• 11pt
  • ja danas procuri,nisam htjela ujutro pisat da ne donesem neku lošu karmu na vas,al frče me ko vrag sami,tako da od moje trudnoće ništa ovaj put,više sreće kikla drugi put....
  • bum ja išla vaditi betu,jer ju dr. uvijek traži,al najrađe ne bi jer uvijek je presramno mala.
  • i sad ovako;postila,molila,išla koje kakvim travarima,pročišćavala organizam,homeopatima išla,piskavica,macina trava,zdravac,lkarnitin,omega,cink,selen.folna,mag nezij,m mlječ,medovi......... i tako bi mogla do sutra nabrajat,al mislim da je svaka od vas pokušala bar nešto i ulovila se za to da će pomoć,pa nije i opet iz početka...
  • da ne govorim o samom postupku koji je sam po sebi stresan,a posebno u ljepoj našoj,jer nam nedaju niti pravo izbora!!!!!
  • i zato svakoj od nas treba se ,,jer naša je borba i te kako teška i tužna!a sve si ponekad mislimo da nas je STRIČEK s bradom,ma kakav bio ponekad zaboravio...
  • ovo sam morala nekom reć,nadam se da kužite,jer u biti onaj ko nije sve to prošo ne može nas shvatiti...
  • al ja se držim neke svoje da mi ne može biti toliko puta minus koliko ja puta želim i budem probala..
  • svima više sreće nego meni na našoj listici,od