Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!
    Pitanje...MM i ja trebamo raditi sve one krvne pretrage prije nego ulazimo u postupak )odredjivanje krvne grupe, Rh faktor, HIV 1 i 2....). Jel' OK ako i MM i meni uputnice za to da nasa doktorica opce prakse?Ili je to OK za MM, ali moju treba u svakom slucaju uvijek dati moja ginicka?
    Hvala.
    Te uputnice i tebi bez problema moze dati doktorica opce prakse. Zapravo, uopce nije vazno od koga dobijes uputnicu, vazno je da ti je bilo dr. opce prakse, bilo tvoj ginekolog zele dati. Hocu reci, problem s uputnicama je samo onda kada je netko od doktora ne zeli napisati.

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cranky, bas sam bacila oko na uputnice. Pod onim 'U cijelosti pokriva obvezno zdravstveno osiguranje' sifra je 69, ali uputna dijagnoza mi je sifra N98.
    Zar ne idu N97 i N98 obje pod sterilitet, probleme u trudnoci, potpomognuta...?
    Sada se vec gubim i u siframa
    Sifra 69 je sifra oslobadjanja od doplate, a sifra N98 je sifra dijagnoze. Znaci, to su dvije potpuno razlicite sifre. I, u biti, vaznija je ova prva sifra koja se upisuje pod "U cijelosti pokriva obvezno zdravstveno osiguranje", jer ce ti bez nje traziti placanje participacije (osim ako nemas dopunsko zdravstveno osiguranje) cak i ako imas napisanu odgovarajucu sifru dijagnoze.
    Posljednje uređivanje od Aurora* : 25.04.2010. at 17:24

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •