Stranica 28 od 59 PrviPrvi ... 18262728293038 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 2906

Tema: Nakon transfera

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja prijavljujem 9 dnt negativan test.
    nastavit cu sa terapijom do 22. 03.kako je dr rekao,mada ne vidim smisao.
    vadi me sto planiram nivi fet u maju
    pusa svim curama

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

TUŽNA moja prijateljica je radila test 9dpt i bio je negativan a beta je bila pozitivna. To je možda prerano.
    Ipak čekaj još par dana pa odi vadit krv.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj tuzna prvotno napisa Vidi poruku
    ja prijavljujem 9 dnt negativan test.
    nastavit cu sa terapijom do 22. 03.kako je dr rekao,mada ne vidim smisao.
    vadi me sto planiram nivi fet u maju
    pusa svim curama
    ~~~~ da je test neki fuš test i da te pozitivna beta iznenadi aBd

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

hvala cure,ali ja sam ubijeđena da od toga nema nista.
    ma,nema veze, nekad ce se i nama sreca osmjehnuti...znam ja to.
    pusač

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Tužna,
    Ajde, molim te, isto napravi betu za koji dan, čisto zbog sebe, vidiš po forumu da ima svega pa da budeš mirna skroz, dobro je da imaš smrzliće i mladost na svojoj strani, ali i ja ću malo za tvoju betu ~~~~~~~~~ dok se ne dokaže suprotno!
    Kikla se ne javlja, moguće da je hospitalizirana, zna li itko,a uza sve, nekako sam uvjerena da je trudnica..
    Svima nama , a ima nas bar desetak, želim da ovaj dan brzoooo prođe !

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni j ebeta preveliki stres.
    ja cu ovako:do 22.3 cu nastaviti sa terapijom i uraditi posljednji test koji cu kupiti u apoteci,dakle nece to biti ovaj koji sam narucila preko interneta.
    ako taj bude negativan,pa nema smisla blamirati se 16 dana nakon transfera.svaki bi test vec pokazao + da j tako.

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tužna ja bi vadila betu, ti testovi znaju falit. Ja ih nikad ne radim.

Ja vjerujem da sam trudna, nemam baš nikakve simptome, a možda je i rano. Ali vjerovat ću dok god se ne dokaže suprotno

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

goa, upravo sam postavila pitanje na sv duhu zna li iko kako je kikla, razmišljam slično kao ti.

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma,znam da znaju falit,ali nisam izdrzala i gotovo!
    voljela bih da su 100% sigurni,nastavila bih sa zivotom dalje .ovako moram s terapijom nastaviti do 22.3 jer je dr rekao da tad radimo betu.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    goa, upravo sam postavila pitanje na sv duhu zna li iko kako je kikla, razmišljam slično kao ti.
    Vidjeh, prava si brižnica ! Možda Ines zna, dobila sam dojam da se njih dvije i poznaju, ista klinika, transfer skoro u isti dan..A nju opet muči zub,i to je grozno, valjda je otišla kod zubara..

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ja cu ovako:do 22.3 cu nastaviti sa terapijom i uraditi posljednji test koji cu kupiti u apoteci,dakle nece to biti ovaj koji sam narucila preko interneta.
    "Internetski" testovi za trudnoću sasvim su dobri, obično su osjetljivosti oko 20 IU. Na žalost, kupovinom mnogostruko skupljeg testa u apoteci, neće se "ukazati" druga crta ili plusić, ako hcg-a nema.... Nema smisla bacat novce.
    Mislim da si ti test u svakom slučaju radila prerano i zato ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pozitivnu ß!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

superman,potpuno se slazem s tobom.
    takode,mislim da 9 dnt nije rano.embriji su bili stari 4 dana,dakle,to je vec bio 13.dnp. i ako je osjetljivost 20IU,vjerojatno bi se embrj do sad implantirao i test bi detektirao tako malu betu.

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo i mene... ja imam upalu mokr.puteva,neki uroinfekt,,mislim da piše u papirima cistitis,moram vidjet.u urinu tisuće i tisuće leukocita,krvi jako puno,bakterija(čekam urino kulturu)sad trebam ići do urologa na pregled da vidi da mi nije oštećen mjehur...al mislim da ću pričekat drugi tjedan,jer mi je puna kapa svega.. ginićka veli da čak takvo što izaziva i pobačaj.pa sam si ja zabrijala da onda ništa ni od moje implatacije. niš,pripremila sam se na negativnu betu i već je oplakala. pa mi je sad već sve ravno.... mislim kud sad se baš sjetilo to desit ko gladan kakat... pijem klavocin bid...koji bi trebao pomoć.. goa i mare hvala na brizi... fakat me ovaj pokušaj izmrcvario.. al sad me manje boli..pa sam si odma bolje volje... i svima šaljem puno veseli pusica...i jel ima tko nekih trudničkih simptomčića?. ines srećo nedaj se,nedaj se tome zubu

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

p.s tužna moja frendica radila test 12 dpt vratili joj 2 blastice test bio negativan,drugi dan beta bila 170.. tako da... a i meni je stres ta beta,taj dan mi je uvijek bio koma,jer je uvijek bila negativna..tako da bi ga i ja propustila... al dr uvijek traži betu..

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj KIKLA123 prvotno napisa Vidi poruku
    fakat me ovaj pokušaj izmrcvario.. al sad me manje boli..pa sam si odma bolje volje... i svima šaljem puno veseli pusica...i jel ima tko nekih trudničkih simptomčića?
    Mi smo zapravo mislile da ih ti imaš ! Ali glavno da te manje boli, a to što si već oplakala, ništa ne znači, kao svojevrsno proćišćenje kod starih Grka , ~~~~~~~~ da na kraju čekanja budu suze radosnice!

tuzna avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kikla,ja znam da ce me svi kritikovati ako ju ne uradim,ali cure....tako mi se ne da!!!!ona me posebno dotuce

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Uh Kikla draga ~~~~~~ da ti to brzo prodje i da unatoc svemu mrvice opstanu.

Kad smo kod simptoma, ja imam simptome depresije
    Maloprije sam poslovno morala izaci iz kancelarije i tome sam se obradovala da malo uzmem zraka i da prosetam i tako lagano setajuci (sto je za mene nezamislivo jer ja uvijek pičim 100 na sat) nekakva me tuga obuze. Po cijelom gradu kao da su se sve trudnice ovoga svijeta i sve bebe u kolicima ovoga svijeta srucile na ulicu. Sreca pa sam imala suncane cvike jer suze su same tekle. Neopisivo. Osjecam se tako grozno, jadno, fuj

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

fatamorgana znam dobro kakav je to osječaj normalne su tvoje suze, ali ZABORAVILA SI DA SI I TRUDNICA DOK SE SUPROTNO NE DOKAŽE!

Kako je danas s opojnim mirisima??

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hej curke evo me, ma nisam išla kod zubara, zvala kaže mogu doć ali ništa mi ne smije davati ni inekciju, ja odustala a evo i zub se smirio, bar ću manje jesti s obzirom kolika sam već.Siptomi nula i dalje ja dobro, ponekad malo nešto štrecne, no više manje ne osjećam ništa.
    Draga moja Kikla stvarno mi je žao, pa ne mogu vjerovati, ali ne brini ti za mrvice dobro je nima kod tebe, da bude sve ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.
    fatamorgana razumijem te, ali ajmo osmijeh na lice pa ti si buduća mama moraš biti vesela......
    tužna slažem se s ostalima vadi betu, bilo je raznih slučajeva negativinih testova a pozitivnih beta zato .......
    Aurorablu kako si nam ti danas?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Bublica3 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nas bez siptoma!!!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo još jedne bez simptoma ,a kad krenemo..

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, i dalje sam bez simptoma, trbuh ravan, nenapuhan, kao da se ništa ne događa... ujutro su me štrecali jajnici kao pred m.pa sam bila u depri, sad sam malo bolje, ali sve skupa nisam baš nešto Neizvjesnost me ubija...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, i dalje sam bez simptoma, trbuh ravan, nenapuhan, kao da se ništa ne događa... ujutro su me štrecali jajnici kao pred m.pa sam bila u depri, sad sam malo bolje, ali sve skupa nisam baš nešto Neizvjesnost me ubija...
    potpisujem draga isto stanje kao kod mene!!!! Ma mi smo trudnice bez siptoma!!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Misliš?
    Ali tebi je i rano, ti si 3 dana iza mene, danas ti je tek 4.dan od transfera.
    evo nam malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

cure ni ja nemam nekih simptoma osim sta vec 2 dana osjecam kao da cu dobit svaki cas..isto sam jucer bila u bedu zbog toga ali tko zna..uglavnom danas mi je 5 dan od transfera...pusa svima )

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Trudnicama sa i bez simptoma ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

meni se neopisivo vrti... hodam ko u nekom bunilu, a na poslu sam se danas baš iznervirala, pa sam vas htjela priupitati šta mislite mogu li popiti normabel ili da radije klepim po glavi tog koji me nervira ?

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    Uh Kikla draga ~~~~~~ da ti to brzo prodje i da unatoc svemu mrvice opstanu.

Kad smo kod simptoma, ja imam simptome depresije
    Maloprije sam poslovno morala izaci iz kancelarije i tome sam se obradovala da malo uzmem zraka i da prosetam i tako lagano setajuci (sto je za mene nezamislivo jer ja uvijek pičim 100 na sat) nekakva me tuga obuze. Po cijelom gradu kao da su se sve trudnice ovoga svijeta i sve bebe u kolicima ovoga svijeta srucile na ulicu. Sreca pa sam imala suncane cvike jer suze su same tekle. Neopisivo. Osjecam se tako grozno, jadno, fuj
    ovo je dio teksta sa linka http://potpomognutaoplodnja.info/ind...d=82&Itemid=94

"U mnogih žena hormoni utječu na raspoloženje. U nekih čak mogu izazvati depresiju. Bilo je trenutaka, priča Marina Thomsen, kad i jednostavno počela plakati bez ikakva povoda ili razloga. "Više nemaš kontrolu nad sobom". I Barbara Brassel se osjećala kao druga osoba kad je uzimala lijekove. Jedan dan bila je euforična, slijedeći dan nije se mogla niti javiti na telefon od straha da će se rasplakati. Kad je ispričala liječniku o ektremnim promjenama raspoloženja, ovaj joj je rekao da se ne brine, da je to normalno. Često liječnici opisuju žene u ovoj fazi kao zahtjevne, nestrpljive, "čak agresivne", kako kaže Robert Fischer iz IVF centra Hamburg."

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tuzna, ja vjerujem ranim testovima i ranim betama, ali 9-ti dan za test mi je baš ono dan prerano. Znači tretiramo te kao da nisi radila test.
    ines, joj, ovo je baš sreća da je prestao boljeti zub, početkom godine sam bila u tom problemu, uh ne smijem se ni sjetiti. Probaj ipak riješiti kod zubara. Nakon pozitivne bete
    Jedva čekam da postanem punopravni član ove teme.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

takode,mislim da 9 dnt nije rano.embriji su bili stari 4 dana,dakle,to je vec bio 13.dnp. i ako je osjetljivost 20IU,vjerojatno bi se embrj do sad implantirao i test bi detektirao tako malu betu.
    dakle, iako ja nisam baš neki tipičan primjer, ali...
    9dpt i to 2 blastice test negativan i prokrvarila, prava i to obilna menga
    beta sutradan 15 i za 4 dana 75, a jučer na uzv se vidi GV što znači da je beta iznad 1000
    moj savjet svima je napraviti betu bez obzira na sve
    ja sam očito spešl kejs jer prokrvarim pod utrićima trudna / ne trudna, ali ipak napravi betu

što se tiče simptoma- meni sise i dalje ravne (ko i inače ) bez obzira na utriće
    trbuh napuhan samo kad se najedem (a to zato jer nisam vratila mišiće nakon prve trudnoće)
    promjene raspoloženja - božesačuvaj

držte mi se!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    i ja isto
    i neka te zadese svi trudnički simptomi, baš me briga - ja ću im se veseliti

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    tretiramo te kao da već jesi!
    Nego, da vas pitam, čitam neke prastare teme i postove, na više mjesta naišla kako nakon ET-a treba izbjegavati dizanje ruku, neke cure navodno nisu same ni kosu sušile?! E pa, ja jesam, i moram dignuti ruke i kad je perem, i kad kuvam po kužini i u sto svakodnevnih situacija, ne razumijem u čemu je bit, nije mi to neko naprezanje. Dr. mi je rekao da se ne vraćam na posao mada je uredski, vjerojatno da bi pružila priliku jajnicima da se smire( puno js), ali moram se nečim zabaviti u međuvremenu i ne mogu stalno paziti na svaki pokret..

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Nego, da vas pitam, čitam neke prastare teme i postove, na više mjesta naišla kako nakon ET-a treba izbjegavati dizanje ruku, neke cure navodno nisu same ni kosu sušile?!
    Možda da treba izbjegavat dizanje nogu iliti khm, jelte....keks... Ali izbjegavanje "dizanja ruku"....
    Nevjerojatno kakve se sve gluposti ovdje mogu pročitati.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Superman, neku noc si mi na um pala, jel da da si ti hopsala u "vakuum periodu" zvanom "dobetalica" ?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Prijavljujem 7dpt i dalje nista posebno osim "nadrogiranog" osjecaja u vecernjim satima

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nastavljam dosadašnji niz i dalje se super osjećam kao da ni nisam bila u postupku, nikakvih bolova, veliko ništa, danas znači 5 dnt, jedino što me grudi bole, ali to mi je uvijek tako u drugom dijelu ciklusa!
    Ovo neko čudno vrijeme, ja mislim da smo mi sve trudne curke, kako kaže moja tetka pa nije trudnoća bolest ne mora bolit!

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj fatamorgana prvotno napisa Vidi poruku
    Superman, neku noc si mi na um pala, jel da da si ti hopsala u "vakuum periodu" zvanom "dobetalica" ?
    U pravu si, draga... Hopsala čak i na dan kad je napravljen ET...

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

dobro jutro čekalice, ja se moje jutarnje nisam odrekla!
    I dalje nemam nikakve simptome, doduše jučer sam osjetila neka lagana probadanja u predjelu maternice, ali to nije baš za prepisat simptomima. Cike su iste veličine, ali malo bradavice bole (ili umišljam)

Moram reč da sam u prošlom postupku imala non stop metalni okus u ustima, i držala sam se tog simptoma kao pijan plota, bila uvjerena u trudnoću pa ništa. Tako da je to za poludit... Rekla sam bila ovaj put da neću osluškivat tijelo, ali jače je od mene

Jedna jako interesantna stranica:
    http://www.ehd.org/resources_bpd_ill...=5&language=20

http://www.ehd.org/prenatal-images-index.php
    Posljednje uređivanje od bublica3 : 17.03.2010. at 08:41

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    U pravu si, draga... Hopsala čak i na dan kad je napravljen ET...
    Supermen, ti si moj idol!!

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

živili bublica3, ni ja se ne odričem kave i nisam je se niti u prvoj trudnoći.

pa ako je mama zadovoljna, zadovoljan je i mali !!!

ja sve manje osjećam bilo šta. napuhnutost manja, probadanje jajnika manje, bradavice osjetljive...

i jako mi se švindla kad sam gladna, ko' da sam u nekom bunilu

ovo za rukice u zraku sam i ja čula, ali nemam mi ništa ljepše nego se protegnuti ujutro

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

dobro jutro...ja sam kao bomba samo što nisam pukla,ili procurila!!!ma ja više niš neznam...malo me frče kao da ću procurit pa prestane..moje cice su isto fest bolne al to je od utrća i estrofema.... al ja piškim normalno i to mi je za sada super...al brijem da je pms jer samo bi slatkiše tamanila..ines ljube to ti je super,bez simptoma,trudna si ziher..ma sve ste trudne,odnosno smo!!!!! ja sam si danas super volje,ovih dana svoje isplakala,pa sad ravnica u plavušinoj glavi...nekoj od nas mora da upali....mi smo samo grupa bez trudnički simptoma...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    fatamorgana znam dobro kakav je to osječaj normalne su tvoje suze, ali ZABORAVILA SI DA SI I TRUDNICA DOK SE SUPROTNO NE DOKAŽE!

Kako je danas s opojnim mirisima??
    Danas, sreća po moje radne kolege, mirišem divno što se nadam da ću i ostati do kraja radnog dana

Bubli, hvala na ovim tako divnim rijecima. Ja toliko dugo čekam da postanem mamica, da nekad jednostavno to djeluje za mene kao SF

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobro jutro svima! I da nam prođe današnji dan što mirnije.
    Kod mene sve isto... ništa posebno... uobičajeno, kao dan prije menge... predskazujem da ću sutra dobit. Možda ne bi bilo loše za razonodu, da se krenemo kladit međusobno

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo i mene, curke ,dobro vam jutro! Osjećam da ste mi dobre volje, a to je najvažnije! I ja odbijam tražiti simptome mada sam nesvjesno izoštrila neko šesto čulo koje sve registrira i prati umisto mene..Sutra mi je 28 dc,e tu će početi komplikacije ..
    Mimek, šta ti znači "švindla"?( tipa: vrti ti se?) Vidim da nisi izgubila smisao za humor, a za ostale simptome ćemo lako!
    Ma među nama se kriju trudnice, sto postotno,ovo su vam trudnoće "under cover", skupna akcija..

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Goa, tebi je već 28.dc! Pa to je vrlo obećavajuće i ohrabrujuće!!! Meni se u stimulaciji skrati ciklus jer mi punkcija bude već 12.dc, a u prirodnom ciklusu mi je ovulacija između 14.i 17.dana, a 2.faza mi je 13 dana, pa to ispadne da u (neuspjeloj) stimulaciji već 25.dan ciklusa dobijem m. - što je preksutra.

švindla = manta (za one u Splitu)

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma među nama se kriju trudnice, sto postotno,ovo su vam trudnoće "under cover", skupna akcija..[/QUOTE]

trudnoće "under cover" mrak baš si me nasmijala........

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

bokic..
    meni danas 32.DC..ali uzmite u obzir da mi je punkcija bila 21DC..a transfer 27DC..ja sam neka vanserijska među vama
    pusa svima cekalicama

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Goa, tebi je već 28.dc! Pa to je vrlo obećavajuće i ohrabrujuće!!!
    Hvala ti, Aurora,na podršci, ali kod mene je bilo sve kao u normalnom ciklusu: punkcija 15.dan, transfer 20., ciklus obično 28-30 dana.I nemoj više predosjećati mengu, jesi čula?! ( P.S. gora si od mene!)
    Mayice, ti se definitivno ne uklapaš u kalup, al' koga briga, oćemo betu !

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Goašvindla = manta (za one u Splitu)
    hvala Aurorček, dok ja odgovorim prođe dan... i neću se kladiti jer nećeš dobiti

ma moj smisao za humor se ne može ubrajati u nikakve simtome osim u simptome neuračunljivosti

mayica01 ti si samo dokaz da je svatko od nas priča za sebe zato bete na sunce

mogla bi neka lista kad koja ide na betu da nam je lakše pratiti, ali ne mogu se prijaviti ko' dobrovoljac

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

dali postoji mogucnost da se dogodi implatacija ali bez ikakve boli?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •