Pokazuje rezultate 1 do 50 od 961

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Gizmos, stvarno mi je zao ali sada si prosla "vatreno krstenje" i sigurna sam da ces iduci put imati bolji odgovor na stimulaciju i vise srece nego sada.
    Ja sam bila u Mb prosli mj u postupku i od 7 cura koje sam tamo susrela i ovdje pratila 2 su ostale trudne i to s blasticama a nas 5 nije, sve transfer 3.dan.Znam da to nije jako znacajno ali u ovom slucaju je bas tako ispalo.Nas 3 smo imale 6js i bile smo narucene na transfer 3. dan, cure s 8 i vise 5.dan.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj corinaII prvotno napisa Vidi poruku
    hmmm sad i meni nije jasno
    Koliko sam skužila vas znači da dr.Reš radi uvjek ICSI.
    Dali to znači da će ga i meni raditi bez obzira što je MM-ov spermiogram dobar!
    Mislila sam da se ICSI radi kod problema s sprermiogramom.

Dobro si shvatila. Dr. Res radi uvijek ICSI, bez obzira na dobar spermiogram i bez obzira na broj pridobivenih JS.

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ću nažalost morat malo pokvarit statistiku jer je i moj test negativan :
    14 postupaka, 6 trudnoća, 1 spontani, 7 neuspjelih
    GIZMOS, zao mi je.

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Gizmos, stvarno mi je zao ali sada si prosla "vatreno krstenje" i sigurna sam da ces iduci put imati bolji odgovor na stimulaciju i vise srece nego sada.
    Ja sam bila u Mb prosli mj u postupku i od 7 cura koje sam tamo susrela i ovdje pratila 2 su ostale trudne i to s blasticama a nas 5 nije, sve transfer 3.dan.Znam da to nije jako znacajno ali u ovom slucaju je bas tako ispalo.Nas 3 smo imale 6js i bile smo narucene na transfer 3. dan, cure s 8 i vise 5.dan.
    Potpisujem tacu70, sto se tice prvog djela posta. A sto se drugog djela posta tice zaista, i prema mojoj forumskoj statistici , sve trudnoce u Mariboru su trudnoce ostvarene iz transfera 5. dan!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A sto se drugog djela posta tice zaista, i prema mojoj forumskoj statistici , sve trudnoce u Mariboru su trudnoce ostvarene iz transfera 5. dan!
    I jos da ovome dodam, nema niti jedne trudnoce ostvarene iz transfera 3. dan, a samo 1 transfer je bio 5. dan u kojem nije doslo do trudnoce.

hibiskus avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    I jos da ovome dodam, nema niti jedne trudnoce ostvarene iz transfera 3. dan, a samo 1 transfer je bio 5. dan u kojem nije doslo do trudnoce.

vidis ovo je jako zanimljivo...
    i bas me cudi, jer na vv transferi na 3.dan itekako ostvaruju trudnoce.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I kad sam se vec toliko raspisala o statistici mislim da ne trebamo smetnuti s uma da u nju nije ukljucena ni starostna dob, ni dijagnoza, kao vjerojatno ni neki drugi mozda vazni parametri (velicina uzorka recimo) stoga zaista ne treba brzati s bilo kakvim zakljucima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •