Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    dali je ovo tebi prvi pokusaj potpomognute oplodnje ili nesto vec radila prije ? meni je ovo sve prvi put..vec 3-4 godine pokusavali zatrudnjeti prirodno i nista...Odlucili se za Cito i dr. odmah preporucio ICSI.Sad mislim da smo trebali otici ranije, ali nikad nije kasno.
    Nama je ovo bio prvi pokušaj, ništa drugo osim ICSI i nismo mogli raditi s obzirom na dijagnozu mm ( 0 -1% brzo pokretnih ) i stoga smo svjesni koliki smo sretnici, zapravo, nismo još svjesni !
    Ja sam svoga muža upoznala u tridesetoj, on je mlađi od mene, nigdje nam se nije žurilo, prestali smo se čuvati u mojoj 32. god., ali ništa, otkrili smo o čemu se radi u mojoj 33., čekali smo godinu dana i pokušavali na različite prirodne načine, njegovi su bili protiv jer smo, kao, još mladi ( on je, ja nisam ! ), došla 34.g. , napokon muž pristao da poduzmemo nešto osim vitamina i bioenergije i eto nas! Stoga znam kako ti je kad kažeš da ste možda trebali i ranije krenuti, svima nam je tako, svi slično razmišljamo, ja sam često to znala nabijati mužu na nos jer nisam vjerovala u uspjeh iz prve..Glavno da ste krenuli!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

goa, čestitam, ova beta je stvarno ludilo!!!!!! Ne sumnjam da će tako i ostati.....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je ovo bio prvi pokušaj, ništa drugo osim ICSI i nismo mogli raditi s obzirom na dijagnozu mm ( 0 -1% brzo pokretnih ) i stoga smo svjesni koliki smo sretnici, zapravo, nismo još svjesni !
    Ja sam svoga muža upoznala u tridesetoj, on je mlađi od mene, nigdje nam se nije žurilo, prestali smo se čuvati u mojoj 32. god., ali ništa, otkrili smo o čemu se radi u mojoj 33., čekali smo godinu dana i pokušavali na različite prirodne načine, njegovi su bili protiv jer smo, kao, još mladi ( on je, ja nisam ! ), došla 34.g. , napokon muž pristao da poduzmemo nešto osim vitamina i bioenergije i eto nas! Stoga znam kako ti je kad kažeš da ste možda trebali i ranije krenuti, svima nam je tako, svi slično razmišljamo, ja sam često to znala nabijati mužu na nos jer nisam vjerovala u uspjeh iz prve..Glavno da ste krenuli!
    Hehe...slicno, ja sam muza upoznala u tridesetoj, on je stariji od mene, i tada nam se nije zurilo (znas, pocetak braka pa kontas ima vremena,putovanja,izlasci,radimo,kupiti stan...) ja sam kontala bicu mama do 33-ece, cetvrte, pokusavali smo prirodno do moje 33 godine,napravili par pretraga i dosli do istog rezultata kao tvoj mm,spermogram dobar samo za ICSI (tako nam je dr. rekao) , ja radila dosta pretraga cisto da vidimo dali je sve uredu..i evo, ove godine napokon odlucili da krenemo u postupak, nisam ga trebala nagovarati, vise je on nagovarao mene Da smo znali da nemozemo zatrudnjeti prirodno vjerovatno bih krenuli u sve ranije, ali..nikad nije kasno Ja takodje nevjerujem u uspjeh iz prve, bojim se vjerovati...ali mogu ti reci da si mi ti kao primjer dala puno vise nade, iako jos uvijek nezelim vjerovati da bi mozda i uspjelo... vidjecemo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •