Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2061

Tema: POTPOMOGNUTA NA VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ne znam, vjerojatno su Rode upoznate s tim, glupo je da ja sad nekome nešto predlažem, ali meni bi bilo logično da udruga istupi prema ministu, premijerki i predsjedniku, naravno i u javnost. To ipak ima više efekta nego da nekolicina nešto napravi (naravno ni to nije na odmet).

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam, vjerojatno su Rode upoznate s tim, glupo je da ja sad nekome nešto predlažem, ali meni bi bilo logično da udruga istupi prema ministu, premijerki i predsjedniku, naravno i u javnost. To ipak ima više efekta nego da nekolicina nešto napravi (naravno ni to nije na odmet).
    evo mene u mom revijalnom tonu:

dakle, amariya AKS NOT WHAT YOUR COUNTRY CAN DO FOR YOU, BUT WHAT CAN YOU DO FOR YOUR COUNTRY!!!

zašto bi samo roda bila prva na fronti??? zašto se mi cijelo vrijeme skrivamo iza foruma, nickova i udruga. kad treba istupiti u medijima, svi šute, nitko neće... ovo je naš problem, a ne rodin! ponašajmo se tako... sad je frka, ali kroz mjesec dva će se to zaboraviti i svi će skakutati i vibrati i misliti pozitivno jer eppur si muove - nešto će se događati, pa makar i jednom u godinu i po! to nije standard s kojim se smijemo zadovoljiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •