Citiraj hibiskus prvotno napisa Vidi poruku
mali mimi, nece te staviti u ovaj ciklus, tako je meni bilo prosli mjesec estradiol je bio oko 200, a gornja referentna vrijednost 600 i nesto i jako su me zbunili i igrali smo se pokvarenog telefona preko maila jer nisu uopce palili mob tih par dana...
uglavnom mi je sestra jasna rekla da pocetni estradiol ne smije biti preko 50-60 sve vise od toga je hormonski povisena aktivnost i nije dobro za stimulaciju, isto je spominjala cistu koje na uzv nije bilo nego 6-7 antralnih folikula i dobar endometrij. nije mi takav odgovor bas previse jasan jer je moj estradiol uvijek oko 100 do 200 i nikad nema ciste, kad sam joj to rekla, samo sam dobila odgovor da bezobzira cekamo dobar ciklus.
meni je to totalna igra zivaca i ovaj ciklus sam odlucila ne vaditi nikakve hormone, jer se ponadam kad je fsh nizak, a ostali hormoni unutar granica, uzv odlican, na poslu sve pripremim kako ne mogu stalno racunati na mene 10-tak dana, a dobijem mail ko hladan tus bez puno objasnjenja.
Hvala na odgovoru, ja sam poslala mail i nije mi još odgovorila, i meni je ovo totalna igra živaca ova dva dana sam ko furija trčala okolo pa me šalje na ultrazvuk da se vidi jel ima cista i sad kad nema isto ne mogu u postupak jer mi je estradiol previsok??? Mislim to mi je onda mogla i jučer reći a ne da žicam ko će me pregledat u nedjelju ujutro i da trčim u Rijeku.
I šta sad hoću drugi ciklus opet ovako pa izludit ću majke mi!
A kako ti nečeš vaditi hormone pa šta se možeš samo tako pojavit tamo 3 d.c iako su ti naznačili da to izvadiš i pošalješ?