebica na putu i sve mi bude drago, nadam se da ću i ja dobit svoju točkicu...

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mayice dobro nam dosla i saljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje folikulice puno pusa svima !!!!!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo drage moje da se javim....moja beta raste i danas je 500.....u ponedjeljak sam ujutro naručena kod ginekologice kao trudnica i sad ne znam hoće li mi raditi UZV jer dr. V jer rekao da mu se javim onaj tamo drugi ponedjeljak 08.03. da napravimo UZV .....i naravno, na komplikacijama sam jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bravo diabolica beta je odlična! Mislim da ti je rano za UZV, ali vidjet ćeš. Tko će ti vodit trudnoću? Pusa!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sumskovoce drago nam je što si se pridružila nemoj se bedirati sve smo to prošle neko s muškom lošom dijagnozom netko sa ženskom(netko oboje)tako da smo sve iste u ovome i glavno je da imaš koga pitat za savjet i podjelit muke jer ovdje je stvarno tako,kad kreneš u to više nećeš mislit na to nego će te sve tjerat naprijed......
    Staff ja sam bila na granici anestezije i nisu mi je ipak dali(imala sam puno folikula s obzirom da inaće nemam nijedan-imala sam 12 u jednom jajniku),dali su mi inekciju protiv bolova koja ili nije djelovala ili neznam šta........uglavnom svi smo različiti i nemamo isti prag boli ali kad znaš zašto se mučiš sve potrpiš..........ja osobno nisam tražila ništa za bolove popila sam normabel 1 sat prije i preživila......sretno cure
    Diabolice mamice kisssssssss od jedne velike ljenčine.......

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica krasna vijest!!!
    kako si to sredila da ides na komplikacije?
    kako ja ne radim sada cula sam da i zene koje su na birou mogu trazit da ih stave na komplikacije pa da i 9mj dobivam novac,jel ovako bi inace samo 1 god po 1600kn...
    ja sam koma,temp narasla 38 od sinoc,sad opet.cas me groznica drzi, cas vrucina....jedva gledam kako mi oci suze...dobila sam ginek na jedvice jade na tel kaze da tek iznad 38 ako bude temp nesto uzmem inace bolje ne.meni temp jako varira,cas mi je 38,cas 37,pa 37.5,36,8 pa opet 38 i dr kaze da to zna biti obicno prvi od znakova implantacije...joj mislim si daj Boze da je to....ali mene je dobrano gripa zgrabila,sve kosti me bole. svaki cas idem pisat,sise me rasturaju ne smijem ih taknut,i sve plave zile mi se po njima pojavile..ali to sve zna biti i od utrica kako sam citala.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure jel pije koja od vas andol nakon transfera,vidim da dosta njih uzima?meni nitko nije nista rekao....

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

prvo da poželim dobrodošlicu novim curama i zaželim da čim prije dođu do svojih bebolina.
    Sumskovoce pa otkrivanje problema je prvi korak za riješavanje tog problema. evo sada ste na pravom putu i da vas utješim bilo je parova i sa gorim dijagnozama koji su uspjeli doći do svojih bebača a to želim i vama.
    diabolica beta je vauuu i neka samo tako dalje sve teće u najboljem redu.
    barbyRI pij čim više tekućine, čajeka sa limunom i medom i miruj, nadam se da će te gripa zaobići, iš, iš.
    a moji planovi još uvijek nisu razrađeni, malo sam pustila mozak na pašu ali uvjek se nadam nekakvom čudu.
    svima pozdrav i

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme, koliko novih, dobrodošle nam Mayica, sumskovoće i staff!
    barbyRI nekima dr. daju andol nakon transfera, nekima ne, to ti je za prokrvljenost. Da nam brzo ozdraviš!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme, koliko novih, dobrodošle nam Mayica, sumskovoće i staff!
    barbyRI nekima dr. daju andol nakon transfera, nekima ne, to ti je za prokrvljenost. Da nam brzo ozdraviš!
    jesi ga ti uzimala?
    nadam se da cu brzo ozdravit i da mogu malo prosetat ove dane kad stane kisa jel me noge vise ne drze,sva sam slaba...od silnog krepivanja...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Uzimala sam ga kad mi je dr. rekao, a to je bilo zadnji put u Slo i prvi put u Zg.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Staff, Sumskovoce, mayica01 dobro došle cure (a nisam baš ni ja dugo)!
    Diabolica vidiš da se lijepo dupla.
    Cranky kako je bilo jutros?
    Sumskovoce ne tuguj zbog spermatograma, to ti varira, ne mora uvijek biti loš.
    BarbyRI samo ozdravi nam ti!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

cure hvala na dobrodošlici...baš mi trebaju dobre vibre kao vaše...
    danas sam i kumi svojoj rekla vijesti i odmah je našla sto primjera drugih cura koje obje poznajemo koje su uspjele dobiti bebače sa sličnim dijagnozama.

javim se u pon nakon što čujem upute od gin.

pusa i veliko hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •