Pokazuje rezultate 1 do 50 od 158

Tema: Ponovno zabrana pušenja - što to znači u praksi?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Znači ja sjedim na stanici s dvoje djece i netko dođe, stane pored mene, zapali cigaretu, puše svoj smrdljivi dim u mene i moju djecu i JA sam ta koja se mora maknuti i okretati glavu???
    HALO?????

Ja ne kažem da su pušači šljam, ali smatram da je jako puno njih nekulturno i ne razmišlja baš o ljudima oko sebe! I ponavljam, čast inznimkama! Ali ih je jako malo!
    Potpisujem! I inače anu.m, Dijanu i Val

Kao studentica sam i sama pušila na ulici jer nije bilo većeg gušta od hodanja u ritmu mjuze iz slušalica i cigaretom u ruci. To sada pripisujem mladenačkom buntu jer sam znala da je ružno i nepristojno. Prestala sam pušiti pa opet počela. Na sreću, rodila se M. koja je sve promijenila.
    Drago mi je što se dogodio ovaj zakon i nadam se da se neće ponovo ukinuti u jesen kada "jadni" ugostitelji zaključe kako gube goste. Što se tiče punjenja proračuna, vjerujem da bi se prije popunio od PDV-a na prodane cigarete, a ova zabrana mi više smrdi na punjenje džepova raznih inspektora koji će biti podmićeni ako uhvate pušače u nedjelu.

A što se tiče vas koji pušite na balkonu, nadam se da vam je balkon zatvoren, ili da je zatvoren onim ispod i iznad vas jer ako nešto mrzim onda je to kad odmaram na balkonu ili izađem sa svojim djetetom, a smrdi mi kao da mi netko puši pred nosom. I kuda bih se trebala maknuti? Balkon je moje privatno vlasništvo. A da ne pričam o onima (vjerujem da su takvi zaista endemske vrste) koji otresu pepeo preko balkonske ograde koje, zamisli čuda i Murphyevog zakona završi na mom vešu.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    Balkon je moje privatno vlasništvo. A da ne pričam o onima (vjerujem da su takvi zaista endemske vrste) koji otresu pepeo preko balkonske ograde koje, zamisli čuda i Murphyevog zakona završi na mom vešu.
    jednako kao sto je i tvoje, balkon je i moje privatno vlasnistvo. pusim na balkonu da ne trujem ukucane koji su nepusaci. to da li ce zasmrditi susjedi dole me ne tangira previse (doduse, imam 2 balkona, pusim na manjem kojeg susjedi vrlo rijetko koriste, ali to mi je tek sada upalo u oci).

i da, te zaprske me sataru, ufffffffff

zivim u gradu koji se gusi u oblacima crnog ugljena, pa mislim da mojih 5 cigara na balkonu dnevno nece susjedi nanijeti vise smrada i stete nego "obican" zrak naseg "predivnog" grada.
    Posljednje uređivanje od Pinky : 12.04.2010. at 00:29

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    A što se tiče vas koji pušite na balkonu, nadam se da vam je balkon zatvoren, ili da je zatvoren onim ispod i iznad vas jer ako nešto mrzim onda je to kad odmaram na balkonu ili izađem sa svojim djetetom, a smrdi mi kao da mi netko puši pred nosom. I kuda bih se trebala maknuti? Balkon je moje privatno vlasništvo. A da ne pričam o onima (vjerujem da su takvi zaista endemske vrste) koji otresu pepeo preko balkonske ograde koje, zamisli čuda i Murphyevog zakona završi na mom vešu.
    zaista nevjerojatno.
    mene smeta kad netko pere balkon s pet kanti vode pa to sve šprica po mom balkonu. a smeta me i kad se ja fino naslonim na balkon a netko taman istresa svoj ručak sa stolnjaka zamisli gdje - po mojoj glavi.
    .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •