Stranica 8 od 43 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ljubim vas!

barbyRI broj od laba ti je 658-253
    tnx tigrical.kako je bilo na punkciji je jako bubalo?

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Barby sjedila sam odma do vrata od sestra. Ma javila bi ti se, nego nisam bila sigurna da si to ti, sad sam te zapamtila
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    za dobar tulum u labu
    Posljednje uređivanje od cranky : 21.04.2010. at 12:18

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    Barby sjedila sam odma do vrata od sestra. Ma javila bi ti se, nego nisam bila sigurna da si to ti, sad sam te zapamtila
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
    za dobar tulum u labu
    znas me sa kavice?joj ja nikog nisam sa kavice zapamtila osim tigrical ona je malo blize nasem dijelu stola sjedila pa jedino nju prepoznam...
    sljedeci put se javi,sad me znas....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI slabo si ti nas pratila na kavici, drugi put popravni. A ja se tješim da sam ti bila jako lijepa, pa si mene zapamtila
    Bolilo je, boli uvijek, ali nije strašno, već sam zaboravila.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo me. Imamo 9 jajnih stanica . U subotu je transfer, držite fige da bude tulum u labu.
    Puse svima i hvala vam!
    Divno draga...jedva čekam da tulum bude uspješan!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vojvođanka nemam ti iskustva, ja sam na klom., ali ti želim da ovaj put baš ta stimbude uspješna! Ko zna, nekad promjena dobro dođe...
    tigrical BRAVO za 9js! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~ i još milon puta tako za tulum u labu
    barbiRI ~~~~~~~~~~~~~~ za puno plivača

I svim curama za šta im treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Danas je lijep proljetni dan, puno dobrih vijesti na forumu i odmah mi je volja za

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI slabo si ti nas pratila na kavici, drugi put popravni. A ja se tješim da sam ti bila jako lijepa, pa si mene zapamtila
    Bolilo je, boli uvijek, ali nije strašno, već sam zaboravila.
    da draga ti si zgodnica pa sam te zapamtila...istina je...
    bile ste neke na drugom kraju stola pa nisam pola njih stigla ni upoznat..morat cu na popravni.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hej, Barby, javi se na popravni "Riječka kavica".
    Tigrice, miruj kući a u susjednoj nam SLO neka bude velika fešta.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tigricel za puuuno stanica Nek tulum započne... kako to da je transfer u subotu, što nisi rekla da je kod Reša transfer treći dan? (znam da si nešto pričala da ćeš nešto drugačije ovaj put, jel to to??)

BarbyRi držim fige da se stanice oplode i da do transfera dođe

Vojvođanka
    nema odustajanja, nemaš što izgubit!

Cranky super za folikuliće, samoo nek oni rastu!!

Ostalim curama jedan veliki pozz!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 pa to i je treći dan, punkcija se računa kao nulti. Rekla sam da ću tražit IVF, a ne ICSI, ali mi je dr. objasnio zašto nema smisla, pa smo opet na ICSI-u. Kiss

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

dani82Rekla sam da ću tražit IVF, a ne ICSI, ali mi je dr. objasnio zašto nema smisla, pa smo opet na ICSI-u.
    tigricel vidim iz potpisa da vam je spermiogram nesto losiji, sto samo po sebi moze biti razlog za ICSI, ali bas me zanima koje je razloge dr. naveo za ICSI osim spermiograma, ako je jos koje? Mene zivo zanima zbog cega dr. Res insistira upravo na ICSI i zasto izbjegava IVF?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aurora* nije naveo nikakve druge razloge, osim da je veća uspješnost kod ICSI-a. Dijagnoza od MM je sama po sebi takva da automatski idu na ICSI. Ne znam zašto izbjegava IVF, pumpa statistiku? Iako uvijek može napraviti rescue ICSI.

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Vojvođanka nema lijekova u bolnici! Pa to se može događat samo u ovoj državi koju vode luđaci poput milinovića!
    Znam nekoliko žena tvoje godište i starijh koje su imale dosta js na tu stimulaciju! Ne brini, iskoristi sve što ti se pruža i ne odustaj od postupka! Nikad se ne zna! Tigrical neka ti bude dobitno u SLO! Tulum hoćemo u laboratoriju, ali i van njega! Barby hoćemo kvalitetnu oplodnju i diobu stanica i još uspješniji transfer! Svima puno pozitivne energije šaljem!
    Ovaj forum mi je spas! Već sam mislila da će prolupati, a onda sam se vama pridružila, najprije pasivno, a potom aktivno i sad sam mnogo bolje! Ljubim vas!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Magdalena, samo ti nama budi super. Koliko se sjećam ti si se prebacila kod dr. V, koji si dobila protokol i kada počimaš?

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

hvala curke na podršci
    javila sam vam dok me "pucao" adrenalin nakon razgovora između mene i mene došla sam do zaključka da između "možda beba" i "možda stalni posao" (a kako to već biva, kao i u prošlom postupku, preko prijateljice mi je ujutro došla poslovna ponuda - koju sam OPET odlučila preskočiti - jer uključuje podizanje tereta koje u postupku ne dolazi u obzir) odabirem "možda beba" i držim sebi fige.....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Imaš pravo Vojvođanka, ja sam puno puta odabrala posao, povišice i unapređenje, pa kad je došao trenutak "beba" dobila sam loš nalaz spermiograma i masu suza.....možda da sam prije odabrala kao što ti odabireš sada, već bih bila mama....tko zna?
    Ali nema smisla plakati za prošlim stvarima, sad idemo hrabro naprijed. Nemoj se brinut za lijekove i protokol, bit će sve u redu, vidjet ćeš. Šaljem ti masu ~~~~~~~~~~~.
    Vidim ja da će Gizmos, Barby, Tigrical i Vojvođanka brzo bit trbušaste!!!! Neka, neka! Budite nam inspiracija i motivacija! Za velike bete puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

innu jako mi je žao za tvoje js
    nije me bilo tjedan dana a već vas teško hvatam, ne da ste samo trudilice već ste i ogromne pričalice . vidim ima puno novosti i već sam na forumu skoro godinu dana mislim i još uvijek teško hvatam koja je u kojoj fazi, to se tako brzo mijenja, pa zato drage moje svima sreća do nebesa!
    mi startamo u 6. pa ću imati više toga za vam ispričati, a za sada pratim novosti i skupljam iskustva...
    btw odradili smo konz i u Mb...radi se na sve strane pa valjda će negdi uroditi plodom...
    pusa!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

dani82 pa to i je treći dan, punkcija se računa kao nulti. Rekla sam da ću tražit IVF, a ne ICSI, ali mi je dr. objasnio zašto nema smisla, pa smo opet na ICSI-u. Kiss
    ... malo su mi se pobrkali dani.

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Magdalena, samo ti nama budi super. Koliko se sjećam ti si se prebacila kod dr. V, koji si dobila protokol i kada počimaš?
    Počinjem oko dvadesetog sljedećeg mjeseca, kratki protkol,Decapeptil i Menopur pikanje! Jedva čekam! Loše regiram na hormone, histerična sam i neubrojiva! Moj muž bi sad rekao, a koja je razlika od inače?
    Koji je tebi protokol? Jel si na programu isto u 5 mj?

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Kako je bilo u SLO loks? Jesi li zadovoljna pristupom? Nakon ovog u 5/6 mj ICSI se i mi spremamo za SLO pa zato pitam?

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tigrical, odlično, pravi tulum će to bit, u to sam sigurna!!!!evo ti malo~~~~
    barbyri, evo i tebi malo, znam da ti trebaju~~~~
    vojvođanka, dobro je da si se ipak izborila za postupak,nadam se da ćeš dobit željeni broj js!
    cure moje da vas ne nabrajam, garant ću nekog izostavit, sve vas

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

[QUOTE=dani82;1600670]Značili to da su vama odmrzavali js?? Kako je to prošlo?

prošlo je ovako: odmrznuli sve skupa 6 js, 3 preživjele, od te 3 se samo 1 uspjela oploditi ali se prestala dijeliti pa nije bilo transfera...
    bila sam na klomifenu da se pogura ovulacija jer je meni dosta kasno uvijek, poslije štoperice i pucanja dva folikula koja sam imala, su odmrzavali js
    ostalo nam još 4 smrznute pa idemo ponovo u svibnju na kriotransfer.
    čula sam da su baš danas u ri imali dva kriotransfera, znači da su se odmrznute js uspjele oploditi i da je bio transfer.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Igolina1 ajde molim te ako već nisi popuni upitnik u mom potpisu a vezano za odmrzavanje js- treba nam još statistika.
    Žao mi je što je tako ispalo, identična situacija je bila i kod mene prošli mjesec pa znam kako ti je.
    Sretno dalje!!!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

gabi ja sam ti to ko prava štreberica popunila odavno!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Svim curama viiiiiiiiiiiiiiiibriiiiiiiiiirammmmmmmm za sve šta vam treba......posebno Tigrice tebi jel znamo koliko si u ovome a još si bolja od večine nas pusaa i nadam se da je sad to to......

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Samo da javim svoje novosti.Ja sam 2.4. radila progesteron.Trebao je biti gotov za 10 dana.Dobila sam ga danas nakon sta vec tjedan i pol setam s nuklearne, na polikliniku, pa opet na nuklearnu, pa napokon se netko od njih sjetio poslati me u glavni laboratorij...uglavnom, danas sam dobila nalaz, sve to lijepo pise po fazama, ali uopce mi nije jasno jel sve dobro ili ne, a ginicki cu ici kada dobijem i nalaze hormona iduci tjedan. Sve vas pozdravljam i saljem pozitivne vibracije))
    Da ne zaboravih....ona kava koju spominjete je samo za Rijecanke u KBC-u...ili bi u obzir mogle doci i Rijecanke koje idu drugdje kao npr...ja
    Think pink!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

[QUOTE=Igolina1;1601434]
    Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Značili to da su vama odmrzavali js?? Kako je to prošlo?

prošlo je ovako: odmrznuli sve skupa 6 js, 3 preživjele, od te 3 se samo 1 uspjela oploditi ali se prestala dijeliti pa nije bilo transfera...
    bila sam na klomifenu da se pogura ovulacija jer je meni dosta kasno uvijek, poslije štoperice i pucanja dva folikula koja sam imala, su odmrzavali js
    ostalo nam još 4 smrznute pa idemo ponovo u svibnju na kriotransfer.
    čula sam da su baš danas u ri imali dva kriotransfera, znači da su se odmrznute js uspjele oploditi i da je bio transfer.
    Igolina1 i ja sam uzimala klomifen,ovulacija mi dosla,jucer mi rekao dr,ali ja nisam nikakvu stopericu dobila....
    znaci od 6js,3 su prezivile,a ja imam 3,sta ce onda kod mene biti?

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

barby znaš i sama ako si malo pratila cure na forumu da se iz nemogućih situacija ponekad dešava trudnoća, pa nemoj gubiti nadu i dodatno se stresirati. ako su tvoje js bile kvalitetne vjerujem da će se bez problema odmrznuti i nadam se oploditi!!! moje js se nisu ni svježe baš "proslavile", od 3 je tada samo jedna doguuurala do morule i to 5. dan...tako da ti ja nisam mjerilo za ništa.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

al koliko citam vidim da su cure stopericu dobivale,a ja nisam....

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Da ne zaboravih....ona kava koju spominjete je samo za Rijecanke u KBC-u...ili bi u obzir mogle doci i Rijecanke koje idu drugdje kao npr...ja
    Think pink!
    Naravno da je za SVE riječanke i okoličanke (ovo zvuči ko Ličanke a i one su naravno dobrodošle)

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Magdalena1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Počinjem oko dvadesetog sljedećeg mjeseca, kratki protkol,Decapeptil i Menopur pikanje! Jedva čekam! Loše regiram na hormone, histerična sam i neubrojiva! Moj muž bi sad rekao, a koja je razlika od inače?
    Koji je tebi protokol? Jel si na programu isto u 5 mj?
    Magdalena, početkom 05. mj se moram javiti dr. V oko dogovora. Znam samo da ću imati dugi protokol i krećem zadnje dane u 05. mj. Decapeptil i Menopur ili Gonal.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Magdalena1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako je bilo u SLO loks? Jesi li zadovoljna pristupom? Nakon ovog u 5/6 mj ICSI se i mi spremamo za SLO pa zato pitam?
    Magdalena u slo je bilo super, mi smo bili u Mb i nevjerojatno sam zadovoljna. sva sam bila u oblacima nakon konz. doktor je stvarno genijalan, ful simpatičan i većinu smo se vremena smijali. kako dosta toga već znamo (onoliko koliko mi trebamo znati) nismo baš puno pričali o načinu kako šta ide, već smo ga dosta pitala o mišljenju. npr. šta kaže na stimulaciju koju ću imat u Ri, šta misli o načinu rada dr.Reša, pokazala sam mu nalaze od prije i sve ih je proučio i objasnio mi šta god sam pitala. sve mi je u detalje objasnio. kaže da u 12. mjesecu ulazimo u postupak, da bi i prije, al ja sam htjela odradit Ri, kad smo već u sve to krenuli, pa se složio i kaže da svakako treba iskoristiti ovo besplatno
    di misliš ti ići? kod Reša ili V?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Igolina, upravo čitam kako je na kraju ispalo, a šta reći...ne gubi nadu!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

loks pa ti se vratila iz wellneeeeeesa!!!

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    Igolina, upravo čitam kako je na kraju ispalo, a šta reći...ne gubi nadu!
    ma dobroi bilo pa prošlo, idemo dalje...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

jesam da i eto mene među svojeee!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

vratila se s KBC-a, sutra počinjem s klomifenom a 27.04. s 2 doze gonala...
    dr. Vlastelića sl tjedan nema u Rijeci, na folik. će mi biti docentica...

giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pozdrav suborke

01.05. krećem u dugi protokol. Ljekove ću dobivati jer imam pravo bez obzira na godine , a i prijašnji postupci se brišu tako da imam još 6 pokušaja preko HZZO. Bili smo kod psihologice Kuljanić i mogu samo pohvaliti. Dugo traje razgovor ali se isplati barem meni je OK. Koliko sam bila upoznata iz priča, čak sam govorila pa šta meni treba neki psiholog nakon toliko godina i toliko postupaka, ali taj razgovor se samo u par riječi svodi na oplodnju a sve ostalo je iz života i jedan jako interesantan test. Svi koji idete nečete se razočarati, ja sam oduševljena.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj giga prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav suborke

01.05. krećem u dugi protokol. Ljekove ću dobivati jer imam pravo bez obzira na godine , a i prijašnji postupci se brišu tako da imam još 6 pokušaja preko HZZO. Bili smo kod psihologice Kuljanić i mogu samo pohvaliti. Dugo traje razgovor ali se isplati barem meni je OK. Koliko sam bila upoznata iz priča, čak sam govorila pa šta meni treba neki psiholog nakon toliko godina i toliko postupaka, ali taj razgovor se samo u par riječi svodi na oplodnju a sve ostalo je iz života i jedan jako interesantan test. Svi koji idete nečete se razočarati, ja sam oduševljena.
    Drago mi je da ste riješili taj dio s lijekovima i godinama, naravno da imaš pravo!
    Što se tiče psihološkog savjetovanja, kako to misliš...par riječi se svodi na oplodnju???? Interesantan test????? Draga, nemoj me krivo shvatit, ali čime si bila oduševljena, time što te testira da li si podobna biti majka??!!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Za sutra Cranky želim velike folikule na utz, BarbyRI da biologica javi radosne vijesti, Vojvođanka za uspješan start.
    Giga generacijo, već sam mislila da sam najstarija na KBC RI.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    vratila se s KBC-a, sutra počinjem s klomifenom a 27.04. s 2 doze gonala...
    dr. Vlastelića sl tjedan nema u Rijeci, na folik. će mi biti docentica...
    ajme nije moguce da ce meni i na transferu biti ona ako bude u ponedjeljak,bolje bi bilo da je vlasic.a vlastelic mi je rekao da se javim nakon transfera ili ako do toga ni ne dodje.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kod naše BarbyRI opet šokovito. Opusti se draga, bitno samo da sutra bude ok.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da javim svoje novosti.Ja sam 2.4. radila progesteron.Trebao je biti gotov za 10 dana.Dobila sam ga danas nakon sta vec tjedan i pol setam s nuklearne, na polikliniku, pa opet na nuklearnu, pa napokon se netko od njih sjetio poslati me u glavni laboratorij...uglavnom, danas sam dobila nalaz, sve to lijepo pise po fazama, ali uopce mi nije jasno jel sve dobro ili ne, a ginicki cu ici kada dobijem i nalaze hormona iduci tjedan. Sve vas pozdravljam i saljem pozitivne vibracije))
    Think pink!
    Darkice, reci nam koji dan ciklusa si vadila progesteron i kakva mu je vrijednost, a napisi i referentne vrijednosti pa cemo ti reci barem okvirno da li je to OK ili nije.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Kod naše BarbyRI opet šokovito. Opusti se draga, bitno samo da sutra bude ok.
    ma znam,to je jedino bitno....

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

giga, pratila sam tvoju priču i divim se hrabrosti i upornosti.
    Apsolutno sam za to da nam se omogući psihološka pomoć koju možemo ZATRAŽITI, a ne da smo OBAVEZNI na savjetovanje. Stvarno ne kužim gdje u Zakonu je ta psiho pročitala da nas treba testirati? Ja sam preeeeeluda na to. Ako uvedu psihološko savjetovanja kao obavezna svim ljudskim jedinkama čim postanu sposobne za reprodukciju, može. Ovako - nema šanse da se pomirim sa time. To je čista diskriminacija. A da ne pričamo da su parovima pisali i da se zdravo hrane..pa što su i nuticionisti? Meni je to sve skupa totalno poremećeno.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Giga kažeš "a sve ostalo je iz života i jedan jako interesantan test. Svi koji idete nečete se razočarati, ja sam oduševljena."

Upravo u tome i je poanta, šta je ona nas tamo imala secirat kako živimo, da li radimo, tko kuha, kako se slažemo ništa od toga nema veze s psihološkom pomoći/savjetovanja kod MPO-a.
    A onaj test..... Šta je tamo interesantno? Je li vama barem nešto objasnila nakon tog testa? Nama nije.
    Drago mi je da si ti zadovoljna, ali meni je to bila totalna bespotrebna i diskriminirajuća tlaka

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Darkice, reci nam koji dan ciklusa si vadila progesteron i kakva mu je vrijednost, a napisi i referentne vrijednosti pa cemo ti reci barem okvirno da li je to OK ili nije.
    Aurora, prije svega hvala. Inace, ja jos nisam doma, radim izvan Ri, pa doma stizem kasnije poslijepodne.Cim dodjem, javim sve. Inace, progesteron sam vadila na 21. dan ciklusa.
    Pozdrav svima

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

da se priključim vezano sa savjetovanje...kad se već mora i dok se to ne rješi (čitaj:ukine) jer stvarno se nadam da hoće jer riječi gađenja ne postoje kojima bi uspjela opisat moje mišljenje naspram ovoga. nekome paše nekome ne i svi imamo pravo na izbor, al uvjetovat nam savjetovanje...grrrrr....bolje ne razmišljat...jer se samo iznerviram. pa cure da si olakšate, pogotovo iz Istre jer sam za to baš sigurna. obiteljski centar izdaje istu tu potvrdu, kuže situaciju i sigurno 100 % ćete to odradit sa puno manje ispitivanja i tlake. žene su genijalne i imaš na jednom mjestu i pravnicu i psihologinju. nitko na ništa ne testira

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

loks htjela bih ti poslati pp, ali ti je inbox pun. Mozes li ga molim te isprazniti?

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cranky, pa da, ti si čekala iza mene kod psihologice. Identična pitanja! Tko kuha? Pa ko prvi stigne kući. He, he.....

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

joj, joj, curke opet ste se zakrvile....pa sve smo mi različite jedinke i različito doživljavamo "iste" stvari
    i ja sam bila ogorčena i revoltirana što moram na psihološko savjetovanje.... pa još testiranje...grozno, diskrimitirajuće.....ali cure jeste li skoro bili na kakvom testiranju za posao, ta testiranju znaju trajati cca 4h a tek pitanja.....meni je došlo da se pokupim i pošaljem ih u onu stvar...ali, skrenula sam s teme...iako sam imala negativni stav nakon par dana psihološkog testiranja postala sam svjestna koliko je to za MENE jedno pozitivno iskustvo......jer zbog godina iskustva iza mene sam "očvrsnula - zaledila" svoju bol i osjećaje, svjesna sam ih ali ih ne puštam van, isto tako i MM, on se gubi u svom poslu, ne pričamo, podrazumjeva da boli, nauči se živjeti sa time ..... ALI je li to ZDRAVO a našu dušu? ne pričati? praviti se jakim? i kako pričati jedan s drugim kad sve znamo? Ali kad je prisutna treća osoba koja postavlja pitanja i vi ste tamo i slušate SM kako priča, kako ga boli vaša bol e onda je to nešto drugo, bar meni, ja sam "osvjestila" svoje osjećaje, svoju ljubav, zahvalnost i podršku SM. Ne boli manje ali je veći spokoj..... i dalje sam protiv izdavanja potvrda da smo psihološki sposobni biti roditelji ....ali moja iskustva nakon tog razgovora su samo POZITIVNA....a test koji smo pisali su nam i kratko protumačili i gle čuda apsolutno nas je TOČNO opisao kao osobe......ja sam ispala 100% depresivna, sad ...nadam se da sam bar na 90% depresive
    i to je to - sve smo mi različite i posebne - povezane s istim ciljem - na ovom forumu zbog potrebe za potporom

Stranica 8 od 43 PrviPrvi ... 67891018 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •