Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: dugotrajna glavobolja- dokle??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja bih na tvom mjestu ipak doktoru, jer očito je da ti ovdje tražiš dijagnozu za svoju glavobolju, a nitko ti je ne može dati.
    evo ja mogu odmah pobiti ivancicu i reći da je meni ista takva glavobolja značila nešto skroz deseto. i što ćeš ti sada, složiti se s onom dijagnozom koja ti se više sviđa?!
    popij lijepo antibiotik koji ti je dala stručna osoba pa onda ako te i dalje boli odi lijepo doktoru.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja bi ti preporučila i da odeš kod okuliste. Imala sam iste takve glavobolje dok mi okulista nije skužio da imam astigmatizam (mislim da to zovu cilindrični vid ili tako nešto). Znači, uopće ne moraš imati dioptriju, ja recimo imam -0.5, ali ti se oko jako napreže jer ne lomi svjetlo kako treba. To ja sad laički objašnjavam. Uglavnom, kad sam počela nositi naoćale spasila sam se.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih na tvom mjestu ipak doktoru, jer očito je da ti ovdje tražiš dijagnozu za svoju glavobolju, a nitko ti je ne može dati.
    evo ja mogu odmah pobiti ivancicu i reći da je meni ista takva glavobolja značila nešto skroz deseto. i što ćeš ti sada, složiti se s onom dijagnozom koja ti se više sviđa?!
    popij lijepo antibiotik koji ti je dala stručna osoba pa onda ako te i dalje boli odi lijepo doktoru.

naglasak na stručna osoba: koliko se stručna osoba može nazvati stručnom ako daje antibiotik za sinuse za koje nema ni bris, ni antibiogram, na rtg sinusa ni nalaz krvi!! kako da vjerujem, NA OSNOVU ČEGA, da mi je antibiotik zaista potreban?! a znamo da ako ne trebaju da više štete nego koriste!!

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    naglasak na stručna osoba: koliko se stručna osoba može nazvati stručnom ako daje antibiotik za sinuse za koje nema ni bris, ni antibiogram, na rtg sinusa ni nalaz krvi!! kako da vjerujem, NA OSNOVU ČEGA, da mi je antibiotik zaista potreban?! a znamo da ako ne trebaju da više štete nego koriste!!
    pa hebemu nisi ti malo dijete da ti se vadi krv kad si bolesna. a za sinuse ti se rijetko uzimaju brisevi, a razlog ti je navela ina.
    a na osnovu čega ti je dala antibiotik?! znači li išta iskustvo i znanje?

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    Na temelju kliničke slike !
    Svi ostali nalazi ti mogu biti u potpunosti u granicama normale , a da imaš upalu sinusa .

da ne pričam previše

http://www.plivamed.net/?section=hom...how=1&id=12114

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kinder prvotno napisa Vidi poruku
    Na temelju kliničke slike !
    Svi ostali nalazi ti mogu biti u potpunosti u granicama normale , a da imaš upalu sinusa .

da ne pričam previše

http://www.plivamed.net/?section=hom...how=1&id=12114
    da, kinder, ali šta mi je činiti?
    krv super, crp negativan,IGe čekam tek za 3 tjedna, bris u ponedjeljak, polila antibiotike 10 dana 2x500mg, iscjetka slabo, ili se cijedi samo u grlo, pritisak u naročito desnom sinusu prisutna, samo kad stavim kapi, osjetim olakšanje!!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mislim, moj dr opće prakse je super, dobar u dijagnozama, međutim nit sam ja imala iscjedak u nekim bojama, ja sam imala lagano začepljen nos i proziran iscjedak, koji nikako ne govori u prilog bakteriji! ma ne znam, vjerujm mi da mi je već muka, od ovog pritiska u očima, nosu, glavi....i bola u licu!

dva mjeseca?! ko će mi pomoći??
    nemoj bit ljuta na mene ako sam nepovjerljiva prema antibioticima koje mi je dao dr, na posljetku sam ih popila, ali nikakve vajde...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •