Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2921

Tema: Ne mogu vise ne spavati!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja još nisam završila na hitnoj, ali nekako u posljednje vrijeme znam reći da će me odvesti ili hitna ili policija jer između ostalog postajem neuračunljiva i opasna za svoju okolinu s ovim se za sada još uvijek samo šalim, ali bojim se dana kad ću morati shvatiti da to uopće nije šala i da se moram maknuti jer sam luda

sa starijim sam ispročitala sve moguće knjige na tu temu i No cry... i Svako dijete.... i u krajnjem očaju (koji mi se sad trenutačno uopće ne čini tako strašnim jer ipak me budio samo jedan ) pokušala isprobati neke od metoda, ali spoj njegove tvrdoglavosti i težine s mojom neodlučnošću i iskrenom željom da mi susjedi ne pozovu socijalnu službu jer koljem dijete na živo, nije bila baš neka dobitna kombinacija.

s mlađim, moram priznati da nisam ni pokušavala jer je još tvrdoglaviji, a ja poučena negativnim iskustvom još neodlučnija, a i svako malo je bolestan, pa kuri, pa traži još više pažnje, a sve te metode su neučinkovite ako ih započneš, pa ih bolest prekida........
    .......i opet ništa od svega!

uglavnom, mislim da sve mi znamo da se moramo naspavati, samo problem je što to očito ne znaju naša djeca
    Posljednje uređivanje od Stijena : 28.04.2010. at 12:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •