Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2906

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo još jedne bez ikakvih bolova, danas drugi dan transfer 3 osmostanična, jedan malo slabije kvalitete tako mi rekli. Puno spavam ali to mi je zato što sam prešla na beskofeinsku kavu pa kao drogirana bez kofeina. Znači zasada nema ni probadanja ni bockanja, ništa!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ines31 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo još jedne bez ikakvih bolova, danas drugi dan transfer 3 osmostanična, jedan malo slabije kvalitete tako mi rekli. Puno spavam ali to mi je zato što sam prešla na beskofeinsku kavu pa kao drogirana bez kofeina. Znači zasada nema ni probadanja ni bockanja, ništa!
    blago tebi, ti presla na beskofeinsku. Jel to nesto utice na implataciju? Ja pijem pravu jos uvijek, al zato sam naglo prestala pusiti dan prije ET.

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ines draga.... ma još ti je rano za simptomčiće..a ja mislim da je bolje ak ih nemaš... fatamorgana mene je bolio jajnik 2dpt i imala smeđi iscjedak isto sam imala transfer 5 dan..beta 22.03 al poslije nikakvog krvarenja i ja ga tražila dan za danom,pa ništa.... al mene jako boli trbuh kao da ću dobit danas bi trebo biti 19dc pa je prerano i za to...boli ama baš isto i napuho se nemogu ništa obuć i to me žulja po trbuhu,u biti mene boli od pupka pa do dole..ako računam et 0 dan danas je 4 dpt.... ines tebi je beta 24, a meni 22,a da odemo 23 skupa...pa kojim slučajem ako nam je neg.da se oblijemo negdje u biti trbuh mi je ko da sam trudna 6,7mj katastrofa i piškit nemrem kako treba,mogla bi ići svako malo a kad odem nema niš,samo ludi pritisak....

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni je danas 21. dan ciklusa. Jutros sam se vagala i pala sam u depresiju i plakala sam ko kišna godina. Pet kila sam teza nego pred punkciju
    Toliko sam se trudila smršaviti prije postupka, da js budu bolje da sve bude bolje i sad kad sam vidjela na vagi stanje, jako sam se obeshrabrila. Nisam uopće toliko puno jela. Što se tiče simptoma, nemam odjutros nikakvih. Nemam više ni žiganja ni pritisaka niti ništa. Imam jedan test na trudnoću, osjetljivost mu je 20m/IU, međutim, apsolutno je neprihvatljivo da o njemu razmišljam uopće, ali eto. Danas mi je 4. dpt i idemo dalje. Znam da bih trebala malo više šetati radi zraka i prokrvljenosti, ali eto i to mi se ne da. Eh da, htjedoh vas upitati, kakav vam je bio endo. Meni je bio 10 mm, na dan transfera mi ništa ne rekoše koliki je, valjda je i dalje bio 10 mm jel to ok?

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Znam da bih trebala malo više šetati radi zraka i prokrvljenosti, ali eto i to mi se ne da. Eh da, htjedoh vas upitati, kakav vam je bio endo. Meni je bio 10 mm, na dan transfera mi ništa ne rekoše koliki je, valjda je i dalje bio 10 mm jel to ok?[/QUOTE]

može na ti? to je super endić..ja sam na zadnjoj folik.imala endić 11-12mm i dr je reko da je to više nego dobro...a ni meni dalje niko nije reko...ja ću danas u šetnju baš se spremam,jer mi je već pun kufer kuće..al ja sam skužila da trbuh manje boli kad ležim,pa sam zato često u hotizontaliu...

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

i ja sam u prvoj stimulaciji dobila 6kg,sad u drugoj nisam..al do bete ću nabiti koji od dosade samo bi jela i jela....zato ne brini i onako ćeš se debljat narednih 9mj.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ginger, Kikla curke ljubim vas, baš vam hvala, malo ste me utješile. Samo da znate kako sam očajna bila jutros. Evo i ja mm-a tjeram da malo idemo prošetati. Ipak, mislim da će biti bolje ako malo izađem na zrak.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj KIKLA123 prvotno napisa Vidi poruku
    ines draga.... ma još ti je rano za simptomčiće..a ja mislim da je bolje ak ih nemaš... fatamorgana mene je bolio jajnik 2dpt i imala smeđi iscjedak isto sam imala transfer 5 dan..beta 22.03 al poslije nikakvog krvarenja i ja ga tražila dan za danom,pa ništa.... al mene jako boli trbuh kao da ću dobit danas bi trebo biti 19dc pa je prerano i za to...boli ama baš isto i napuho se nemogu ništa obuć i to me žulja po trbuhu,u biti mene boli od pupka pa do dole..ako računam et 0 dan danas je 4 dpt.... ines tebi je beta 24, a meni 22,a da odemo 23 skupa...pa kojim slučajem ako nam je neg.da se oblijemo negdje u biti trbuh mi je ko da sam trudna 6,7mj katastrofa i piškit nemrem kako treba,mogla bi ići svako malo a kad odem nema niš,samo ludi pritisak....
    Kikla ovo ne pišanjei debljanjeje očiti znak hs-nemoj se igrati. Pij puno tekućine i ako možeš negdje na uzv da se vidi imaš li tekućine u abdomenu.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    blago tebi, ti presla na beskofeinsku. Jel to nesto utice na implataciju? Ja pijem pravu jos uvijek, al zato sam naglo prestala pusiti dan prije ET.
    Ma to sam negdje pročitala da kao u Mariboru preporučuju ne piti kavu zbog kofeina jer on izaziva kontrakcije maternice, a eto ti si bar prestala pušit ja jučer i danas 1-2 cigarete ne mogu previše sam živčana, pa kradem dimove od mm!
    Kikla draga ti si nama već trudna, implantacija je bila pa sto posto sam sigurna, znam da ne mogu još imati nikakve siptome, ali da baš ništa ne osjetim malo mi čudno, ipak sam imala punkciju a janici ništa.
    Najgore je meni što ja noćas nisam spavala jer mene boli zub i to imam osjećaj da mi vilica otpada, no stvarno ne vidim da to ima kakve veze sa siptomima trudnoće ha ha!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •