Višnja nije fer i znam da nema riječi koje bi te utješile, ali biti će bolje. Baš ovih dana moja poznanica nakon tri pobačaja dobila sinčinu od pet kila. Doći će jednom i tvoja sreća, koja će biti toliko velika da će sakriti sve tuge
Višnja nije fer i znam da nema riječi koje bi te utješile, ali biti će bolje. Baš ovih dana moja poznanica nakon tri pobačaja dobila sinčinu od pet kila. Doći će jednom i tvoja sreća, koja će biti toliko velika da će sakriti sve tuge
višnja bit će to ok,ja sam isto odradila u općoj anesteziji,ničeg se nećeš sjećati.....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve prođe ok...
chocco dan po dan i čuvaj se
bambus ja sam krvaruckala sve do 20tj u ovoj trudnoći(da ne spominjem sad prethodne), a sve ok niti hematoma,niti bakterija,svi brisevi sterilni,papa uredan...i stalo samo od sebe. Bit će sve ok
tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nove pobjede i jedan možda +....?
ane
Ja ležim i nadam se najboljem.Hvala svima na lijepim riječima![]()
choco draga, nadam se da ćeš se brzo izvući iz depresije i da ćeš barem malo moći uživati u trudnoći.
osijek šaljem ti veliki zagrljaj. Jesi bila možda na pregledu kod svog MPO doktora?
bambus i sandra da sve bude super do kraja ~~~~~~~~. Isto vrijedi i za bzaru, choco, tamagoči i a72 ~~~~~~~~~~~~
višnja nadam se da je sve prošlo dobro
roza i špiro ljubim vas puno![]()
drage moje Visnjica,Tiby,Choco,Osijek i druge drage zenice...
hvala vam na potpori i rijecima utijehe,aio bol je prevelika!
Ponekad se pitam ima li pravde i pravice u svemu ovome,citam vase price a suza suzu goni,pa ne znam tko od nas ima tuzniju pricu i sudbinu...
Ne znam ni kako ni kuda cu dalje,imam osijecaj da me na svakome koraku prati nesreca......
Drage moje pozdrav i svako dobro moramo stisnuti zube i glavu dignuti gore druge nam nema.
Cuvajte mi se,pa se tipkamo..
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lorena-1.3.2009
blizanci-9.10.2009 missed ab. u 10 tijednu trudnoce
Tibi bila sam prije cca. 3 tjedna kod moga MPO doktora. Rekao mi je što od nalaza trebam i da onda dođem na dogovor za dalje. Danas sam napravila zadnje pretrage krv i urin, brisevi su uredni papa isto sada još samo MM sutra spermiogram i onda opet idem kod njega tamo najvjerojatnije 15.03.
ane80
osijek super što su svi nalazi uredni. Baš me zanima što će ti doktor reći kada misli da bi mogla u novi postupak. Šaljem ti puno pozitivnih vibracija da to bude čim prije i da završi na najljepši mogući način ~~~~~~~~~~
sandra bit će sve ok, vidjet ćeš. Da je nešto kritično ne bi oni tebe pustili doma, tako da lijepo odmaraj, sve 4 u zrak i uživaj
...a ja sam vam danas ponovila briseve, u petak će mi biti gotovi nalazi. A k tome još mi nije stigla papa, jer imaju neki zastoj. Već kasni 2 tjedna. Samo da sve bude ok...
Evo me drage,doma,odmaram,ne mirujem iako bi trebala,ali jako se dobro osjećam,uopće ne krvarim,ništa me ne boli,kao da ništa nije bilo...sve mi je u nekoj magli,ničeg se ne sjećam,osim da sam kratko zaplakala kad su me ostavili u sali (u malo neljudskim uvjetima pa sam se osjećala ful jadno)
Od danas je naš novi početak i kraj svega lošeg..a novi početak počinje kupnjom jednog malog psića..tako se tome veselim i samo o tome razmišljam,nešto da mi zaokupira misli..ne želim više osjećati taj fizički nedostatak treće osobe u našem stanu..fali mi neko malo živo biće da skakuta po stanu,da nekog mazim i gnjavim..ma znate na što već mislim..
Tibi nadam se da će ti nalazi biti u redu!
Ane80
Rozić velika pusa za tebe i Špiru,ma najveća
Trudnice najdraže držite mi se![]()
Psići su divni. I pomažu .I Višnja- samo se dobro odmori, napuni baterije na ljetnom suncu i nemoj žuriti dok se tijelo ne oporavi. Meni je trebalo 7 trudnoća,( 4 poroda , a 3 spontana u raznim tjednima),beskrajno strpljenje mm i moje,te gotovo 18 godina,ali imam 2 sina i kćer.I istog m, koji je sve to prolazio kao i vaši m. Mislim da su i oni posebni. Trebaju izdržati našu fizičku bol i još goru psihičku, odricat se bračnih "dužnosti"( što muškarcima nije lako, moramo priznat) ali koliko čitam ide im to svima.I još bez problema rade kućne poslove.I mame, bez moje bilo bi mi puno teže sve proći.
višnjice naša, drago mi je da si fizički dobro. Psić će ti sigurno pomoći i život učiniti ljepšim![]()
hej cure moje! vratila sam se na posao pa imam malo manje vremena!
Višnja, draga to je odlična ideja!!! znaš i sama da je meni Koko bio terapija, i to takva da zaslužuje posebno mjesto u mom srcu!
jel znate već kakvog ćete psića nabaviti?
i slažem se draga sve loše ostavi iza sebe, i od sada samo lijepe stvari!
Ane,koliko god vremena prošlo uvijek je teško!
vidim da nam je ovaj 3.mjesec svima težak! ja više nemam volje za slaviti svoj rođendan jer Zarin smrtni dan svega par dana poslije...
Sandra, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve završi na najljepši mogući način!
Osijek, puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da čim prije krenete u novi postupak i da odmah urodi jednim, ili više
drage moje Choco, bambus, a72, tamagoči čuvjate svoje bebice, pazite i mazite trbuščiće!
drage moje Tibi, Mandy,Rozica i Špirek i sve ostale cure koje nisam spomenula čuvajte mi se, sve vas puuuuno volim!
pusa od mene i moje ribice!
Bzara hvala,
Višnjice to je pravi stav,
Roza gdje ste nam ti i Špirek jel se mazite?![]()
visnjice drago mi je da je fizički sve dobro prošlo, lezi još par dana i odmaraj, ne diži ništa teško i tako...čuvaj se malojooj što se tiče psa ja stalno navijam za kokera, MM je pravo muško pa neće takvog nekog "pederastog" ( da od srama ne može s njim prošetati
), djeca žele retrivera, a imamo malu kuću bez okućnice pa na kraju sve pada u vodu; a meni baš fali netko da ga izgnjavim s maženjem do besvijesti, starija se već ne da ( mama, pa nijedna mama toliko ne ljubi svoju dicu!), a mlađa je 1/2 dana u školi i na aktivnostima, još malo pa se ni ona neće dati maziti, MM da ne govorim, koliko radi više viđam susjede nego njega
osijek drago mi je da ste u planovima, čovjek se odmah bolje osjeća
bzara nemoj puno raditi
ane teške su naše sudbine, ali koliko god to zvučalo paradoksalno te iste sudbine su nas učinile ženama kakve jesmo i izvukle ono najbolje iz nas, žalosno ali svi smo postali bolji ljudi nakon svojih nesreća, drži se ,možda ti je sad takav loš period, a već iza prvog ugla čeka netko tko će tvoj život učiniti ljepšim
tibi vidimo se na kavi slijedeći tjedan, pa ćemo se išćakulati
rozić možeš li ti na kavu ? ili se Špiro ne skida sa cike-mike?
Posljednje uređivanje od mandy : 03.03.2010. at 09:29
Mandy baš si me nasmijala s ovim kad si rekla pederasti psi..mm je navijao za francuskog buldoga al oni su jako boležljivi pa bi mi samo još tribalo da kupim malo štene pa da se posli razboli,to ne bi mogla podnit...
Tako sam sretna zbog psa ne mogu vam to opisati,od malena sam stalno imala pse,moji starci su kupili prekrasnog psa kad smo ja i sestra otišle na studij u zg pa im je on bio pravo društvo,i sad im je nezamislivo bez njega..evo baš juče sam rezervirala malog shih tzua starog dva miseca i u subotu idemo po našeg malog Maxa,danas idem kupiti sve što mi je potrebno za njega..muž isprve nije bio oduševljen ali kad smo o njemu svašta vidili na internetu sad ga i on ne može izbaciti iz glave i totalno se zaljubio u to malo štene..
I Mandy bit ću u zagrebu sljedeći tjedan,sad ne idemo nikud zbog psa kako smo planirali..pa se vidimo onda na kavi
Ljubim vas sve cure drage![]()
ajme visnja mm isto želi tog buldoga ( je li to onaj mali krivonogi, obišen, okruglih buljavih očiju ?) ajme šta su ti meni smišni, kao tili bi izgledati strašno , a tako su mali...ja sam imala samo jednog psa, kratko i zvala se Maxi, pa sad ti reci!
pp-am ti mob pa ćemo se dogovoriti za kavicu
Ja bih voljela psa ili macu, ali moj muž baš i nije nešto za to. Kod mame sam ostavila kad sam se udala sijamku koja sada ima 14 godina i čim dođem mi se uvali u krilo. Jadna bez ijednog zuba je i ima malo problema sa ravnotežom pri naglijim pokretima, ali još gura iako se sruši malo, malo. Ali imamo njena dva potomka pa mi svi oni prave društvo kad dođem kod mojih, a to je svaki dan, a imaju i peseka jazavčara koji je odrasao u krilu pa je prava maza!
Hej cure :smileykojigrli: (ja uvijek zaboravim na napredno pa da mogu pola toga reći sa smajlićem)
Višnja predrago mi je da češ uzet psića, onda idemo cijela ekipa u šetnju! Moja Roza če se raspametit kad ga upozna, obožava male štence (za doručak LOL). Vidjet češ kako če ti pas uljepšati život. Meni je moja Roza kao Bzarici Koko, doslovce život spasila, jednostavno je to neka posebna veza, i evo sad iako je Špirek tu, jednako mi je posebna i važna i dalje sam joj mama
Mandy obavezno idem s vama na kaficu, al bilo bi precool kad bi se mogle dogovorit ić na kafu gore u Tuškanac park rupa zvana Box, moj kvart, pa da se doguramo nekako malac i ja. Ili ču ostavit Špireka Anti a mi ćemo neđe drugo. Bilo kako bilo "count me in" obavezno. Iovako moramo dogovorit da se sve nađemo, ali vidjet ćemo još kako koja smije putovat, kad nam je sad naš pdf pun trbušastih
Cure ljubim vas, odo ručat, zub me svrbi........ajme meni nikad neču kila skinut!!!
Višnja, sad sam išla gledati slike na net vašeg budućeg peseka! ajme oduševljena sam!presladak je! bit će to jedna prava mala maza! pa mi ćemo kad se jednom sve okupimo moći komotno napraviti druženje pasa!
joj cure baš vam zavidim na druženju! i ja bi s vama ali sam predaleko!
ali sada kad mi je bolje vjerujem da ćemo jedan vikend skoknuti MM i ja malo do zg! baš sam se zaželila malo doći!
Rozica, ne bediraj se zbog kilica! sad kad krene lijepo vrijeme, pa ti Špireka u kolica i šetnja po gradu, imati ćeš liniju da ti svi pozavidimo! samo ti sada papaj treba snage za to maleno biće pored tebe!
MM jadan nije navijao za nikakvog peseka, ja sam odlučila da hoću pinča, a razlog koji je odlučio što su savršeni za stan, a opet strašno zanimljivi psi uvijek spremni za igru i akciju (nešto kao i gazdarica) .
naučili smo Koka da točno zna ko je ko od nas, i kad kažemo gdje je...? on trči do te osobe! i sad ga je MM naučio da kad ga pita : Koko gdje je beba? on odmah dođe do trbuha legne pored mene i stavi šapicu na trbuh sav zadovoljan!
ja se sva rastopim kad to napravi!
ja sam danas ušla u drugo tromjesečje! ovo prvo imam osjećaj da je trajalo 100 godina, ali hvala Bogu to je iza mene. odmah imam više energije i volje za sve!
sve vas ljubim, čuvajte mi se najdraže moje!
Bzara bilo bi prekrasno kad bi uspila svratit do zagreba,nadam se da će to biti brzo pa da se sve lipo upoznamo..a koko mora da te stvarno puno voli i što osjeća da je u tebi jedna predivna bebica..ma psi su zakon..
..izdržat ćeš ti draga do kraja,sigurna sam da je tvoja trudnoća pravi blagoslov!
Roza ma nećeš ti nikud ostavljat Špiru kad je i on dio ekipe i tako bi ga volila vidit i poljubit mu ručice ma ne mogu ti to opisat
znači kava je dogovorena,juhuu!!
I Roza..dobar tek!samo ti papaj,treba imat snage!
Ja bih voljela sa svima vama na kavicu, ali ja ću tek onaj iduči ponedjeljak 15.03. bar se nadam biti u zg u petrovoj, a s obzirom da uvijek dođem vlakom i sama uvijek imam slobodnog vremena do 5h popodne kad mi vlak ide nazad i većinom umirem od dosade. Zadnji put sam se našla sa jednom djevojkom ( ženom ) koja je bila samnom u postupku u 6. mj. nekako smo se skompale i čujemo se s vremena na vrijeme i kad ja dođem u zg i vidimo ako je moguče. Naravno nije nam bilo dovoljno vremena da prepričamo jedna drugoj što nam se dogodilo, ona je u međuvremenu već obavila još jedan postupak u 12. mj. koji je isto bio neuspješan nažalost i sada se sprema van.
Uglavnom da skratim i ja bih pila kavu sa nekim u zgkad dođem!
višnja shitzu je prekrasan pas. Ima jedan naš susjed, baš je dobrica, miran, pravi pas za stan. Psi su prava terapija, mene moja čim prođem kroz vrata razoruža svojim okicama i silnim veseljem što sam stigla doma. Super ste odabrali
bzara prekrasno mi je to što tvoj Kokić već sad voli bebu. Sigurno će biti najbolji prijatelji. I kako to vrijeme brzo ide. Već drugo tromjesečje. Ma predivno
roza pa to bi bilo prekrasno da povedeš Špiru - našu zajedničku bebu, ja sam nekako mislila da je još premali da ide van, ali ako već može suuuuupeeeeer
osijek, kad budeš točno znala datum pregleda u Petrovoj javi mi na pp i ja ću se već nekako organizirati da ti pravim društvo . Naravno sve cure koje bi se pridružile na kavici su dobrodošle![]()
Osijek idemo na kafu svakako!
Joj cure baš se radujem kafici, a Špiro ide vanka več na veliko, svaki dan smo u šetnjici, nismo bili jučer jer je kiša, al inaće baš uživa, i omami ga svježi zrak pa spava ko top. A ako vam se da onda stvarno možemo kaficu ovdje kod mene u kvartu, prekrasno je, park i birc na otvorenom. Višnja može i tvoj Maxić s nama ako dotad več bude kod vas! A možda i ja povedem Rozu ako mi ne bude previše i kolica i ona.
Zauzeta hvala na pojašnjenju!
Evo ja iz DMa upravo. Svaki dan se tjeram hodat, i bit aktivna, a rez boli, baš me bole unutarnji šavovi preko mišića i maternice. Ovi vanjski više manje. Osječam se i izgledam ko slonica!!!
A iskreno, mučime malo moje ponašanje...stalno strepim da če se Špiru nešto dogodit. Provjeravam jel diše, ne spavam baš jer se bojimda kad se probudim on neće bit živ...ma svakakve misli me more, i znam da je to sve posljedica trauma, ali svejedno, nikako se smirit...skačem na svaki zvuk koji proizvede. Non stop sam uz njega, eventualno se odvojimo na pol sata jer ja il poredim malo sobu il odem u dučan...nadam se da če to sve doći na svoje kad on malo naraste...il ču ovako frikirati zauvijek???
Kiss drage moje
roza doći će to na svoje,ja prije Eme nisam izgubila djece pa sam stalno strahovala da će umrijeti od SIDSA ili ugušiti se(svak ima svoju fobiju).To prođe s vremenom,ali trudila sam se biti "normalna" time mislim ne držati ju stalno na sisi već dozvoliti drugima da se njom bave i otići u dućan bez nje ili tako nešto pospremiti...uglavnom ono što bih smatrala normalnim životom. Prvi put da sam otišla negdje bez nje(na duže od sat-dva) imala je 4,5mj,otišla sam sa mm na kratak izlet,čuvala ju je kuma,jako mi je falila ali kad sam se vratila bila sam punih baterija i mislim bolja mama svojoj curici jer sam imala par sati vremena za sebe i malo sam se "izluftala" od iste rutine,koliko god sam to željela i voljela.Kad sam ju sa 1g stavila spavati u njenu sobu-2tj nisam mogla od straha normalno spavati,da ne bi što bilo,a ja ne čujem.Ali činjenica je bila da je ona odlično prihvatila i bolje spavala sama nego s nama, valjda smo joj smetali i budili ju.
Sve je to normalno,to znači samo da ga jako puno voliš![]()
Roza, mene je isti problem mucio nakon sto je nasa Emi otisla.
Strepila sam nad svojim deckima ko kobac, znala sam nocima dolaziti do njihovih kreveta i slusati da li disu, sjediti u mraku uz njih dok spavaju i gledati ih satima....proslo je, treba proci vremena draga
Ljubni mi Spireka![]()
roza ja još provjeravam da li D. diše dok spava, ne mogu protiv toga![]()
a joj, i ja bi tako volila popit kavu s vama...al sam malo daleko......al moci cu ja jednom doci do zagreba da vas sve vidim, samo nek mi prodemo ovih 12 tjedana.
ja nisam mogla izdrzati do sutra da odem na pregled, pa bila danas popodne, samo se spremila i nazvala ginekologa da ja dolazim. sve je ok, moja mrvica se dobro smistila, sad smo 5 tj.moram mirovati, i malo se pripazit.lagane setnje i to je to. nebi trebalo bit problema. kontrola nam je za tri tjedna. malo sam mirnija sad...ali ipak podsvjest radi svoje..pa svako malo trcim na wc da vidim sta mi suri, koje je boje
....ali virujem da ce bit sve ok, ma mora..........
roza poljubi špira
bzara,visnja,mandy,crtica,osijek,choco,tibi....... ..![]()
bambus ma ne sekiraj se, skuliraj se, miruj i uživaj, rekla sam već ja sam u prvom tromjesječju stalno imala neke " menstruacije" u doba kada bi otprilike trebala imati m. Čak dok sam bila u bolnici zbog hiperstimulacije mi se pojavila svježa krv, zapravo onda mi se prvi put i pojavilo, pa su mi rekli da je to normalno, da 70% žena ima razna krvarenja u prvom tromjesječju. Znam da te to sekira i mene je, ali je prošlo nakon 12 tjedana i nakon što sam prestala s utrićima!
Cure kad budem znala točno kad idem ja javim pa tko bude imao vremena i bude raspoložen!
Joj baš mi je drago što vas imam!
I imam jednu pohvalu Roza svaka ti čast što nas nisi napustila sada kada si mama, nekad se pitam kako stigneš sve!!!
bambus, potpuno razumijem tvoju brigu, ali bit će sve ok, vidjet ćeš. Samo ti lijepo odmaraj i miruj, a za kavice će biti prilike. Uostalom ni more nije daleko
roza pa to je normalno da strepiš nad svojim zlatom. Pa koliko si ga samo čekala. Budeš se ti već opustilaI ne brini za kile, budu one već otišle kad počneš trčati za malcem
![]()
Jutro cure!
Bambus super da je mrvica na svom mjestu, sad lijepo noge u zrak i uživaj...i hvala Bogu da ne možeš doći na druženje iz razloga iz kojeg ne možeš...meni draže da je tako, organizirat ćemo mi jedan kolektivni baby shower u mene u Pepelani...hrpa klinaca i mi
Cure hvala na tješenju, bar sad znam da nisam jedina "luda".
Anei svim drugim curama koje skoro prolaze kroz bolne godišnjice.
Tibi jesam dobro pročitala da skoro krečeš u postupak? Biće to jedan mega dobitni!
Osijek ma nema šanse da ja napustim ovaj pdf, vi ovdje ste mi među najvažnijim ljudima na svijetu. A najiskrenije, ja ti se sad ne osječam ništa više mamom nego prije...ni knedla koja uvijek zastane u grlu kad pričam o svojim bebicama, nije ništa manja...samo je sve sad skupa lakše za podnjet. Jedva čekam da sve vi moje drage prijateljice ovdje što prije postanete neispavane i izbljuckane kao i ja!
Mandy, kad je kafica? Jesi tu za vikend?
Bzarice, Choco, Tamagoći, a72, Bambus ljubite mi bebice
Višnjice kad će Max??? Kako si ti?
Pusa svima koliko vas ima
Bambus draga nadam se da će ti strahovi što prije nestati pa da se lipo opustiš i uživaš u svakom novom tjednu svoje trudnoće,ni ne znam kako te bilo koja od nas može utješiti kad su ti strahovi u našim novim trudnoćama uvik nekako nezaobilazni,samo se nadam da će s vremenom nestati i sigurna sam da će sve s tvojom bebom biti u redu,kao i kod svih naših trudnica..šaljem vam veliku pusu,posebno malim bebicama..
Roza skroz te razumim,kad kažeš kako je bol ista ali je sve lakše za podniti..
Eh cure ja samo razmišljam o mom malom Maxu,odbrojavam dane i hvata me trta jer imam osjećaj koda nam nova osoba ulazi u život,već imamo takve pripreme po stanu,sve mora biti spremno za našeg malog spasioca..baš sam juče kupila lipu vodilicu,zdjelice za hranu,keksiće,loptice,čokoladice..a sutra ćemo još kupiti one pelene za pse dok se ne nauči piškiti vani..muž se samo brine da će teško podnit cijukanje prvu noć..ipak ga odvajamo od mame i tate i njegova dva brace..sve se mislim kako ni ja to neću izdržat pa ću ga stavit u naš krevet da mirno zaspe..u subotu rano ujutro idemo po njega
sve vas ljubim![]()
Roza baš sam se nadala da ćeš reći da sve prođe kada dobiješ svoje malo čudo, ali pretpostavljala sam da ćeš reći da je ovako!
Drage moje, nikada bol proci nece,tako se samo mozemo tjesiti sa time bice bolje nikada bolje biti nece....
I kada se dobije zivo i zdravo dijete uvijek ce biti gorak okus u ostima za onim sto smo izgubili,bol se ne dade izbrisati,samo sebe lazemo....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
za moje male andjele koji su mmi bili i bice sve na ovom svijetu
Hi curice,
samo da vas pozdravim. Na žalost, ne stižem redovito sve pratiti pa i nisam baš u toku.... Više uopće ne znam što vam se sve događa i koliko trudnica imamo. Shame on me!!!! Trebala bih jednu Excelicu.
Višnja užasno mi je žao što je sve tako završilo.
Roza nisi jedina "luda". I ja sam non stop strepila: prvih par mjeseci smo spavali s upaljenim malim svjetlom i povišenim madracom. Kada sam prvi puta ostala sama s malim bila sam u totalnoj panici jel što ću ja napraviti, ako on sad umre. Kako sam se ja kretala po stanu, tako sam ga u kolicima vozila za sobom. Nekoliko puta sam ga i probudila jel mi se činilo da ne diše; poslije sam usavršila tehniku pa sam stavljala svoj prst ispod njegovog nosa,... Luda baba...
Špiro je krasan, a i mama je prava umjetnica s fotićem. Slika na koju sam zasuzila je ona na kojoj je mala ručica u prvom planu.
Na kavu bih s vama vrlo rado da se ponovo "ušaltam".
Trudničice iz prvog tromjesečja mirujte što više, a one iz drugog ne radite previše.
Jel ima kog u trećem?
Budućim trudbenicama također veliki zagrljaj.
P.S. U mojoj i MM-ovoj glavi se vrlo , vrlo sramežljivo počinje javljati misao za još jednim![]()
ane80 ne znam što bih rekla..........Pišem, pa brišem............![]()
Roza ljube, dogovorila sam postupak za 6. mjesec, a do tada smo na kućnoj radinostiValjda će nešto upaliti od toga. Ljubni mi Špireka.
višnja joj sjećam se tog uzbuđenja kad smo mi išli po našu Leu u prihvatilište. Bila je tako mala, odmah je došla do MM-a i uvalila mu se u krilo. Baš se veselim zbog vas, sigurno će vas usrećiti. Nadam se da si ti malo bolje
ane80 šaljem ti veliki zagrljaj
franica pa jel ja to vidim još jednu trudilicu. Welcome to club![]()
Posljednje uređivanje od Tibi : 04.03.2010. at 14:32
Pred-trudilicu![]()
hi curke
visnja kako si ti , je li te boli nešto, odmaraš li ?
Rozić u zg sam u pon.,utorak i srijedu, s tim da još ne znam do koje ure imam predavanja do 16 ili 17, čujemo se u pon. pa se možemo dogovoriti, evo sad svima šaljem mob da smo sigurni, a znakove raspoznavanja ? ja ću lako vas pripoznati - svi ćete biti sa pasima, Tuškanac paše, tj. sve ulice koje izlaze/ulaze na Ilicu odgovaraju ( znaš nas Dalmatince : Ilica, svi trgovački centri i sve bolnice su nam poznate, sve drugo ajme
), valjda ćemo se nas 4-5 uspjeti dogovoriti ;
franice baš mi je drago zbog tebe
što se tiče straha za Špireka... ne brini-neće nikad proći,i ja sam stavljala svojim curama prst pod nos da vidim dišu li, najsretnija sam bila kad bi meni spavale na prsima, dan-danas kad su bolesne dižem se po noći da vidim kako su, kad sam ih ostavljala 1. put u vrtiću činilo mi se da ih ostavljam u džungli...i tako... a uopće nisam neka panična mama; to je valjda tako, iskonsko u mamama
pusa trudničicama i njihovim točkicama, a puno uspjeha pred-trudničicama i trudilicama i čekalicama i svima ostalima![]()
a draga moja to je tako.
svaki komentar je suvisan,ali sto je najgore kada mi je Lorenica umrla prevrtila sam cijeli zivot unazad,nikada nikome nisam nista lose napravila,pa cak se kako nas narod kaze
ni grbavom drvetu narugala nisam,a zadesilo me najgore....
svakim danom mi je sve gore....
pozdrav drage moje
ane moja, moras naci snage za dalje,
ne bi ni lori bila sretna da te vidi takvu![]()
Ane 80 svi smo se mi pitali što smo toliko zgriješili da nas je bog ili život toliko kaznio, ali ja vjerujem da je svako od nas zaključio da nismo ništa loše napravili da bi zaslužili ovakvu kaznu. Znači nema to veze s tim, a i ne vrijedi razmišljati tako, moraš dalje, nemoj sebe patiti tim razmišljanjima, ja mislim da je sve to ŽIVOT, i da to tako mora biti. Bog nam je dao da budemo najinteligentnija bića na svijetu i zato patimo jer imamo osječaje, tugu, sječanja, razmišljanja, strahove...mislim da nam je to i povlastica i križ.
draga ane80 nismo mi krive za to što se dogodilo i to nikako nije Božja kazna.
Koliko god to bilo teško pokušavam nalaziti što više pozitivnoga u cijelom tom iskustvu i prije mi je to bilo nezamislivo, ali sada sam shvatila da je i to moguće. Kad se sjetim svojih cura, uglavnom razmišljam samo prekrasne misli jer želim tako o njima razmišljati. One su moje predivno iskustvo i sretna sam što sam im bila mama i to kratko vrijeme. Ponekad mi dolaze crne misli, ali onda se pokušavam čim prije iščupati iz toga. Prije dok sam se stalno vraćala u film - onaj dan kad sam ih izgubila samo sam mislila na to, sažalijevala sebe, MM-a, njih. Prošlost ne mogu vratiti, ali mogu se svojih cura sjećati na radostan način. Svaku večer kad se pomolim, zamolim Boga da ih čuva i zaspem sa lijepim mislima. Na taj način osjećam ponovno vezu sa njima, znam da one ne bi voljele da po cijele dane patim za njima.
Ane80 ako se sve lošije osjećaš, pokušaj potražiti pomoć psihoterapeuta. Cijeli život je pred tobom, bit ćeš opet mama i tvoja bebica će trebati svu tvoju ljubavi i energiju. Želim ti puno snage i hrabrosti
osijek lijepo si to rekla![]()
Ane draga, znam da je to što se dogodilo neopisivo, prestrašno, nezamislivo. Cure su to lijepo rekle, probaj ne razmišljati o životu kao o kazni. Ja ne mislim da smo mi mame, a i tate naših malih anđela kažnjeni. Nekako razmišljam, a s time se i tješim, da sam "odabrana" i da to ne može izdržati svatko. I zato smatram da smo sve mi tu nadnaravno hrabre. Moja prva trudnoća završila je spontanim u 10. tjednu. Tada sam tješila samu sebe - pa dobro, moram dalje, sigurno bih umrla da se moje dijete rodi i onda umre, to se sigurno ne može preživjeti..... A evo tu sam.... Nisam potonula, mada mi je voda već bila preko glave. Nakon mog L.-a rodila sam prekrasnu zdravu djevojčicu. Borim se sa Životom i plivam protiv struje, vjerojatnosti i statistike.
Ane moja draga nedaj se!!!! Sasvim sam sigurna da je onaj prsluk za spašavanje udaljen još samo par zamaha rukom.![]()
JQUOTE=mandy;1561284], a znakove raspoznavanja ? ja ću lako vas pripoznati - svi ćete biti sa pasima, [/QUOTE]
ja mogu doći s ribicama...
Sve tete koje se okupe oko Špireka - to smo mi! Inače, ja sam ona plavuša, visoka, zgodna, 90-60-90![]()
drage moje,
hvala na tako lijepim rijecima,ali trenutno sam u toj fazi kako moja psihologica kaze "fazi tugovanja" jer ono prije je bilo "faza neprihvacanja onoga sto se desilo".
Bit ce bolje i ja to znam samo trebam vremena za to sve a bome i zivaca.
Ja znam da je moja Lorenica uvijek uz mene i da ona nebi htijela da mi je ovako,ali protiv osijecaja ne mogu.
Jucer popodne sam je sanjala da me pita " mama zasto ti stalno za mnom places? Jeli ti znas da sva druga dijeca u raju hodaju,a ja se kotrljam od tvojih suza.." ja sam ostala sokirana kada sam se probudila
potpuno izgubita u vremenu i prostoru....
Ali slazem se u potpunosti sa svime onim sto ste napisale. I hvala na potpori
cure moje ja sam vam podigla nalaz brisa i jedne beštije se riješila, a dobila drugu![]()
Za tu prvu beštiju sam dobila konjsku dozu antibiotika (2 gr/dan - 10 dana), nije mi jasno zašto obzirom da je pisalo da bakterija postoji u malim količinama i da se ne treba liječiti. Nema šanse da sada ponovno pijem antibiotik da bih se ove riješila. Odlučila sam baciti se na acidosalus - svaki dan maksimalnu dozu i ima da sve krepa. Baš sam ljuta!
Možda mi je i taj antibiotik napravio disbalans u tijelu
![]()
Ane80..svima nam je poznata ta faza tugovanja,sve smo to prošle i svaka od nas je pronalazila načine kako se nositi s tom tugom,ja nisam znala drugačije nego to rješavati plakanjem,tako sam to jednostavno izbacivala iz sebe..ajme draga strašno je a ujedno i ohrabrujuće kad nam se anđeli ovako kroz snove javljaju..teško je pomiriti se s tim da im je ljepše gore s anđelima nego da su tu sad s nama..ali oni su sad stvarno sretni i zato oni ne mogu razumjeti naše suze i svu tu tugu..ja se tek sad mogu sa smješkom i mirom sjećati svoje prve bebe i svih onih prekrasnih 9 mjeseci koliko smo proveli zajedno,baš sam se nasmijala jutros kad sam se sjetila kako je moj J često znao štucati,i svako jutro smo se zajedno budili,ti trenuci su neprocjenjivi..a odlaskom moje druge malene mrvice u 10 tjednu nisam tako lako prihvatila ali sam se odmah s tim pomirila.mom anđelu je trebalo društvo i sad se nadam da je to zadnje..
Znam da te ne mogu utješiti ali s vremenom koliko god to sad zvučalo nemoguće..biti će bolje vjeruj mi!!
Tibi ma riješit ćeš se ti toga brzo,držim fige!!
Franice![]()
ane draga, majke andjela posebne su majke
Bog ima svoje razloge koje mi nemozemo uvijek razumjeti, tvoj mali andjeo ima svoju svrhu i ispunila ju je jako brzo na ovome svijetu.
Bog te izabrao jer zna da si hrabra i snazna i da ces s vremenom nauciti zivjeti s time.
Ne moze to svatko i Bog te izabrao s razlogom, On je htio da bas ti budes majka njegovom malom andjelu.
Daj si vremena...nije to otrcana fraza, s vremenom ce sve doci na svoje mjesto.![]()
![]()
Anea na san nemam rijeći, nevjerovatno...
Drage moje, ja sam vam slomljena na pola, 22 neprospavane noći, ko hodajući, debeli, zombi samAli mealecki dobro napreduje, i to samo na mom mljeku, bili smo jučer kod pedijatra, ima oko 4600 i 54 cm...buhtlica mala.
Nadam se da ste vi dobro. Višnjice kakav je Max??? Ajd odmah par slikica!
Bzarice i ostale predrage trudnice, kako ste mi vi? Ljubac Koku, postajemo pravi pseći klub!!!
Tibi ajd na kaficu dovedi svoju pasicu...
Ljubim vas sve
Roza pa ti imaš malog diva doma!!!već 46oo??bome dobri ste,bravo!!
Max se naš odma udomaćio,prava mala maza,izmorili ga danas sa šetnjama i sad odvali priko dvi ure spavanja posli šetnje,moram ga buditi jadnika da pojede..dovela bi ga ja na kavu al ne znam jel mogu ja u kafić s njim??a šetnja s njim je postala nemoguća kad svi navale na njega,jadno stvore isprepadano prvi dan..sutra će već bit bolje.obožavam ga
Bambus kako si,jel se dobro osjećaš,jel imaš mučnine??
Velika pusa svim našim trudnicama![]()