Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1452

Tema: POTPOMOGNUTA U ČEŠKOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja baš jučer kupila 20 menopura i platila 3119 kn 20 ampula (ljekarna kuharić) što je nešto eura manje nego bi bilo u češkoj a kad na to još nadodaš poštarinu itd dođe ti na isto. Jedino cetrotid kupujem u sloveniji (brežice) jer je dosta jeftiniji nego u zg (bar je bio ljetos).

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    ja baš jučer kupila 20 menopura i platila 3119 kn 20 ampula (ljekarna kuharić) što je nešto eura manje nego bi bilo u češkoj a kad na to još nadodaš poštarinu itd dođe ti na isto. Jedino cetrotid kupujem u sloveniji (brežice) jer je dosta jeftiniji nego u zg (bar je bio ljetos).
    provjerila-cetrotid u zg 470 kn a u sloveniji oko 300 kn

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

marti78,hop- jesu vam odgovorili iz HZZO? baš me zanima da li će vam odobriti liječenje u inozemstvu... mi smo sad sve platili ali ako ne dao bog trebamo opet cijelu stimulaciju da znamo s čim možemo računat

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj leeloo77 prvotno napisa Vidi poruku
    marti78,hop- jesu vam odgovorili iz HZZO? baš me zanima da li će vam odobriti liječenje u inozemstvu... mi smo sad sve platili ali ako ne dao bog trebamo opet cijelu stimulaciju da znamo s čim možemo računat
    Napokon sam uhvatila vremena da se ulogiram. Predali smo papire, u roku 2 dana me zvala žena iz HZZO-a da moram imati preporuku liječnika iz bolnice pa sada hvatam prof. Vrčića Kako sam i ja stalno na putu malo mi teže ide no nadam se da ću ga uspjeti uloviti drugi tjedan. Nadam se da ću stići sve srediti prije odlaska u Prag. Još ne znam kad će mi padati termin jer sve ovisi kada će mi sljedeća menga stići budući da su moji ciklusi zbog PCO nepredvidivi.Obavezno se javim kad ću nešto saznati.
    Leeloo77, kad trebaš izvaditi betu?! Ako sam dobro pohvatala, ti si bila u 5 mjesecu u postupku?!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj marti78 prvotno napisa Vidi poruku
    Napokon sam uhvatila vremena da se ulogiram. Predali smo papire, u roku 2 dana me zvala žena iz HZZO-a da moram imati preporuku liječnika iz bolnice pa sada hvatam prof. Vrčića Kako sam i ja stalno na putu malo mi teže ide no nadam se da ću ga uspjeti uloviti drugi tjedan. Nadam se da ću stići sve srediti prije odlaska u Prag. Još ne znam kad će mi padati termin jer sve ovisi kada će mi sljedeća menga stići budući da su moji ciklusi zbog PCO nepredvidivi.Obavezno se javim kad ću nešto saznati.
    Leeloo77, kad trebaš izvaditi betu?! Ako sam dobro pohvatala, ti si bila u 5 mjesecu u postupku?!
    Da,bili smo u PFC. Danas mi je 12 dan od et i sve si nekak mislim da sutra napravim neki testić . Već sam par puta prošla pored apoteke pa se predomislila . ß namjeravam napraviti početkom tjedna. Držim ti fige za HZZO jer će to i svima nama biti neka nada za ubuduće .

Cure koje idete u Pronatal na IVF/ICSI uz donaciju sperme- nekak mi se čini da je to dosta skuplje u odnosu na PFC

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne znam zašto bi išli na praćenje ciklusa isto u Prag. Sve to poprilično košta a folikulometriju vam bez problema može raditi dr. u vašem gradu.Kad uzmete u obzir i dodatna noćenja to ispadne poprilična cifra.
    Što se tiče odlaska u Prag avionom-ono što smo mi našli bilo je užasno skupo i nije bilo direktnog leta tad kad nam je trebalo (s presjedanjima traje skoro kao s autom). Mislim da je avion loša varijanta jer do zadnjeg dana ne znaš kad moraš biti u Pragu a kupovina karata u zadnji čas je najskuplja kombinacija. Neki znam da su išli i vlakom ali to ti je vožnja od nekih valjda 15 sati +2 presjedanja usred noći). Nama se auto pokazao kao definitivno najbolja opcija.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Leeloo77....Hajde draga da se što prije obraduješ,a i nas sve ovdje.Imam neki osjećaj da si već trudna ....nekako mi zračiš dobrotom i pozitivom!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj venera3 prvotno napisa Vidi poruku
    Leeloo77....Hajde draga da se što prije obraduješ,a i nas sve ovdje.Imam neki osjećaj da si već trudna ....nekako mi zračiš dobrotom i pozitivom!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marti78 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Marti......što si sve predala u HZZO i što sad ganjaš kod prof.Vrčića.Kad ti planiraš u Prag?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj venera3 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Marti......što si sve predala u HZZO i što sad ganjaš kod prof.Vrčića.Kad ti planiraš u Prag?
    Draga Venera3,predala sam obrazac koji se zove "Liječenje u inozemstvu" koji skineš na HZZO stranici koji moram ponovo predati jer taj obrazac potpisuje liječnik koji radi u bolnici, a ne privatnik. Mene sada vodi dr.Radončić i on mi se potpisao, a ipak treba netko iz bolnice. Kako me je u Petrovoj vodio prof. Vrčić njemu se trebam javiti da mi to potpiše. Inače uz to predaš medicinsku dokumentaciju i to je to. Čim uhvatim prof. Vrčića ću ponovo u HZZO, pa ti javim što sam saznala.
    Inače, planiram u Prag tamo negdje oko 20.06.
    Jedva čekam!!!!!!

Pozdrav!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Draga Marti78 Hvala ti na informacijama......Ja planiram da ću u sedmom mjesecu u Prag....A ni sama ti ne znam pogledala sam ovaj obrazac liječenje u inozemstvu i daj bože da to urodi plodom.Ne znam vrijedi li to za svakog pokušati ,neovisno od godina i postupka zbog kojeg ide u Prag. Kod mene je donacija j.s. pa nisam sigurna da sve uzimaju u obzir.Inače isto sam išla kod dr.Vrčića.On ti je uglavnom u bolnici četvrtkom jer ima ambulantu taj dan pa probaj tako vidjet da ga uloviš.
    Eto draga moja da nam bude sretno i da urodi plodom!
    Pozdrav ti!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga Venera, ma vrijedi pokušati. Meni treba donacija sperme, a kako se ovi naši još nisu pokrenuli oko toga sada je pravo vrijeme da pokušamo u HZZO-u.Razgovarala sam sa jednom poznanicom koja radi u tom odjelu za financiranje liječenja u inozemstvu i rekla mi je da postoji velika šansa da to odobre. Neće mi vjerojatno retrogradno vratiti novce (već potrošili 2000 eura na postupak ), ali bar da nam financiraju ovaj sad sljedeći transfer. HZZO u biti onda direktno plaća Pronatalu (čak i smještaj plaćaju te putne troškove). Bila sam na Plitvicama na ovom 1. Kongresu o medicinskoj oplodnji i koliko sam čula mogli bi se brzo pokrenuti sa registrom donora i onda više vjerojatno neće biti financiranja od strane HZZO-a.
    U biti me Vrčić već dvaput naručio da dođem u četvrtak, ali sam oba puta bila spriječena zbog službenog puta, a prošli četvrtak kad sam mogla on nije zbog kongresa radio.Sljedećih 3 tjedna je na g.o. tak da ću ga morat zvati da vidim kad ću ga uspjet uhvatiti. Joj, on je meni u biti odličan, ali je nažalost prezatrpan poslom. Tnx na savjetu! Čujemo se....
    P.S. Kako to da ideš u 7 mjesecu?! Misliš da će tijekom ljeta normalno raditi?!
    Pozdrav!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •