dutka_lutka, u pravu si. Žao mi je što sam se krivo izrazila. Da, tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen. Tko sam ja da sudim! Ali brate, da mi je glupo, glupo mi je. Ma čak ne ni glupo, nego totalno neprihvatljivo. Jednako kao što mi je neprihvatljivo kada netko svom sedmomjesečnom djetetu daje jesti slanine i jaja! Ok je ako dijete samo pokazuje interes prema Spinozi jer mu je mama profesorica povijesti filozofije i ako ga na svoju inicijativu spominje u razgovoru, no svako poticanje djeteta i ispitivanje o nečemu što se nama čini važnim i simpatičnim meni je glupo.
Da, mnogi klinci znaju marke automobila, ali to je možda zato što nas automobili okružuju, no nisam sigurna za Spinozu i ekipu, ja ih baš ne viđam na ulici.
Fora mi je sinčić dorotee24 i priča o Mozartu, ali ovo o Spinozi ne mogu provariti. Kao ni primjere iz dokumentarca o genijalcima! I to je moje mišljenje.
Što se tiče imena. Nadodat ću još ovo, bilo bi fora da se mala preziva Franck!Boli mene kako se tko zove, ali... ma, zapravo, nebitno...
![]()