Pokazuje rezultate 1 do 50 od 968

Tema: gdje odijevate djevojčice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja Ariani u H&M-u nikad nisam našla hlače da joj nisu široke...jednostavno ako jke dužina OK, a dužina mora biti za 5 godina, onda je širina ajme, jer ona u širinu može još i 74 obuć.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Ria prvotno napisa Vidi poruku
    Ja Ariani u H&M-u nikad nisam našla hlače da joj nisu široke...jednostavno ako jke dužina OK, a dužina mora biti za 5 godina, onda je širina ajme, jer ona u širinu može još i 74 obuć.
    ovako je i meni sa bojanom; kad mu strefim dužinu, valjda mu još dva puta oko struka mogu omotat

to što su mu majice široke, to me ne smeta toliko, ali hlače, trenirke...uh, skroz nenosivo
    stavim mu remen, al mu se onda grbe sa strane, oko struka, naprave, jer treba jako stegnut :roll

al spremem se uskoro u HM, za mjesec dana, nadam se da ću bar nešto naći, jer zapravo jako volim njihovu robu i gotovo sve kupujem tamo; i zbog izgleda i zbog kvalitete a i zbog cijene

u mani nisam kupovala nikad ništa, a coconut tj. bearfoot za dečke- kupila par puta nešto, bzvz

c&a- u austriji sam znala kupit- skroz zadovoljna, a i kod nas; za ono što sam kupila nemam zamjerke

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

E točno to što Andrea kaže sa tim grbama oko struka.

Odlučila sam više ne ić u H&M, no sad kad sam zadnji put bila u Cairu sam radi frendice otišla u H&M i opet nisam odlila i kupila sam Ariani traperice, meke, predivne. U dužinu dobre a u struku kad ih tegnem na gumicu toliko se naberu da mi se ona požalila da je te grbe bole i da joj jako smetaju. Skinula sam traperice i sad čekaju nekog kome će bit dobre.
    Nisu sva djeca ista ni svi modeli isti.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa nemoj kupovati traperice
    pamučne hlače ne rade grbe

Ria avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa ne može u svim prilikama i uvijek bit u pamučnim hlačicama...to nam je za vrtić i parkić.

Mislim da bi ona poludila da je odvedem u tome negdje drugo, ta bi najrađe u suknjicama živila.

A nisu svi isti, Bogu hvala zato da imamo birat...ili što moja baba kaže da je bolje kad nemaš izbora, zadovljiš se s onim što se nudi i doviđenja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •