Potpisujem! I inače anu.m, Dijanu i Val
Kao studentica sam i sama pušila na ulici jer nije bilo većeg gušta od hodanja u ritmu mjuze iz slušalica i cigaretom u ruci. To sada pripisujem mladenačkom buntu jer sam znala da je ružno i nepristojno. Prestala sam pušiti pa opet počela. Na sreću, rodila se M. koja je sve promijenila.
Drago mi je što se dogodio ovaj zakon i nadam se da se neće ponovo ukinuti u jesen kada "jadni" ugostitelji zaključe kako gube goste. Što se tiče punjenja proračuna, vjerujem da bi se prije popunio od PDV-a na prodane cigarete, a ova zabrana mi više smrdi na punjenje džepova raznih inspektora koji će biti podmićeni ako uhvate pušače u nedjelu.
A što se tiče vas koji pušite na balkonu, nadam se da vam je balkon zatvoren, ili da je zatvoren onim ispod i iznad vas jer ako nešto mrzim onda je to kad odmaram na balkonu ili izađem sa svojim djetetom, a smrdi mi kao da mi netko puši pred nosom. I kuda bih se trebala maknuti? Balkon je moje privatno vlasništvo. A da ne pričam o onima (vjerujem da su takvi zaista endemske vrste) koji otresu pepeo preko balkonske ograde koje, zamisli čuda i Murphyevog zakona završi na mom vešu.