Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
...zbog cega lista ljudi koji su poslali mail milinovicu ima samo oko 35 ljudi?
... zbog cega ste toliko ignorantni kad je u pitanju borba za naša prava?
... čega se bojite?
... zašto onda kukate, ako ništa ne radite da biste promijenili stanje?
... kako možete samo sjediti, šutiti, javljati se isključivo na pdf-ove svojih klinika, ne uključiti se u rad građanske inicijative, jednom rječju BITI TOLIKO IGNORANTNI?

vjerojatno ste jako mlade i imate vremena za potrošiti uzalud, to je jedini odgovor koji mi pada na pamet...

možda će moderatori misliti da ja sad nekoga napadam, ali nisam...
samo me zanima taj mentalni sklop, ništa više...
ministar laže da ima samo 3-4 ljudi koji idu u sloveniju, ali budući da nitko ne želi reagirati, svaka mu čast. neka laže kad može. nismo ništa drugo ni zaslužili, na žalost...

žudim da čujem neki odgovor...
Pinky, lijepo je od tebe što se brineš za budučnost svih nas ali ne razumijem čemu tako agresivan stav?
Poslala sam pismo Ne podrške Zakonu, poslat ću sutra i razglednicu, sudjelovat ću i u drugim akcijama drage volje, napravit ću sve što je potrebno, ali na mene osobno puno više djeluju motivirajuće poruke poput onih od dani82 i još nekih cura koje potiću na akciju, dok me ove tvoje "pomalo" vrijeđaju samo zbog načina na koji su rečene. Nitko ne zabija glavu u pjesak, svi mi doprinosimo-svatko na svoj način i u svoje vrijeme, i ništa se ne postiže na silu. Ja mislim da je odaziv za pisma pristojan i da će ih sigurno biti još i da je to je najmanje što svatko od nas može napraviti. Za davanje izjava pred kamerama ja osobno nisam još spremna, ali ne kažem da u izvjesno vrijeme neću biti. Možda će me sljedeća izjava Milinovića navesti na to. Jesi li ti spremna na to? Ako jesi onda je to tvoja odluka koju si vjerujem donijela sama. Nemoj se ljutiti, slažem se sa svime što si rekla, ali ja bi možda promjenila način (ali takva sam ja)!