Pokazuje rezultate 1 do 50 od 968

Tema: gdje odijevate djevojčice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A ne nije zato, uvijek kad MM-u radim popis su na popisu 'donji dijelovi trenirke' (onakvi kakve si kupio kad je bila mala beba)
    Ali kaže da nema, a niti ja nisam našla (ta dva puta što sam bila u H&M zadnjih 6 godina).

Ovi svi dječji dućani koje Ria navodi su meni OK, osim što u Foxu nikad nisam ništa kupila (iako sam nekad svakodnevno ulazila u njega), a i u Zari mi se rijetko što svidi, uglavnom samo traperice; ali su mi kao prvo skupi - mogu kupiti jedne hlače u benettonu ili S. Oliveru, ali sad ih trebam pet, a to ne mogu kupiti; a drugo ja kad uđem u te dućane nađem možda jedne hlače (ili nijedne), evo sjećam se da sam ljetos pisala traktate o kupovini robe po forumu - nigdje nisam ništa mogla naći.Možda ja krenem prekasno u shopping za sezonu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    A ne nije zato, uvijek kad MM-u radim popis su na popisu 'donji dijelovi trenirke' (onakvi kakve si kupio kad je bila mala beba)
    Ali kaže da nema, a niti ja nisam našla (ta dva puta što sam bila u H&M zadnjih 6 godina).
    Kako nisi pronašla?! Možda slučajno nisi imala sreće (tako se meni jedanput dogodilo s muškim trenirkicama)....
    Moja ima nekoliko komada - pamučne, lagane, sive, ružičaste, smeđe ... Sada su joj već kratke, ali za po doma, u park, sport - odlične su ... Koštale max 10 eura, mislim da su čak bile 7...

A propos gaća - baš donjeg rublja za male dječake - njihove uske bokserice su mu najbolje. Probali smo sve moguće - od Getroa, Metroa, Marks and Spencera, Devića i što-ti-ja-znam ...
    Nosi ih već dvije godine.

Uf, ovo je postao nostalgičan topic o H&M-u

Ali Evo za cure - odvažila sam se kupiti svijetlo-zlatne sa šljokastim detaljima Geox tenisice 400kn, sniženje u Vrtuljku, ima brojeva 31,32,33... srebrne, crno-ljubičaste i te zlatne
    (Moja ima čudnu nogu; cipele i tenisice joj se sve izuvaju jer joj kost iznad pete nije nimalo ispupčena...Skechersice, Pumice i sl. su povoljnije ali nama se rastegnu, izderu ...)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Ovi svi dječji dućani koje Ria navodi su meni OK, osim što u Foxu nikad nisam ništa kupila (iako sam nekad svakodnevno ulazila u njega), a i u Zari mi se rijetko što svidi, uglavnom samo traperice; ali su mi kao prvo skupi - mogu kupiti jedne hlače u benettonu ili S. Oliveru..
    U West Gateu je u Foxu na sniženu robu još 30% sniženje, barem je tako bilo prošli vikend..mm je obavljao shopping pa ne znam kakva je cjelokupna ponuda ali ono što je kupio izgleda kvalitetno i lijepo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •