Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pozdrav svima na temi, samo da javim jednu stvar koja je i mene mučila. postupci s odmrznutimjajnim stanicama se NE RAČUNAJU U 6 BESPLATNIH POSTUPAKA.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Igolina1 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima na temi, samo da javim jednu stvar koja je i mene mučila. postupci s odmrznutimjajnim stanicama se NE RAČUNAJU U 6 BESPLATNIH POSTUPAKA.
    tnx na informaciji... bas me to zanimalo

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mi krećemo u postupak sa odmrznutim stanicama nakon slijedeće mjesečnice pa ću vas obavještavati jer znam da nije bilo puno takvih postupaka općenito, nisam sigurna za rijeku. za početak, nakon mjesečnice ću uzimati klomifen da bi izazvali ovulaciju, inače nemam ovulacije u prirodnom ciklusu, nakon štoperice i pucanja folikula ide transfer nadamo se oplođenih odmrznutih stanica.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Igolina1 prvotno napisa Vidi poruku
    mi krećemo u postupak sa odmrznutim stanicama nakon slijedeće mjesečnice pa ću vas obavještavati jer znam da nije bilo puno takvih postupaka općenito, nisam sigurna za rijeku. za početak, nakon mjesečnice ću uzimati klomifen da bi izazvali ovulaciju, inače nemam ovulacije u prirodnom ciklusu, nakon štoperice i pucanja folikula ide transfer nadamo se oplođenih odmrznutih stanica.
    i ja idem nakon sljedece u 4.mj,ne znam kako to ide...
    tko je ono pitao za dr vlastelica dal dans radi? misim da ne....oko 11h jutros setam ja po placi kad meni netko jel vam tesko?ja se nakrcala...kad ono vlastelic,srihtan u odijelu...bas sam se iznenadila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •